Število spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Feb. 2013 14:04

sem tudi jaz ena tistih, ki jim je ljubše udobje poznanega in mi menjavanje spolnih partnerjev ne predstavlja lih nekega užitka.

ampak jaz v tej temi nisem zasledila niti ene (za moje pojme) visoke številke. meni so visoke recimo 3 mestne številke. menjati par spolnih partnerjev na leto se mi pa ne zdi lih višek pohujšljivosti.

jurre, me pa tvoje razmišljanje spominja name kot otroka, ne v zvesi s seksom, ampak sladkarijami. sem si vedno govorila, da ko bom velika in bom imela službo, da si bom kupila vse tiste pisane sladkarije in vrečke presenečenja, ki mi jih starši niso hoteli. zdaj pa ne pomnim, kdaj sem nazadnje kupila huba buba ali liziko :) to se ti zdi wow zdaj ko tega nimaš. si drznem trdit, da ko boš to imel, bo menjavanje spolnih partnerjev izgubilo svoj čar ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Feb. 2013 14:37

^^ Se mi zdi super primer s sladkarijami, s0nckic4! :) Jaz sem podobno razmišljala o plišastih medvedkih - ko bom velika, jih bom kupovala kar enega za drugim, vse, ki mi bodo všeč. :D Seveda se to ni zgodilo ...

Oba primera dobro kažeta, da jurre osebe zgolj popredmeti, hkrati pa je njegova predstava o seksu zgolj neka teoretična otroška zasanjanost. ;)
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 25. Feb. 2013 15:09

Primerjava z sladkarijami ni na mestu, ker so sladkarije bonus v življenju, ne pa osnova kot spolnost. Da imaš pri 30 nekaj razvrata za sabo in avantur za eno noč pa je nuja da si normalen v družbi in imaš ceno in tržno zanimivost.

Lepo je pametovat kako ni nič zamujeno in kako spolnost ni vse, ko ima človek za sabo nekaj številk in je lahko zmečkal list, ki velja, kaj je potrebno v mladosti naredit in doživet na področju spolnosti, da se smatraš kot dozorel in lahko stopiš stopnico višje. Če pa je zamudil določena obdobja ki so potrebna da se dozori (kot je žuranje in stiki z nasprotnim spolom), pa pač ne more bit nikoli več enak.

Seveda izgubi zadeva čar po določeni številki in potem pride na vrsto resna zveza. Ampak če to počneš v obdobju ki je za to predvideno in ko se lahko družiš z lepimi ljudmi, v študentskih letih.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 25. Feb. 2013 16:45

Pojdi za zupnika. Bos imel vrh glave razvrata.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Feb. 2013 21:03

jurre napisal/-a:Primerjava z sladkarijami ni na mestu, ker so sladkarije bonus v življenju, ne pa osnova kot spolnost.

Sprostitev spolne napetosti je potreba in nuja, kako do nje pride pa ni več življenjsko pomembno. In še posebej ni življenjsko pomembno s koliko partnerji seksaš. Na nobenem nivoju. Ta tvoj ''razvoj'' in ''rast'' je nekaj povsem izmišljenega. To, o čemer govoriš, ne obstaja.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 26. Feb. 2013 3:51

Manj je več. Več je v tem primeru velikokrat sopomenka za HPV in/ali genitalni herpes.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Feb. 2013 9:32

^^ Itak. Če se ne znaš zaščitit. :roll:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Feb. 2013 10:13

njemu vera ne dovoli kondomov...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Feb. 2013 12:12

o.O Saj kondom ni zanesljiva zaščita pri tem oz. nekatere vrste HPV virusov se kljub njegovi uporabi lahko prenašajo (sploh herpes, genitalne bradavice itd., ker se lahko prenese že s stikom kože okoli spolovila)... pa oralni sp. odnosi itd., tam tudi večina verjetno ne uporablja mehanske zaščite ;) Navzven se pa možnih prenašalcev kakšnega od virusov ne da identificirat oz. lahko da niti sam ne ve, da ima kaj, ker se ne pokaže takoj :)
Zadnjič spremenil dot, dne 26. Feb. 2013 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 26. Feb. 2013 12:40

Če so preľivele vse rock legende, ki so menjali ľenske bolj kot spodnjice, potem je obremenjevanje s tem enako brez veze kot pretirano obremenjevanje nekaterih z zdravo prehrano.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 26. Feb. 2013 13:39

Freddie Mercury, Magic Johnson, Nurejev, Anthony Perkins, pevka iz No Angels, pevec od Erasure, pevec od Frankie goes to Hollywood, marlboro man...
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 26. Feb. 2013 13:58

delfinchek napisal/-a:Freddie Mercury, Magic Johnson, Nurejev, Anthony Perkins, pevka iz No Angels, pevec od Erasure, pevec od Frankie goes to Hollywood, marlboro man...

To je 5% ljudi vsega skupaj od slavnih mogoče. Pač vsak užitek v življenju ima svoj procent tveganja da gre kaj narobe.

Bolje par let iskusit vse v spolnosti in malo prej umret pri 40 kot pa se pazit celo življenje 80 let z samo 3 partnerji.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Feb. 2013 13:59

^^ Ja sej, izvoli, ti noben ne brani :)

delfinchek napisal/-a:Freddie Mercury, Magic Johnson, Nurejev, Anthony Perkins, pevka iz No Angels, pevec od Erasure, pevec od Frankie goes to Hollywood, marlboro man...

Jp, zvezdiniki pa res niso ravno dober primer za zglede dajat :D (pa še iz številnih drugh vzrokov je tudi številne pobralo, ne le teh)... čeprav ok, tile so imeli seveda hujše bolezni in v različnih okoliščinah / iz različnih vzrokov (za pevko od No Angels sploh nisem vedela, baje je celo namerno zamolčala okuženost s hiv in okužila moške v naslednjih letih :o). Itak je stvar osebne odločitve, koliko je kdo pazljiv; zase vem, da ne bi rada imela niti tistih manj nevarnih vrst HPV niti hujših, ki recimo povzročajo raka materničnega vratu (pa nima veze, ali je 1% ali 70% verjetnost za to; pa itak je dovolj že en partner za kaj takega, ne 30). Če pa koga ne skrbi oz. se mu zdi to brez veze, je pa tudi čisto njegova svobodna odločitev :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 26. Feb. 2013 14:07

dot napisal/-a:(za pevko od No Angels sploh nisem vedela, baje je celo namerno zamolčala okuženost s hiv in okužila moške v naslednjih letih :o).

Ja, je bila obsojena (mislim, da na pogojno, nisem zihr).
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Feb. 2013 16:24

dot: Jezus, s tako percepcijo ne seksaš. Sploh. In roke nikomur ne daš, poljuba na lice sploh ne, da ne govorim o tem, da ne ješ zunaj v restavraciji, ne kupuješ v supermarketih, ne nosiš črnih oblačil, ne dihaš brez maske na nosu itd.

Meni se zdi to resnično precej zgrešeno. Kancerogenih, strašne bolezni in boleče smrti povzročajočih stvari je okoli nas na milijone. In povsod so, vse je škodljivo. Tudi računalnik, na katerem se prijaviš na cosmo forum ti načeloma lahko naredi takšen ali drugačen maligen tumor. Potem kaj - sediš doma na postelji in javkaš?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov