Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Preteklost se ne spreminja in ostane fiksna.
Vse dokler se nisem naucila sprejemati stvari, lahko recem zase, da sem skoz cutila pritisk, tesnobo in jezo. Sem bila polna samih negativnih custev in gojila zamere, ker sem obzalovala pretekle dogodke,
Jaz recem, da vseeno je bolje obzalovati nekaj, kar si storil, kot nekaj, cesar nisi.
Vse dokler se nisem naucila sprejemati stvari, lahko recem zase, da sem skoz cutila pritisk, tesnobo in jezo. Sem bila polna samih negativnih custev in gojila zamere, ker sem obzalovala pretekle dogodke,
Jaz recem, da vseeno je bolje obzalovati nekaj, kar si storil, kot nekaj, cesar nisi.
- Heruur
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2011
@dot
Poudarek je na najboljši racionalni odločitvi. Sicer pa se strinjam, večina običajnih ljudi, bo rekla, da jim je žal. Ti ljudje pa tudi ne bodo izbrali najboljše racionalne odločitve ampak tisto, za katero bodo čutili, da je prava.
@barbie_girl_85
Ne predvidevaj, da veš, kako (se po-)čutim jaz
Je pa res, da svoje življenje že od nekdaj dojemam dokaj kot igro, v kateri lahko zmagam. Se mi zdi, da če bom na smrtni postelji ugotovil, da sem zmagal, ne bom obžaloval metod in okoliščin, ker zmaga sama vključuje pot do zmage, ki me osrečuje.
Se pa strinjam, da čustva ne morejo biti napačna. Čustva pač so. Tako kot ogenj. Kaj z njimi počneš, pa odloča o tem, ali so pozitivna ali negativna in the grand scheme of things.
Dejansko lahko rečem, da od vseh zadev, ki jih v preteklosti obžalujem, nobena ni posledica racionalnega odločanja ampak sem povsod ravnal zgolj "po filingu" Čustva kot glavni indikator česarkoli is no work zame torej
Poudarek je na najboljši racionalni odločitvi. Sicer pa se strinjam, večina običajnih ljudi, bo rekla, da jim je žal. Ti ljudje pa tudi ne bodo izbrali najboljše racionalne odločitve ampak tisto, za katero bodo čutili, da je prava.
@barbie_girl_85
Ne predvidevaj, da veš, kako (se po-)čutim jaz
Je pa res, da svoje življenje že od nekdaj dojemam dokaj kot igro, v kateri lahko zmagam. Se mi zdi, da če bom na smrtni postelji ugotovil, da sem zmagal, ne bom obžaloval metod in okoliščin, ker zmaga sama vključuje pot do zmage, ki me osrečuje.
Se pa strinjam, da čustva ne morejo biti napačna. Čustva pač so. Tako kot ogenj. Kaj z njimi počneš, pa odloča o tem, ali so pozitivna ali negativna in the grand scheme of things.
Dejansko lahko rečem, da od vseh zadev, ki jih v preteklosti obžalujem, nobena ni posledica racionalnega odločanja ampak sem povsod ravnal zgolj "po filingu" Čustva kot glavni indikator česarkoli is no work zame torej
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
ne vem kako ste lahko v to temo vmešali primer nakup tv-ja z obžalovanjem, pa ok.. jaz bom rekla takole ... obžalovanje je čisto človeška stvar. kdor mi bo flancal o tem, da ne moreš nič obžalovati, če si šel zavestno v to, očitno ni iz mesa in krvi. če sem iskrena, kar sem vedno, brez zadrege povem, da ene par tipov obžalujem, da sem imela kaj z njimi. pa ne take, ki so mi bili všeč, ker če se je pri takih kaj sfižilo, sem bla vesela za eno izkušnjo več in šla dalje. obžalujem tistih nekaj tipov, s katerimi sem recimo zabluzila iz "dolgčasa" v nekem določenem življenjskem obdobju, ali kako naj drugače povem. seveda so mi morali biti vsaj simpatični, a ker sem se podala v to brez tiste "naelektrenosti" in v stilu jeb* se mi za karkoli resnega, bi blo čisto ok tudi, če se ti tipi ne bi zgodili. pač, neka vest ali kaj jaz vem kaj, ker očitno nisem človek avantur. ni jih dosti, ampak te bi recimo brisala, če bi obstajala ta funkcija v življenju. drugih stvari pa ne obžalujem, ker stojim za tem kar naredim ali rečem. v primeru obžalovanja vrednih tipov prav tako stojim za tem kar sem naredila in priznavam napako, to pa je tudi to.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
dot napisal/-a:A tebi ne bi bilo žal, če bi ravno kupila TV, pa bi ga potem kmalu znižali za 200 EUR Pomoje bi se vsak malo po glavi tepel oz. rekel vsaj 'damn, škoda, ker nisem malo počakal'... ...Sej v tem je point, da prej tega ni vedel, ne vem, zakaj meniš, da bi bila predpogoj za obžalovanje vnaprejšnja informiranost glede izida Saj pomoje tiste punce, ki so napisale, da jim je žal glede kakšnega partnerja, ne objokujejo cele dneve svoje usode oz. zagrenjeno obžalujejo svoje izbire, pač samo hotele so povedat, da če bi se lahko še enkrat odločile, bi se odločile drugače
RES NE BI obžalovala. Mislim rekla bi si škoda, ku*c, nisem mogla vedeti.
Tut partnerjev ne obžalujem. V tistem momentu mi je bilo pač kul
Definitivno je pri meni predpogoj za obžalovanje vnaprejšnja informiranost glede izida
Obžalujem edino stvari, za katere sem vedela, da ni ok, da jih delam, pa sem jih vseeno naredila.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
jaz, če bi se še enkrat rodila, bi živela ISTO, kot sem žvela do zdaj. nobene stvari nebi spremenila, niti ene. Tudi ko sem pijana sexala z neznancem, ne. Mislim, tudi če sex ni bil glih najboljši, zakaj bi mi pa bilo žal zarad tega? je treba prej razmišlat, posle jebanja nema kajanja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se strinjam
Ali je pa vse to samo zaradi družbene "stigme", da se pač ne spodobi, da ima punca več spolnih partnerjev? (ker se mi zdi, da je prevečkrat pač to slednje razlog za obžalovanje kšnega tipa)
Zakaj? A ti je bla s tem kakšna škoda storjena? Al' komu drugemu?Lilah napisal/-a:ene par tipov obžalujem, da sem imela kaj z njimi. // bi blo čisto ok tudi, če se ti tipi ne bi zgodili. pač, neka vest ali kaj jaz vem kaj, ker očitno nisem človek avantur.
Ali je pa vse to samo zaradi družbene "stigme", da se pač ne spodobi, da ima punca več spolnih partnerjev? (ker se mi zdi, da je prevečkrat pač to slednje razlog za obžalovanje kšnega tipa)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Največkrat bo to ja, ampak se meni osebno to zdi nesmiselno, obremenjevati se z mnenjem okolice namreč. Včasih govorijo o neki ženski da spi z "vsemi" že samo, če vedo za 4 fante, s katerimi je spala, in ker določene osebe te moške poznajo, se jim zdi, da pa ta ženska zdaj kar z vsemi spi. Medtem ko je verjetno katera druga, na videz precej mirna punca, lahko spala s precej več moškimi, a ker se za to ne izve, pač o njej ne krožijo govorice o njenem intimnem življenju.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
meni se je dogajalo celo obratno, ko sem sexala samo z dvema, pa ni sicer NOBEN vedel tega (oba sta bla daleč iz druzga kraja), so vsi govorili, da sexam z vsemi, da sem kurba. Po tem, ko sem mela enga, za katerega so vsi vedli, so se govorice ustavile. In več sem jih mela, manj se je govorilo. Ma ta folk je čuden
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Ko malo berem po takšnih in podobnih temah se počutim kot, da sem "idealen" za samostan.
- jurre
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2012
Najlepše pridejo športniki čez v hotelih (z sotekmovalkami in navijačicami). Recimo naši smučarski skakalci se zagotovo zabavajo z skakalkami našimi ali pa drugimi. Tudi Maria Riesch je rekla tole: http://www.zurnal24.si/maria-hoefl-ries ... nek-168903
Enako na olimpijskih igrah zmanjka vedno kondomov baje. Ti ljudje vedo na seks gledat kot na šport in ne komplicirajo in so sposobni seksat z vsakim lepim človekom in uživat življenje
Enako na olimpijskih igrah zmanjka vedno kondomov baje. Ti ljudje vedo na seks gledat kot na šport in ne komplicirajo in so sposobni seksat z vsakim lepim človekom in uživat življenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov