Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Daj Jochie, beden si že s temi "tvoja mtka" forami... Če te to tolk veseli, je na Mn3njalniku ena fajn izba po imenu Gnojišče, kjer je vsak drugi odgovor v tem stilu... Mogoče se boš tam našel med sebi podobnimi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jochie napisal/-a:^^kaj te je pa tako prizadelo, kaj sta brata?
Nič me ni prizadelo. Le "tvoja mtka" fore se mi zdijo totalno neumne. Saj enkrat je kul...ampak v vsakem postu...dojadi. Peace bro'...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tanF napisal/-a:
Torej s tem prispevkom si dejansko priznal, da si res fejst smotan? Pa brez zamere.
sorry, ker nisem napisal v temo "priznam da"! ampak jaz to vseskozi vem!
ti si pa tudi dobil osebno zadoščenje, ker sem to priznal, ha?
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
keepsake napisal/-a:mogoče malce offtopic, a vseeno: kje se da testirat, koliko pride (€), itd...
Za Slovenijo ti ne bi znal odgovoriti bolje, kakor Shivers*.
Midva se testirava v ZDA, zadnjič sva se preko storitve PrivateMDLabs, ki prodaja "Ultimate STD Panel" za 219 USD.
V ZDA imajo tak sistem, da ena velika korporacija, LabCorp, obratuje laboratorije po celih ZDA, zdravniki pa samo pišejo napotnice za teste.
PrivateMDLabs je spletna stran, kjer ti pač napotnico za teste napišejo takšno, kot si jo izbereš in plačaš, potem pa greš do najbližje poslovalnice LabCorp in ti tam vzamejo vzorce. Čez nekaj dni dobiš po mailu rezultate.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
No, če še koga zanima, sem našla online neki članek z malo več konkretnimi podatki za slovenijo:
http://vizita.si/clanek/spolnost/odloci ... stane.html
http://vizita.si/clanek/spolnost/odloci ... stane.html
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Za klamidijo te lahko testirajo na napotnico če ti jo G napiše (vzamejo bris) in kmalu dobiš rezultate in ti treba it v Lj.
Na Zaloški se pa da stestirat na vse SPB v kompletu, če nimaš napotnice si samoplačnik.
Mislim pa da se da tudi testirat v dermatoveneroloških ambulantah, ki niso v Lj, seveda proti plačilu.
Vem pa da je bla pred leti akcija, ko se je ponujalo brezplačno testiranje kmalidije iz urina. Lahko bi spet kaj takega naredili, pomoje bi se zdravstvu bolj to splačalo, kot pa potem zdravit tistih 10% okuženih s klamidijo, ki so zaradi tega neplodni.
No, vsaj cepljenje proti HPV-ju za deklice v osnovni šoli je pod redni zdravstvenim zavarovanjem. Se vsaj punce ne bodo sekirale ali bo PAP-test OK ali ne...
Na Zaloški se pa da stestirat na vse SPB v kompletu, če nimaš napotnice si samoplačnik.
Mislim pa da se da tudi testirat v dermatoveneroloških ambulantah, ki niso v Lj, seveda proti plačilu.
Vem pa da je bla pred leti akcija, ko se je ponujalo brezplačno testiranje kmalidije iz urina. Lahko bi spet kaj takega naredili, pomoje bi se zdravstvu bolj to splačalo, kot pa potem zdravit tistih 10% okuženih s klamidijo, ki so zaradi tega neplodni.
No, vsaj cepljenje proti HPV-ju za deklice v osnovni šoli je pod redni zdravstvenim zavarovanjem. Se vsaj punce ne bodo sekirale ali bo PAP-test OK ali ne...
- Poreden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Do sedaj z osmimi. Sem pa tle http://www.podrjuho.si/index.php zasledil eno zanimivo anketo - koliko seksualnih razmerij hkrati
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov