Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
S tremi. Vem, "malo" zaostajam za drugimi forumaši tukaj gor, sploh med mojimi letniki (23), samo meni čisto paše, da je tako kot je. Pač, sem našel takšno s katero se razumeva odlično in ne vem zakaj bi to vrgel stran zavoljo nekih kurbic...
Vsakemu svoje
Vsakemu svoje
Zadnjič spremenil tanF, dne 04. Maj. 2011 0:20, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Shivers* napisal/-a:Sej dejansko čist možno, da vsi kakšnega prištejejo še zraven ali dva... kaj veš, res ni problema napisati cifro npr. 7, resnica je pa 2
na tem forumu se tako al tako vedno pretirava - v obe smeri (stavim da je kakšna, ki je napisala 1, v resnici jih je bilo pa več, samo noče izpast 'kurba')
Let's swim to the moon .....
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
tanF napisal/-a:Hehe, ne vem od kje folku mišljenje, da morajo sexati s čim več ljudmi?!
in od kje tebi logika, da moraš sexati s čimmanj ljudmi?
jaz osebno tudi ne odobravam teh velikih cifer, ne bom pa si pulila las in zganjala gnusa po forumu (da je zdaj punca ničvredna, da je nobeden nebo hotel pa take pizdarije.)
folk kje vi živite? da se vam 43 spolnih partnerje zdi totalna izmišljotina? jaz poznam fanta, ki ima cifro čez 150 pri svojih 30ih in se še vedno vsi z njim pogovarjamo. what de fuck je to za eno razmišljanje? a mene kaj boli, če je on kurbir?
tudi moja najboljša prijateljica ni neka devica. saj če ji povem, da je meni tako obnašanje totalno mimo, je to dovolj. ali bi morda naslednjič morala dodati, da je kurba in da bo sama cel lajf tudi če ima zlato pičko?
dajte si mir ljudje.
tu pa en spuko (ki sploh ne vem zakaj še ni v banovcih) v vsaki temi izliva svoje bolne seksualne vizije pa se vam zdi res fajn in zabaven dečko. svašta.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Če bi on moral it v banovce(njegove "bolne seksualne vizije" sploh nimajo veze), bi morala it še ceeela skupina ljudi, ki tukaj nakladate že štiri dni
Jaz v tem sklopu nisem moderatorka, zato vas lahko samo opozorim, da prenehajte.
Jaz v tem sklopu nisem moderatorka, zato vas lahko samo opozorim, da prenehajte.
It was forever..but it didnt last long..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
claire napisal/-a: jaz poznam fanta, ki ima cifro čez 150 pri svojih 30ih
ja spuko. prisežem. še to sem menda malo rekla. že težko se spomnim kakšne frendice, ki se ni z njim žgala.
je pa res in neizpodbitno, da je dober tip za popizdit. in baje ima tudi dobrega tiča. po pričevanju. mene ni mogel nikoli spalamudit.
(1. PROSIM te ne piši mi več ZS-jev.
2. kaj me motiš? kar idi brat predzadnja dva tvoja posta v tej temi. brez pofukat praktično ne znaš napisat nič. najbolj žalostno od vsega pa je, da sam sploh ne fukaš. in sem ti že povedala zakaj je temu tako.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]