Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Wow. Ene punce tuki gor bi se res mogle it testirat. Ker če si jih dala tok skoz ne verjamem, da nisi nič dobila, ali pač.
Me pa zanima kaj vidiš v tem, da daš skoraj vsakemu tipu, ki stopi do tebe...kot neka zastonj prostitutka. Ne rečem, da sex ne paše, samo vseeno a ni boljše z nekom, ki ve kaj ti paše?
Me pa bolj kot številka zanima tole: ste po resnici povedale svojim trenutnim fantom koliko jih je bilo že pred njim? Ker me res zanima kdo bi hotel imet resno zvezo s punco, ki jih je imela 40. Lahko imaš zlato pi*** for all I care pa bi rekel adijo
Me pa zanima kaj vidiš v tem, da daš skoraj vsakemu tipu, ki stopi do tebe...kot neka zastonj prostitutka. Ne rečem, da sex ne paše, samo vseeno a ni boljše z nekom, ki ve kaj ti paše?
Me pa bolj kot številka zanima tole: ste po resnici povedale svojim trenutnim fantom koliko jih je bilo že pred njim? Ker me res zanima kdo bi hotel imet resno zvezo s punco, ki jih je imela 40. Lahko imaš zlato pi*** for all I care pa bi rekel adijo
Zadnjič spremenil tanF, dne 03. Maj. 2011 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
bjac90 sklepam d si 90 letnik, kar pomeni da si moje starosti...
če bi mela jz pri tvoji starosti 43 različnih tipov v sebi bi se resno zamislila kaj je narobe z mano,,,da se tko razdajaš vsakemu ki pride mim ni ravno pohvalno ampak zastrašujoče...si se že stestirala na SPB??
če bi mela jz pri tvoji starosti 43 različnih tipov v sebi bi se resno zamislila kaj je narobe z mano,,,da se tko razdajaš vsakemu ki pride mim ni ravno pohvalno ampak zastrašujoče...si se že stestirala na SPB??
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
Ma dejte če nabija no
Drgač pa ja, noben lih neb hotu bejbo z tolkimi tipi za sabo, tud js sm že to slišala od fantov, pa ne mal. Kar je preveč je preveč, v takelem primeru res bolje da je tiho.
Pa nehimo z offtopici.
Drgač pa število spolnih partnerjev v 4 letih od začetka odnosov do zdaj 4.
Drgač pa ja, noben lih neb hotu bejbo z tolkimi tipi za sabo, tud js sm že to slišala od fantov, pa ne mal. Kar je preveč je preveč, v takelem primeru res bolje da je tiho.
Pa nehimo z offtopici.
Drgač pa število spolnih partnerjev v 4 letih od začetka odnosov do zdaj 4.
-
Dadyka15 - Kofetarica
ma k mi gre na živce kao vsa pomembna....k bi jo zbrcala d bi blo kr kej...otrok en se neki vn meče pa še ve ne zakaj jo ma....če je pa tok potrebna nj si pa vibrator nabav pa nj ga ma skoz not....joj.....
prov razkurla me je....kr neki se hval kao vsa pomembna, ker kao obvlada...ne ne obvlada sam večina fantov ve kaj je in to vsi vemo kaj je in zato jo izkoriščajo ker vejo kje loahko dobijo luknjo da se izpraznejo....mislim mal več samospoštovanja bi pa lahko mela...
ja pr men je še zmer 9 spolnih partnerjev
prov razkurla me je....kr neki se hval kao vsa pomembna, ker kao obvlada...ne ne obvlada sam večina fantov ve kaj je in to vsi vemo kaj je in zato jo izkoriščajo ker vejo kje loahko dobijo luknjo da se izpraznejo....mislim mal več samospoštovanja bi pa lahko mela...
ja pr men je še zmer 9 spolnih partnerjev
-
Dadyka15 - Kofetarica
jaz jih imam 9 in ne prbijam...lahko preveriš kadarkoli če ne vrjameš....ti dam fantove telefonske pa poklič jih pa vprašaj....
sam ona....joj....morm mal pritisk spustit na normalnega, ker se mi je zaradi nje povišu...
sam ona....joj....morm mal pritisk spustit na normalnega, ker se mi je zaradi nje povišu...
-
Dadyka15 - Kofetarica
kakor komu,,,,meni je blo ravno prav,,,,sicer pa tu veljajo dvojna merila, če jih je fnt pri 20. položu 9 je to mal če jih je mela punca od sabo 9 pri istih letih pa je velik...
koliko pa si jih ti meu??
koliko pa si jih ti meu??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov