Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Za uporabnice, ki niso imele vsaj 5 tipov, bi bilo primerno, da se v temah, kjer se govori o odnosih moški-ženska, malo zadržijo, ter probajo kaj naučiti.
Mislim, ne morem verjeti, ene so imele 1 ali 2 in pol so ravno take najbolj glasne v temah o odnosih med spoloma.Svašta.
Mislim, ne morem verjeti, ene so imele 1 ali 2 in pol so ravno take najbolj glasne v temah o odnosih med spoloma.Svašta.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jeba. Grem hitr pustit svojega tipa po petih letih in pol, zato da grem pofukat še štiri dece in bom lahko govorila o odnosu moški + ženska.. Wuhu, komej čakam! 

It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki napisal/-a:Za uporabnice, ki niso imele vsaj 5 tipov, bi bilo primerno, da se v temah, kjer se govori o odnosih moški-ženska, malo zadržijo, ter probajo kaj naučiti.
a šele zdej si to opazu??
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
grem pofukat še štiri dece in bom lahko govorila o odnosu moški + ženska.. Wuhu, komej čakam!
Tipi tud

Drugač pa......maš prov. Število spolnih partnerjev ni kriterij za dobro poznavanje moško-ženskih odnosov.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 02. Nov. 2010 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
seveda ne gre.
zase pa vem, da če bi ostala v svoji dolgoletni zvezi iz najstništva, kjer je biu moj lubi bubi moj drugi spolni partner, nikol ne bi vedla, kaj zamujam pri seksu, pa tudi odnosa nisva mela dobrega, čeprav se mi je takrat tako zdelo. najlažje je pametovat o nečem neznanem...
zase pa vem, da če bi ostala v svoji dolgoletni zvezi iz najstništva, kjer je biu moj lubi bubi moj drugi spolni partner, nikol ne bi vedla, kaj zamujam pri seksu, pa tudi odnosa nisva mela dobrega, čeprav se mi je takrat tako zdelo. najlažje je pametovat o nečem neznanem...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
12.
nekaj od tega odpade na resne zveze, nekaj na radovednost (predvsem prva spolna izkušnja), nekaj na avanture, fakfrende, ONSje, 'prijatelje'...
nekaj od tega odpade na resne zveze, nekaj na radovednost (predvsem prva spolna izkušnja), nekaj na avanture, fakfrende, ONSje, 'prijatelje'...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Meni osebno se zdi nasploh abdsurdno govorit, da ima nekdo lahko poznavanje "odnos moški-ženska", kaj so vsi odnosi isti? Ste vse ženske identične? Ste vsi moški identični? pa tudi, če so kakšne enake smernice, je potem kompatibilnost med moškim in žensko POVSOD in med VSEMI enaka? Nekej "kurcate" čez cosmopolitan revijo in druge ženske revije, kjer množično ženskam svetujejo, kot da so vse iste ovce, počnete pa isto stvar. Tudi če greš čez 200 spolnih partnerjev ali 20 "resnih zvez" pa če si star 20, 40 ali 60, lahko spoznaš nekoga, ki je drugačen od tiste splošne podobe ženske/moškega, ki ga vi na tem forumu predstavljate. Jaz imam poznavanje "odnos moški-ženska" kot odnos "jaz-on". Nimam poznavanja o odnosu Marjetke in Jožefa, ker nisem niti eden od njiju jaz. Lahko pa se delam pametno, da ker sem imela toliko seks partnerjev in par resnih zvez, ki so razpadle(zanimivo, da danes več "veljajo" tri razpadle zveze, kakor ena dolga, ki traja) ter pametujem folku na podlagi neke izpovedi, ki nikoli ne pokrije niti 50% prave zgodbe oziroma ozadja ljubezenske zveze dveh. Skratka, poznat odnose "moški-ženska" sploh ne obstaja, razen, če se ukvarjate s primitivnimi, identičnimi roboti, ki vsi reagirajo in razmišljajo na popolnoma ist način, ali pa vsaj vi mislite, da to so.
Aja btw. sem velik pristaš individualizma, če to ni opazno.
Aja btw. sem velik pristaš individualizma, če to ni opazno.

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jeba..še dobro da smo nekateri tok samostojni in mislimo s svojo glavo, da nas tuja mnenja o lastni zvezi ne ganejo.. Zdj jasno sebe zagovarjam, ker sem v tej situaciji, imam fanta od najstniških let in ker sem trenutno zadovoljna z vsem, kar imava, tako s spolnostjo in samo zvezo se mi zdi prepričanje, da "dva nista dost" absurdno. In nevem čemu bi sploh svojega partnerja morala s kom primerjati. Če človek nebi bil sposoben ugotovit, da mu nekaj spolno, čustveno ne ustreza, bi večina prebivalstva na planetu ostalo s svojim prvim partnerjem, ker bi mislili, da je vse odlično, ker drugega niso imeli. To pa se ne dogaja, kot si sama omenila, je to redkost. Torej znamo in vemo, kaj nam ustreza, kakšen seks nam paše, kakšna oseba nam paše, tudi če prej nismo imeli izkušenj. Zgodilo pa se je, da sem jaz osebno naletela na prvo osebo, ki mi že paše tako spolno, kot čustveno in mi ni potrebno iskat več. Ne trdim, da mogoče na svetu ni bolj idiličnega tipa, ki bi mi nudil boljšo čustveno, spolno kompatibilnost, ker tega pač nikoli ne moreš trdit. Ampak, če si s partnerjem zadovoljen in ti vse ustreza, nima absolutno nobene veze, če si ti v prvi ali 10 zvezi. Btw, če sta dva premalo, koliko pa je dovolj za vas, nekatere(če ste postavili minimalno število, bi morali tudi maximalno)?
-
ma to je bullshit. Tud z enim tipom maš lahko kakovosten seks in kakovostno vezo.
.....
.....
Claire pravi, da je noben ne prepriča, da ima par, ki je skupaj že od otroštva, dobro vezo. Kako lahko samo na podlagi preteklih vez sploh ocenimo vezo dveh ljudi, ki ju ne poznamo? Taka ocena ne more biti kvalitetna, ker manjka podatkov.
.....
.....
Claire pravi, da je noben ne prepriča, da ima par, ki je skupaj že od otroštva, dobro vezo. Kako lahko samo na podlagi preteklih vez sploh ocenimo vezo dveh ljudi, ki ju ne poznamo? Taka ocena ne more biti kvalitetna, ker manjka podatkov.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 04. Nov. 2010 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ok..Dej ti mal več poudarka na sarkazmu(če je uporabljen), kr nevem, če ga dojemam zdaj prav..
sarcam detector confused
(še posebaj, ker si pred petimi minutami pisala v temo, da se zadržuješ, da nebi na dva posta bedarije odgovorila
) -sklicujem se na del o npr.Evelyn 

-
Nič sarkazma, vse resno
Kar se pa teme "priznam da" tiče....slaba samokontrola, nisem se mogla zadržat

Kar se pa teme "priznam da" tiče....slaba samokontrola, nisem se mogla zadržat

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]