Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
delusional napisal/-a:a si ti moderatorka tukaj? berem in komentiram ta forum in vse teme že 3 leta preden si se ti sploh registrirala.
aja tukaj se grete tko... če nisi najmn 2 leti gor, bot tih pa sam beri? aha dobr

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
delusional napisal/-a:eh te cifre so res brezvezne.... izkušenost se gleda po drugih temah na forumu, in sicer : analni seks, goltanje sperme, vaginalni ograzem, seks na javnih mestih, itd.
po mojem tebe v življenju (po tvoji pameti sodeč) še najbolj jebejo v glavo...

-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
meni je pa zelo cudno to, da mate tuki gor use tko relativno mal spolnih partnerjev, medtem ko tukaj, kjer jaz zivim, in v moji daljni okolici je zelo veliko takih, ki ima pri okoli 25 letih vec kot 9 spolnih partnerjev, veliko pa tudi takih, ki jih je samo eno noc posexalo prb. 3 moskih ali vec. ne razumem tega, ne gre mi u glavo?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zato ker tle je spovednica za pridne punce.
Jochie, what is your problem?
Jochie, what is your problem?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
missy* napisal/-a:meni je pa zelo cudno to, da mate tuki gor use tko relativno mal spolnih partnerjev, medtem ko tukaj, kjer jaz zivim, in v moji daljni okolici je zelo veliko takih, ki ima pri okoli 25 letih vec kot 9 spolnih partnerjev, veliko pa tudi takih, ki jih je samo eno noc posexalo prb. 3 moskih ali vec. ne razumem tega, ne gre mi u glavo?
Odgovor je preprost. Jaz ne bi verjela, da ti gre ena pravit, da so jo trije poseksali preteklo noč.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Ja punce, ki so mele 1-2 spolnih partnerjev s ponosom povejo, da jih je bilo tako enormno malo.
Če jih imaš več, preveč izstopaš, da bi tu pisal.
Jaz sem prebrala rodila.

delusional napisal/-a:a si ti moderatorka tukaj? berem in komentiram ta forum in vse teme že 3 leta preden si se ti sploh registrirala.
Jaz sem prebrala rodila.

-
delusional - Cosmopsiho
sam te naše vrednote so res u kurcu. Tle pride en Haro se hvalit, kako je v tem tednu že vsaj eno pofukal in je vse kul. Pol pa druge reve se hvalijo, kako so v celem lajfu seksale sam z 1 ali 2.
-
delusional - Cosmopsiho
Jochie, nisem si mislila, da sklepaš kot kaka kura 

-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
delusional napisal/-a:sam te naše vrednote so res u kurcu. Tle pride en Haro se hvalit, kako je v tem tednu že vsaj eno pofukal in je vse kul. Pol pa druge reve se hvalijo, kako so v celem lajfu seksale sam z 1 ali 2.
Pa kaj tebe muči?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov