Število spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 15. Sep. 2008 16:41

do zdj 9 ... ta 10ti bo pa za zmer :D se prav 10ti in zadnji heheh
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 20. Sep. 2008 12:44

pet jih je blo :) od tega sem sex z dvema rahlo obžalovala :/
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 25. Nov. 2008 10:51

Okoli 20 .... nisem štela.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 25. Nov. 2008 17:47

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 25. Nov. 2008 21:07

3 pri 17ih :P (z zdajsnjim sem se v 18-to leto..) - ce boma ostala skup, bo ostalo pr tej stevilki...
ce greva narazen, se mi pa zdi da se bo stevilka drasticn povecaala :D :twisted: (pac, tezko najdem resnega fanta, ampak partnerja za seks pa ful lahko :D )
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Nov. 2008 12:02

Dva. :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Dec. 2008 10:41

Meni pa se zdi, da na trenutke punce, ki ste že starejše (in ne stare :wink: ), malce preveč poudarjate to, kako imajo dekleta nižje starosti zgrešene življenjske cilje, ki naj bi bili popolnoma sanjavi in zaletavi - češ fant, s katerim si kot najstnica, že ne bo edini, otrok ne boš imela do 25., ampak zagotovo kasneje ipd. Saj vem, da se z leti dogaja blazen vdor realnega, a če nekomu ni 'uspelo' in se mu je življenje kasneje zasukalo povsem drugače, kot si je to zamišljal kot najstnik oz. študent, še ne pomeni, da je to univerzalni vzorec, kateremu bodo sledile vse ostale zveze. Čisto mogoče je, da bo katera povsem srečna, zadovoljna in zadovoljena ostala s partnerjem, ki ga ima sedaj. Nekomu že x časa naprej dopovedovati, da je zdaj, ko čuti, da je na pravi poti, pridigati, da je zagotovo na napačni, pa se mi zdi malce nesramno.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Dec. 2008 10:58

Kr.ena, se strinjam s tem, da so načela teorija, praksa pa lahko pogosto zavije v levo in desno. In verjetno si vsaka od nas že pred npr. dvema letoma ni predstavljala, da bo do danes sprejela takšne in drugačne odločitve ter poti - pa smo verjetno v povprečju povsem zadovoljne s tem, čeprav mogoče odstopa od zastavljenega.

Tudi mene moti, če nekdo poudarja svojo skrajnost, vse ostale pa označi za čudne, ampak tudi ti (se mi zdi) pišeš o ženskah, ki jim življenje dejansko poteka po nekem zastavljenem vzorcu (diploma-poroka-otroci-služba dan za dnem), malce posmehljivo in podcenjujoče. Mogoče se to ne vidi točno s tega posta v tej temi, načeloma pa prebiram tvoje poste, ker se z mnogimi strinjam, ne morem pa mimo tega 'tona', da si ti izbrala nekonvencionalen način življenja (brez otrok, ki naj bi bili moderna norma), ki je edini pravilen ravno zato, ker odstopa.

In se opravičujem, če sem pretirano zašla ter popolnoma zgrešila z domnevami.

In glede števila spolnih partnerjev - s temi številkami se mi zdi popolnoma nesmiselno obremenjevati. Ko se zaljubiš, verjetno nimaš pojma, koliko jih je potencialni partner imel. In zaljubiš se iz povsem drugačni razlogov. In ko se to zgodi, je vsaka številka relativno sprejemljiva, četudi se zaradi ega, bojazni pred boleznimi, premajhnimi izkušnjami ali čimerkoli že, z njo malce težje sprijazniš. Časa in dejanj se ne da vrteti nazaj, prav tako nekdo, ki partnerjev ni pretirano menjaval, ne more kar na silo pridobiti treh novih, zato da bo pred svojim trenutnim partnerjem izpadel izkušen.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Dec. 2008 16:48

Addie, vidiš, to so tvoje izkušnje in opažanja tvoje družbe. Jaz sem sicer stara komaj 21 let, ampak vse prijateljice imajo že več let resne zveze, s katerimi nimajo namena končati - vse se zavedajo, da mogoče to ni zadnje, kar se bo v ljubezni zgodilo, a hkrati upajo in si želijo, da bi bilo, ker funkcionira. Kako bo, ne ve nihče. Pa tudi med starejšimi pari (25+) opažam trend, da so s partnerjem že zelo veliko let. Torej bi sama lahko posplošila, da se da zadovoljno zvezo peljati tudi na zelo dolgi rok, leta gor ali dol.

Pustimo se presenetiti, s prihodnostjo se je glede tega res škoda ubadati :wink:
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lala_ » 01. Dec. 2008 19:33

6 jih je blo
za enga mi je žaw
Princeska...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Princeska... » 06. Dec. 2008 22:02

2 sem mela
-za enga mi je žauu:(
Princeska...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Princeska... » 06. Dec. 2008 22:02

2 sem mela
-za enga mi je žauu:(
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Dec. 2008 11:23

Jochie napisal/-a:meni je pa čudno, zakaj se zgražate nad tistimi, ki se dol dajemo brez zaščite, se ne testiramo, itd...
zavedamo se namreč, da je življenje minljivo, da se lahko danes ubijemo v prometni nesreči ali nam pade strešnik na glavo...pa še kakšna stvar se lahko zgodi, zaradi katere bi lahko šli k večnemu počitku...

Na to, da se ti zgodi prometna nesreča, ne moreš pretirano vplivati - lahko si previden v avtu. Verjetno se pripneš s pasom, upoštevaš prometne predpise, kajne? No, delno poskrbiš za varnost, torej se nesreča ne zgodi kar tako iz neba - faktor drugih na cesti odštet. In strešnik na glavo ti ne pade vsak dan oz. je verjetnost za kaj takega res majhna in še nobenega vpliva nimaš. Da pa veš, da se lahko s čimerkoli že okužiš pri seksu, pa ne rabiš računati na naključje, ker je itak jasno, da se to preprosto lahko zgodi in hej, na vsakem koraku imaš primerno zaščito, da kaj takega preprečiš.

Zato primerjanje prometne nesreče ali strešnika na glavi s potencialno okužbo pri seksu ni pretirano izvedljivo. Mešaš jabolke in hruške :wink:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Dec. 2008 11:44

Pa ljudje, mene HIV še najmanj skrbi, ker je pri nas dokaj redek. Kaj pa vse ostalo, od česar mogoče ne umreš imaš pa vseživljenjske posledice? Recimo genitalne bradavice ali hepres? Res prijetno in res super, če naletiš na kaj temu podobnega - in ne zdaj reči, da je možnost za kaj takega majhna, ker niti približno ni res. Ljudje sploh ne vejo, kaj vse imajo tam doli - žal :roll:
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 16. Dec. 2008 18:11

enega naekrat... cel lajf pa ne :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]