Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Z zdejšnim vred 5.
Ubistvu mi ni blo za nobenga žou...pač z nekom je mogl bit 1. in za takrat je blo čiz cool, čeprou nisva bla glih doug cajta skup. Pol z usemi ostali sm bla skup [v povprečju 1 let] tko da ja, morm rečt da do zdej nism mela nekih neprijetnih izkušenj v zvezi s tem.

Ubistvu mi ni blo za nobenga žou...pač z nekom je mogl bit 1. in za takrat je blo čiz cool, čeprou nisva bla glih doug cajta skup. Pol z usemi ostali sm bla skup [v povprečju 1 let] tko da ja, morm rečt da do zdej nism mela nekih neprijetnih izkušenj v zvezi s tem.

-
Poker_face - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2009
zaenkrat 3...ampak predvidevam najmanj še enkrat tolko, verjetno pa več...
število spolnih partnerjev ni nujno v povezavi z iskanjem ta pravega...
dokler ne pride pravi se lahko odlično zabavaš z napačnimi
število spolnih partnerjev ni nujno v povezavi z iskanjem ta pravega...
dokler ne pride pravi se lahko odlično zabavaš z napačnimi

-
Kittycat7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2009
1...prvi in use kaže da tudi zadnji ... 23 let, skupaj pa sva že 5 let.
Je pa res tudi to da mi učasih med ruhicami zapaše tudi samo ženska družba in imam srečo da imam iz zaročenčeve strani vso podporo in ga sploh ne moti... :female:

Je pa res tudi to da mi učasih med ruhicami zapaše tudi samo ženska družba in imam srečo da imam iz zaročenčeve strani vso podporo in ga sploh ne moti... :female:
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]