Število spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Do zdaj sem bla s 3 in upam, da je to tudi zadnji, ker mi je z njim res 100% dobro. Moram pa priznat, da še sreča, da nisem ostala kar s prvim, ker pol sploh nebi vedla kaj je to dober sex 

Ko bom velika, bom Lara Croft.
- Gost
No, mene ne moti, ce mlada zrela zenska z glavo menjava spolne partnerje, mi pa ni vsec, ko/ce to pocnejo dekleta, srednjesolke, wannabe 'zenske', ki kao uzivajo v seksu, izkusene in kvazi orgazmicne. To se mi zdi, da je postala neka 'in' fora, podobno kot je 'in', da imas v tistih letih 'f** frenda', ne fanta.
Preprosto se mi zdi, da lahko punce v puberteti prezivljajo svoj cas bolj kvalitetno in podobno zanimivo na kak drug nacin, ne le z dol dajanjem vse povprek, pogosto pod vplivom okolice, ces vec jih imas, vec veljas in alkohola. Marsikteri je potem za taksno ravnanje zal ...
Kaj pocnejo dekleta +20 (leto gor ali dol) pa mi je prakticno vseeno, ker verjamem, da so zrelejse in se v spolnost spuscajo na popolnoma drug nacin kot v najstniskih letih. Zdaj se bo nasla kaksna 19-letnica in trdila, da je ona zadosti zrela za menjavanje seks partnerjev, sama pa ji tega ne morem popolnoma verjeti, mogoce tudi zato, ker sama nisem bila tako radodarna in razigrana ali kakorkoli danes to poimenujete. In, ker precej opazujem naokoli in se splosna slika le malo spreminja ... zal.
In ja, je razlika, ce jih imas punca pri 18. letih za seboj 5 ali jih ima 5 zenska pri 25.
Preprosto se mi zdi, da lahko punce v puberteti prezivljajo svoj cas bolj kvalitetno in podobno zanimivo na kak drug nacin, ne le z dol dajanjem vse povprek, pogosto pod vplivom okolice, ces vec jih imas, vec veljas in alkohola. Marsikteri je potem za taksno ravnanje zal ...
Kaj pocnejo dekleta +20 (leto gor ali dol) pa mi je prakticno vseeno, ker verjamem, da so zrelejse in se v spolnost spuscajo na popolnoma drug nacin kot v najstniskih letih. Zdaj se bo nasla kaksna 19-letnica in trdila, da je ona zadosti zrela za menjavanje seks partnerjev, sama pa ji tega ne morem popolnoma verjeti, mogoce tudi zato, ker sama nisem bila tako radodarna in razigrana ali kakorkoli danes to poimenujete. In, ker precej opazujem naokoli in se splosna slika le malo spreminja ... zal.
In ja, je razlika, ce jih imas punca pri 18. letih za seboj 5 ali jih ima 5 zenska pri 25.
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
4-je.
Za prvega mi ni žal - pri 15 in bila sva zaljubljena.
Za drugega mi je žal, saj se na koncu ugotovila, da nisem edina v njegovem življenju.
Za tretjega mi je pa tudi nekako žal, ker je bila to OWS.
Četrti in zadnji - sva zaročena
je pa moj lubi že 2 leti. 
Za prvega mi ni žal - pri 15 in bila sva zaljubljena.
Za drugega mi je žal, saj se na koncu ugotovila, da nisem edina v njegovem življenju.
Za tretjega mi je pa tudi nekako žal, ker je bila to OWS.
Četrti in zadnji - sva zaročena

Hočm te .. brez odvečnih besed!!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
2.. Ampak za nobenega mi ni žov; s prvim sm, ker je bil moj 1. resn tip in sm ga resnično mela rada, z drugim sva pa prjatla, k bluziva dostkrat in enkrat je pač pršlo do seksa..
Sam res, brez veze se je sekirat, je kr je, life goes on
Sam res, brez veze se je sekirat, je kr je, life goes on

You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
sramežljiva - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
- Kraj: Celje
z enim, pa mi ni žal sma skupi že dolg in je fajn 

-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Z enim in še vedno sva skupaj 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]