ŠTEVILO SPOLNIH PARTNERJEV

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 10:35

Pač bodimo realni, če je ženska vsaj približno čedna, govorim o neki običajni ženski, lahko spi z 500 tipi na leto.

Realno.

3/4 "kolegov", sodelavcev, sošolcev, sosedov ki so/niso samski bi brez oklevanja spali s tako žensko.

In če mi kakšna pribije da je spala z ne vem koliko tipi, sem samo..."ja in, a je to kak dosežek?!", vse kar mora ženska narediti da pride do sexa je:

- se prikaže
- se odloči da hoče sexati
- sexa

Pa vam ne vzemam slave, samo pač, tako je :D.

Pri vam je bolj merilo v spolnosti, z kakimi tipi ste spale, vsaka koza lahko spi z 7mi tipi na Spring Break Poreč, ampak samo top čedne, ali ženske ki imajo druge kvalitete (materinstvo, inteligenca), poberejo top tipe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 25. Apr. 2016 10:41

Fi-Fi, glej, to je tvoj pogled na intimo. Kar pa še ne pomeni, da je edino pravilni pogled, ki bi se morali vsi držati, v nasprotnem primeru, jih že čaka mesto v peklu. Kaj te briga, če nekdo sexa z neznanci. Glavno, da sta ti in tvoja punca največja moralneža in zgled drugim ane? :wink:

Meni je vseeno, kdo ima one night stande in kakšen je njegov pogled na spolnost, dokler ta oseba ne širi kakšnih spolno prenosljvih bolezni/sexa totalno neodgovorno ali pa vara partnerja/ima doma družino itd. Obsojam samo takšne ljudi, drugih ne.

Jaz ne rabim biti zaljubljena v tipa, da imam z njim dober sex, jbg. Sex je zame v prvi vrsti užitek, če so zraven prisotna čustva pa še toliko bolje. In vseeno mi je, če se mi številka poveča, ker vem, da se mi nikoli ni povečala na račun neodgovornosti (npr. da bi tvegala zanositev) ali pa na račun tega, da bi se dala dol z nekim wnb hudim jebačem, ki ima doma 2 otroka.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Apr. 2016 10:58

Led Zeppelin napisal/-a:ampak samo top čedne, ali ženske ki imajo druge kvalitete (materinstvo, inteligenca), poberejo top tipe.

Uf, uf, težke besede. Preveč upov polagaš na videz.

A bo top tip (recimo za moje pojme: postaven, skuliran, izobražen, finančno stabilen, dober po srcu, zanimiv, s smislom za humor) res tako plehek, da bo izbral eno bejbo, ki sicer zgleda top, a se vsak vikend vlači po wc-jih diskača z najmanj tremi tipi? Ali pa ni treba sploh, da je kurbica. Dajmo reč tko: A bo top tip res tako plehek, da bo izbral bejbo, ki zgleda top, a ti ustreli, da je glavno mesto Amerike London? Ali pa je otročja na celi črti?

Sej je glupa in otročja, sam zgleda pa top.
A-a, tega ne boš slišal od nobenega top tipa. :) Mogoče bo šel s tako žensko v one night stand pa še to najbrž 1x v celem življenju. Pač predpostavljajmo, da top tipi niso strašni uživači v one night standih, ane ;)

Enako velja v obratni smeri.

Tako da sam videz ne spada to kategorijo. Mora imeti lepa ženska zraven še vse druge kvalitete. Ampak če je pa ženska izobražena, dobra po srcu, skulirana, samostojna, pa je lahko že povprečna in bo ujela dobro "vabo". Enako spet velja v obratni smeri. :wink:

Pa vsem je najbrž znano tudi to: "Fak, kok je grd/a. Kaj ta vidi na njem/njej?"
Okusi so si res preveč različni, tako da jaz se s tem ne strinjam. Ampak tip, ki se da zapeljati ženskemu videzu in zraven izgubi glavo za vse druge stvari, zame definitivno ni top tip. :)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 11:06

Top ženska bo vedno privlačna in zraven imela še druge kvalitete, itak.

In ne glede na ves napisan bulšit kjerkoli, na prvemu mestu je pri moških vedno privlačnost/videz.

Vse ostalo je enako pomembno, ampak vsak izmed nas pozna ženske ki so popolne, ampak ne izgledajo dobro, in imajo probleme na temu področju.

Nisem plehek, okusi so itak različni...važno da je tebi nekaj lepo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 11:06

Top ženska bo vedno privlačna in zraven imela še druge kvalitete, itak.

In ne glede na ves napisan bulšit kjerkoli, na prvemu mestu je pri moških vedno privlačnost/videz.

Vse ostalo je enako pomembno, ampak vsak izmed nas pozna ženske ki so popolne, ampak ne izgledajo dobro, in imajo probleme na temu področju.

Nisem plehek, okusi so itak različni...važno da je tebi nekaj lepo.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Apr. 2016 11:12

No kaj pa je zate top tip? Tak, ki super zgleda ... še kaj?
Sorry, ampak inteligenten tip, ki ima višje cilje v življenju, se ne bo spuščal v dolgoletno zvezo z žensko, katere edina kvaliteta je videz.

Jaz poznam dosti tipov, ki bi lahko dobili katero koli žensko in se jih morajo še otepati ("a zaseden si? Joj sorry, nisem vedela" in podobne fore ...) pa so v zvezi z neko po videzu povprečno punco, ki ne izstopa na noben način. Ampak očitno poseduje neke druge kvalitete, ane?

Saj te ne obsojam ... če je tebi videz na 1. mestu pač naj ti bo, samo definitivno ni to neko pravilo, kot ga ti hočeš prikazati.

Pa ziher sem takega mišljenja zato, ker sem grda in ne morem dobit hudga tipa. :P
Zadnjič spremenil Cryselle, dne 25. Apr. 2016 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Apr. 2016 11:18

Ko se po forumih piše o izgledih je treba vzet v ozir, da imajo ljudje zelo različne kriterije in okus. :wink:

Iz tega sledi, da so LZ-jeve ženske lahko marsikateremu tipu tudi neprivlačne. NJEMU pa so, to je vsa fora, kot js razumem, ko se tu omenja izgled. Važno je da tipa ženska vizualno privlači. Logično da je izgled pomemben, vsak bo s tistim po njegovem okusu. Kar pa ne pomeni, da je govora o viktorijinih angelčkih al kaj vem...Pa še te niso vsem všeč. :D
Zadnjič spremenil Ananhas, dne 25. Apr. 2016 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 11:20

Jaz nisem nikjer govoril o top tipih da so čedni :D.

Nekako lepota ni moška prva prioriteta.

Jaz sem lepo rekel, tebi kot moškemu mora biti ženska ki jo loviš, čedna in privlačna, kar je seveda relativno od posameznika do posameznika.

In ja, to bo prvo merilo pristopa, ti ne greš do ženske ki te ne privlači, in taki pač smo.

Ženska ki bo nadpovprečno čedna in obenem tudi uravnotežena oseba z veliko kvalitetami, bo imela ogromno izbire in snubcev, in bo lahko izbrala kar je njej top.

In ne polagaj besed v moja usta, nikjer nisem pisal o sebi. Meni je všeč ena ženska, ki enim niti približno ni všeč, ampak meni je top od top po videzu, in si jo želim več kot katerokoli drugo žensko.
In bi lahko bila Marija Terezija, odkrila fuzijo in imela 10 miljard evrov, če polovico časa ne razmišljam ob katero steno bi jo pritisnil, to ni nič.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Apr. 2016 11:33

Ananhas, ja to pa itak ... zdaj vprašanje je, kaj e za moškega top čedna ženska. A je to npr. ženska v stilu Bar Refaeli (k je meni osebno top) ali sosedova Micka, ki si je dala povečat joške pa rit, ker bi bla rada slab fejk Kim Kardashian.

Malo ekstremna primera ane, samo po navadi je tko, da so le redko kateri moški tolk izbirčni in potem v koš "top lepotic" zmečejo vsako tatretjo bejbo, ki jih lepo pogleda.

Led Zeppelin, ti si zdaj malo obrnil ploščo. Najprej si poudaril videz, kot glavno stvar, da ženska pobere top tipa. Če ga pobere, to jaz razumem tako, da ga je dobila za svojega, ane? In če to po tvojem uspeva top čednim ženskam, potem to pomeni, da "top tip" pade kot smreka v prvi vrsti zaradi videza. S tem pa se jaz ne strinjam, ker mislim, da so potrebne druge kvaliete.

Nikjer nisem pisala, da tipi ne osvajate žensk, ki so vam po videzu privlačne. To je meni popolnoma jasno, da bo tudi tip, ki bi ga imela vsaka doma, najprej poskusil pri ženski, ki mu dobro izgleda. Ampak če ima pamet, ne bo pri njej ostal, če je pa totalna avša, ane?

Najprej si poudarjal videz, zdaj pa je že kar v kompletu videz in vse druge kvalitete? ja bravo no, res težko je ugotoviti, da bo taka ženska imela veliko snubcev. To je menda vsem jasno. :lol:

Pač stoj za eno stvarjo, ki jo napišeš ane.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Apr. 2016 11:41

Hja sj pravim, ljudje imajo različne poglede. Sem že marsikaj videla in slišala in se sploh več ne sprašujem kaj kdo na komu vidi, nisem jaz tista, ki je s to osebo (in moj okus).
Saj vsi poznamo tisto, ko so bile kolegice nore na svojega tipa pa kolk je luštkan pa lep, nam je bil pa mimo. Ali pa smo poslušale kakše tipe kolk jim je ena huda, je bila pa čisto neka povprečna/antipatična. Vsak ima svoj okus kaj češ. Ni univerzalnosti. Univerzalnost če že, se mi zdi da je vseeno bolj za telo (nek ideal ženske in moškega) kot za obraze, kjer imajo ljudje res različne poglede na to kaj jim je lepo/luštno in kaj ne.

Je pa res, da so ljudje, ki so veliki večini ljudi lepi, tudi če niso po njihovem okusu.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 11:48

Zajebal sem veznik, mislil sem in, napisal sem pa ali pri uvodni otvoritvi te teme.

Ampak nekako ne spreminja teme.

Moški vedno iščemo kombinacijo privlačnosti in lastnosti, in ženska ki izgleda top in je ne vem plehka, je samo nasprotje ženske ki ni čedna in je super po karakterju.
Mogoče ima druga večjo šanso da pobere top tipa za dolgo zvezo, ampak nekako obe izgubita proti luštni ženski ki je kul po karakterju.

In ja, jaz poznam kar nekaj tipov ki so top, pa imajo pod ramo tako lepotico, ki sicer ne prinese nič veliko k mizi, ampak je z njo.
Vem da bo vsaka tukaj napisala da tak tip potem ne more biti top, ampak folk je glup ko pride do odnosov, enako super ženske lahko hodijo s totalnimi idioti.

Sem pa mnenja, da imate ženske tukaj težji deal.

Moški se lahko vlečemo ven z humorjem, energijo, ambicioznostjo....ženska ki res ni privlačna, ima bore malo šans in bo vedno imela manjšo in slabšo izbiro.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Apr. 2016 11:56

No sedaj se strinjam s tabo v vsem, razn v zadnji povedi: vsak se lahko vleče ven s humorjem/inteligenco/ambicioznostjo/denarjem, ne glede na spol. :)

Moja bivša cimra je prekomerno težka, a je pač največji sonček, kar jih poznam in tudi izredno razgledana punca, ki se zašteka praktično z vsakim. V faco tudi ni lepa, ampak povprečna. Pa je enkrat pripeljaljala v stanovanje hudga tipa, da je tatretjo cimro razganjalo od ljubosumja. Se dogaja. :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Apr. 2016 11:56

Ha se spomnim enega hudo dobrega tipa iz gimnazije (res lepotec), ki je imel vedno eno sivo miš poleg sebe in je bilo zabavno opazovat kako drugim ženskam sploh ni bilo jasno zakaj je z njo, zakaj ne z njimi (so pa ja lepše, boljše) :D
Zdaj je tudi v medijih ta tip, pa poročil se je tudi z eno zelo povprečno neopazno žensko (vsaj po izgledu). Verjamem pa, da če bi njega vprašali, da je zanj najlepša ženska na svetu.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Apr. 2016 12:13

Ash. napisal/-a:Okej slovenc79, recimo, da razumem, da se ne bi fajn počutil ob taki ženski ... ampak a bi jo zavrnil? Ji zaradi strahu, da te bo razočarala, ne bi dal priložnosti? :)

seveda bi jo zavrnil :) če ni resna, nimam kej početi z njo. ni noben strah to. sploh pa niti slučajno ne moreva podobno razmišljat, če je zanjo seks s tujci neko razvedrilo, meni pa skrajno intimna stvar. pred časom sem spoznal punco, ki je rekla da se ji seks ne zdi nič takega, da pa tipa drži za roko ali se poljublja z njim ga more pa zelo zelo dobro spoznat in mu zaupat..
pa tudi jaz ne pljuvam po takih ki drugače razmišljajo, da ne bo kdo spet tega mislil. ampak za tako logiko v mojem lajfu ni prostora niti potrebe.
strah me ni, ker se v kej takega itak ne bom spuščal. tako kot me ne skrbi da bi padel čez rob stolpnice, ker na robove stolpnic pač ne hodim.

problem se mi zdi, da velik ljudi razmišlja da se nekaj "kar zgodi". NE. VI se odločite, ali se boste spustil v nekaj ali ne. jaz se ne mislim dol dajat s punco, če ne bom imel občutka, da sem jo dovolj dobro spoznal in se dovolj ujameva (in pri meni precej dolgo traja, da nekomu zaupam, in tudi pri njej bo, če bo podobno razmišljala kot jaz).

brezvezno se mi zdi tu neke statistike not vlačit in zaključevat moški to, ženske ono.. ljudje smo si bolj različni kot si mislimo, in me ne skrbi da bi našel eno pravo zase in ne mislim da sem nek čudak, ker ne upoštevam družbenih pravil po kolikšnem času je treba prvič seksat z nekom.. sploh se mi pa trapasto zdi, da se nekdo dela in se obnaša tako samo zato da lahko reče sebi in drugim da ima poln lajf.. kot da če si imel v lajfu samo enga spolnega partnerja nimaš nič od lajfa. ej, če si srečen, maš več lajfa kot marsikeri jebač! in ta tip, ki ga ananhas opisuje, da je poročen z neko drugim čist neposebno žensko, zanj je sigurno posebna in je bolj srečen kot marsikater jebač.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 25. Apr. 2016 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 12:16

Bom pa takole rekel, če mislim da je čednim ženskam lahko življenju, je čednim moškim še lažje.

Moj dober prijatelj je res čeden moški, priznam, neprestano se smeji, in je kul in prijazen tip.

Tip je spal z 60 plus ženskami, in to vem, ker sem zraven...za njega je totalno easy,on gre ven, in ga ena pobere, odpelje domov in požge..to je to :D.
Zadnjič mu je ena plačala taxi do nje, in uredila da ga pobere ko končata...jaz sem se tako smejal da sem skoraj umrl :D.

In ima probleme najti resno punco, ker mu manjka koncept lovljenja in truda.

Enako najti lepotico, ki je normalna je težko, kar mi je razumljivo, če ti od 5 leta govorijo da si lepa, in te hoče vsak moški požgat od 15. leta naprej, je težko biti normalen.
Ko rečem normalen, ciljam na nekoga ki je uravnotežen in ima zdravo samopodobo.

Lepota je prednost, obenem pa totalen hendikep.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov