Squirting

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 14. Apr. 2008 19:37

tud filmckou sva gledala ze miljon ane...sploh ne vem, res bi rada to doživela, on pa tud :cool:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 14. Apr. 2008 20:37

.,,
Zadnjič spremenil veronika_, dne 23. Feb. 2011 1:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Apr. 2008 18:12

zadnje čase precej močim posteljnino. :oops:
evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evaeva » 12. Maj. 2008 22:30

no, bom pa še jaz povedala svoje: punce, vse se da :cool:
vglavnem, istega partnerja mam že skoraj 6 let. No, teh ˝izlivov˝ nisem poznala vse do....kakšnega pol leta nazaj. Uaauuuuu....Ja, je prišlo..kar naenkrat... :D nor občutek.... je pa res da nisem ko hidrant ampak v mejah normale.... :P
sicer se mi to nikoli ne zgodi ko je v meni, ampak samo takrat ko me draži s prsti okol ščegetavčka al pa na tak način kot je prikazano v posnetku ene 4 poste nazaj.
je pa ful pomembno: da partnerju zaupaš, da se tega ne sramuješ in da se ful ampak res fuuuuulllllllll sprostiš in tisti čas odklopiš vse, čist vse.
malo pa je v igri tudi ponos: pri ženski, da je to sposobna doživet, pri moškem, da jo je sposoben tako daleč pripeljat.
mejte se radi, sprostite se, uživajte...pa vam bo dogajalo :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 13. Maj. 2008 11:12

4 brisače pa še vedno flek..haha pol pa spet svizec pride.. :lol:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 16. Maj. 2008 2:25

Nama, se mi zdi, ni več ratal, samo enkrat...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 16. Maj. 2008 8:54

Ko je nama prvič ratal...se je lubi res potrudu in občutek je bil res fantastičen..sam glede na to, da je dražič točko G je moral s prstom čim bolj notri...in ko sva končala, je mene vse bolelo.
POtem sva še poskušala kdaj, pa ni šlo več. Mogoče je narobe, ker si želim, da bi kej špricnilo :wink: pa potem mislim na to, kdaj mi bo.
Upam, da nama vseeno še kdaj rata :wink:
Johnulus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnulus » 16. Maj. 2008 22:13

jest mam en konkretn uprašanje... pa me upam tud na konkretn odgovor.
ker se mi zdi da kle usi pogovori zgledajo k u parlamentu, velik se govori, pa bl mal pove... kot npr. en čist na začetku (mislm da "ded") skos govori o prijemih pa tehnikah, a nč ne pove kašni so to prijemi pa kašne tehnike, poleg tega pa še večina niti ne bere kaj kdo napiše, ker un majstr je reku da je bla ženska na njemu, pa takoj use začnejo govort kok more bit njegova srečna ker jo tok zadovolji, a u bistvu je ona na njemu, sej ne rečm da model ne zna, sam pač v takem položaju mal težko rečš da je tip car....

ja no zdej pa k dejanskemu uprašanju: glede na to da nekaterim tud ni takoj in čist na izi pršlo, in ste probaval/-e različne stvari in ste pršle do orgazma in ejakulacije, me zanima kaj konkretno ste spremenile pri seksu oz. probale...
pa ker vas je kar nekaj napisalo da ste oz. je fant prebrau ful enih stvari, in vama je potem uspelo priti do vrhunca, me zanima kje so to prebral... (nekdo je sicer že dau en link, ampak me zanima tud kaj so prebral tisti fantje katerim je pol to uspel)...

...mislm da bojo vse punce k pravijo da še niso doživele tega zelo hvaležne za te konkretne odgovore (ki upam da bojo res konkretni, in ne samo "moj je prebrau par stvari, se potrudu, in nama je ratal... od tega težko kdo kej zve)

hvala za odgovor :!: :flehan:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 17. Maj. 2008 11:03

Verjamem, da ne boš nič kaj konkretnih odgovorov dobil, ker je to tako splošno področje kaj kateri paše, da ni enega osrednjega načina, s katerim bi zadovoljil vsako punco.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 17. Maj. 2008 11:05

Dobro povedano. :zustimm:
Johnulus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnulus » 17. Maj. 2008 12:40

emmm... tega se jest zavedam, da ne paše usaki ženski/tipu isto!
sam glede na to da je blo kr neki komentarjev, da so fantje bral neke stvari, in pol to sprobal (se seveda potrudil) in jim je ratal... pol vrjetn obstajajo metode, tehnike, kakorkoli... in glede na to da so probal že neke "splošno" znane stvari, in je ratal, pol vrjetn more neki obstajat...
predvsem me zanima kje pa kaj so prebral... ker pač dvomm da bo zdej tuki usaka punca komentirala kaj ji je kul da ji tip dela, oz. s kakšnim načinom doživi to... (če pa kšna ni tok sramežljiva bi blo pa tud kul... sej tok si pa spet nismo različni, da če bi nekdo reku da je neki probu pa da to pr nobenmu drugmu nebi uspeval...)

tko da, popravek, konkretn odgovor glede tistga kje so prebral kej, pa tko naprej...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 10. Jul. 2008 11:33

How to make her squirt

Tale video se mi zdi zelo dober, kar se tiče squirtinga.
Nama, kolikor vem, je uspelo samo enkrat. Ampak bova še sprobavala :wink:
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 31. Avg. 2008 11:45

Men je včeraj čist nepričakovano prišlo in sem bila čist paf . Že od nekdaj doživljam orgazme brez problema, tega pa nisem nikol in sem mislila, da to pač ni zame in nikoli ne bom. Včeraj sem pa imela dost močan curek (sploh za prvič pomoje), mokr je bil stol, miza in preproga :eek: .
Hja zanimivo je vse skupaj :), upam da ni prvič in zadnjič :D
durhmarsh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a durhmarsh » 31. Avg. 2008 12:01

moji punci velikrat kr teče tak ...nevem kk to...ampak ji ful tak pride in vse...in to zmeram skor...

pa pravi da je božansko...
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 31. Avg. 2008 12:11

Jaz pa zase ne vem. :razz: Ga moram vprašat... Enkrat se mi je zdelo, da je bila mokra rjuha od tega, pa nisem prepričana... mogoče je bil samo normalen izloček iz nožnice... Drugače pa ima ponavadi on usta tam, ko mi pride, tako da ni nobenih flekov. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov