Squirting

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 02. Jun. 2011 20:05

^ dokler ga ne probaš si ga ne moreš predstavljat :wink:
Ko sem bila prvič s prejšnim tipom je bilo noro dobro, ampak po enem letu je bilo še precej boljše, ker sva se bolje poznala... jaz sem točno vedela kaj ga zmeša da sem potem dobila točno tisto kar sem hotela... in on je dobro vedel kaj hočem....
ahhh.... zdej se mi pa lušta... :roll:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Jun. 2011 20:21

tut pri zdejsnjem partnerju je biu prvi sex bolsi od danasnjega
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 03. Jun. 2011 12:31

hmmm... :gruebel: potem bo pa treba nekaj ukrenit, da bo vedno bolje :wink:
Ali pa je bilo boljše zaradi tistega pričakovanja?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 05. Jun. 2011 11:02

hotla sem samo povedat da nerabs poznt partnerja da mu sprica, ampak je vazna sproscenost in dobr ljubimc.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 09. Jun. 2011 21:51

Jst sm to doživela samo enkrat v življenju in nikoli več in sicer pri samozadovoljevanju. Sploh nevem kaj in kako, kot bi padla v nek trans, ko sm se zbudila, je bla pojstla vsa mokra :D .. Na žalost mi ni nikol to uspelo ponovit, tudi ko sva s fantom seksala ne. (njega so pa itak bile bolj besede, a komaj je znal kje se nahajajo joški :roll: )
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 21:53

Jess° napisal/-a:(njega so pa itak bile bolj besede, a komaj je znal kje se nahajajo joški :roll: )

:rofl: :rofl:
snowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a snowie » 09. Jun. 2011 22:39

sej ne da bi se hvalila...ampak mene moj lahko do tega pripravi vsakič...tko informativno ko pravite kako lahko...more bit ena poštena predigra (ker če ni, tisti gibi ne pašejo-boli) + tip more obvladat tisto tehniko s prsti in najdit g-točko. Menda da se čuti.

U prvo sm na koncu jokala...ker to je bil tak orgazem da vam ne znam povedat. Tresla sm se cela. S časom se mal navadiš, ampak še zmeraj je pa noro dobro.

Tega orgazma ne moreš zadržat...tut če misliš na pitagorov izrek al pa na svojo mami :lol:
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 14. Jan. 2012 0:06

Eno mogoč malo numno vprašanje. A je squirting orgazem? Al spremljajoč znak orgazma? :D zanima me, ker z zdajšnjim fantom vedno squirtam pa mi občutek ni tolk orgazmičen. Iz mene pa šprica in teče kot noro. Sej je super fajn občutek, sam ne zdi se mi pa to orgazem.
Sicer upam da je, ker drgač ga pač ne doživim s tipi nikakor, ne med seksom ne drgač in bi mi to dal mogoč malo vzpodbude :D , ker me bo vse skp počasi začelo obremenjevat.
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 15. Jan. 2012 17:09

^^ :loldev:
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2012 18:01

sončnica napisal/-a:Eno mogoč malo numno vprašanje. A je squirting orgazem? Al spremljajoč znak orgazma? :D zanima me, ker z zdajšnjim fantom vedno squirtam pa mi občutek ni tolk orgazmičen. Iz mene pa šprica in teče kot noro. Sej je super fajn občutek, sam ne zdi se mi pa to orgazem.
Sicer upam da je, ker drgač ga pač ne doživim s tipi nikakor, ne med seksom ne drgač in bi mi to dal mogoč malo vzpodbude :D , ker me bo vse skp počasi začelo obremenjevat.

da pa sploh ne veš kak bi se naj občutil orgazem je pa res zelo žalostno za tebe.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 15. Jan. 2012 23:04

Kako sta nesramna, se posebej ti Dioniz. Ni cudno, da ta forum postaja vedno bolj neberljiv, ko pa je v vsaki temi zafrkavanje in zgrazanje.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2012 23:18

kaj dfak sem pa zaj bil nesramen? Znam bit nesramen samo zaj res nisem mel namena bit :D Očitno sem nesramen tud nenamerno.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 15. Jan. 2012 23:19

Eni ste pa res tko pametni...priznam pa, mogoč sm tud js malo čudno napisala. In dioniz, vem kako zgleda orgazem in vem kako se čuti, vendar ga dosežem samo ročno z draženjem klitorisa. Ker pa mi občutek, ko/če mi pride, ko mi fant draži g točko in ko je vse okrog mene mokro(fant, js pa še kje okrog), ni primerljiv z zgoraj omenjenim orgazmom, se pač sprašujem ali sploh je to to. Verjetno je, glede na to,da iz mene dobesedno teče in šprica, sam filing pa ni nč ekstra.
In me je pač zanimalo mnenje punc.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 15. Jan. 2012 23:21

Dioniz napisal/-a:kaj dfak sem pa zaj bil nesramen? Znam bit nesramen samo zaj res nisem mel namena bit :D Očitno sem nesramen tud nenamerno.

Bil si nesramen.

Sej je pa znano, da nekatere ženske sploh ne morejo doživet orgazma oz. imajo s tem precejšnje težave...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Jan. 2012 8:36

Ja pa napisal sem, da si je boga, torej sočustvujem z njo, ne pa da se norca delam. :) Sicer je pa tak pol malo obrazložla, o čemer pa več ne morem met mnenja, ker moški bomo pač vedno samo en orgazem poznali :)
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov