Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Tista energija, ki pride od človeka, je zelo pomembna, ko gre za prvi vtis. Meni osebno je všeč, če so ljudje odprti, komunikativni in predvsem dobre volje ter pozitivno naravnani, da se v njihovi družbi dobro počutiš.
Zmaga osebnost pri videzu je ubistvu men najbol pomembn da mi je oseba na pogled simpatična, ne lepa, ampak simpatična... drgač pa trajni odnosi se razvijejo na podlagi zaupanja ne pa zunanji privlačnosti .
Po zunanjosti je lahko tip cukerček v notranjosti je pa pravi prasec.
Zmaga osebnost pri videzu je ubistvu men najbol pomembn da mi je oseba na pogled simpatična, ne lepa, ampak simpatična... drgač pa trajni odnosi se razvijejo na podlagi zaupanja ne pa zunanji privlačnosti .
Po zunanjosti je lahko tip cukerček v notranjosti je pa pravi prasec.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Liefde napisal/-a:Tista energija, ki pride od človeka, je zelo pomembna, ko gre za prvi vtis. Meni osebno je všeč, če so ljudje odprti, komunikativni in predvsem dobre volje ter pozitivno naravnani, da se v njihovi družbi dobro počutiš.
Po zunanjosti je lahko tip cukerček v notranjosti je pa pravi prasec. :D
Obstaja možnost ja. Ampak vsekakor pa ne moremo človeka soditi po zunanjosti, kot to marsikdo počne.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
To je res, ne moremo. Sej sm napisala lahko. Ampak kot sem napisala men je najbol pomembn da mi je oseba na pogled simpatična, ne lepa, ampak simpatična...
Vsak ima svoje
Vsak ima svoje
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jaz se ne strinjam s tem, da bi bili neprivlačni ljudje z nekom samo zato, da ne bi bili sami. Poleg tega je težko definirati kaj je za nekoga neprivlačno, ker smo si različni. Imam znanca, ki so mu všeč samo debele ženske. Zato ni nujno, da če nekomu ni všeč debela ženska, da potem tudi drugim ni. Večini mogoče res ne, a nekaterih to ne ovira, ali jim je celo prednost.
Tukaj se jaz vprašam zakaj so potem samske privlačne punce?
Jaz mislim, da si z nekom, ker čutiš do njega neka čustva, bližino, zaupanje, ti je z njim lepo,... in ne zato, ker da ne bi bil samski, v resnici ti pa sploh ni všeč.
Tukaj se jaz vprašam zakaj so potem samske privlačne punce?
Jaz mislim, da si z nekom, ker čutiš do njega neka čustva, bližino, zaupanje, ti je z njim lepo,... in ne zato, ker da ne bi bil samski, v resnici ti pa sploh ni všeč.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Seyfullah napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Vsi najprej sodimo človeka po zunanjosti.
Ja tako je
Dokler ne ugotovimo, da ta ni pomembna.
No odvisno kaj iščemo, partner mi mora biti simpatičen, medtem ko za kolega mi to ni potrebno, sploh pa ne opravljam mimoidočih kot omenjeni kolegici.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
ana27 napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Vsi najprej sodimo človeka po zunanjosti.
Ja tako je
Dokler ne ugotovimo, da ta ni pomembna.
No odvisno kaj iščemo, partner mi mora biti simpatičen,
Dejmo kr predstavit stvari take kot so brez olepševanja z neko simpatičnostjo in podobnimi forami in rečt, da ti mora bit lep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov