Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 30. Apr. 2009 16:40

no angel napisal/-a:^^ Ja sej to, sej vem da ne govorimo tle o neki božanski lepoti. ;) Recimo ko hodim po mestu itd., res redkokdaj srečam kterga človeka, da si rečem "ta je pa res luštn" (pa nej bo moški al pa ženska). Večinoma srečujem (in poznam) same (za mene) povprečne ljudi. Ampak se zavedam da mam mal visoke kriterije, sam pač to je moje subjektivno mnenje. :wink:

Kdo od znanih ti je recimo zares lep in kdo povprečen? Ker meni se ne zdi, da bi bilo po svetu (pre)malo luštnih (ne govorim zdej o božanski lepoti) ljudi.
Samo zanima me kako visoke kriterije imaš. :D
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 30. Apr. 2009 16:46

No meni pa je eden od prijateljev, ki je po "povprečnih kriterijih" precej podpovprečen povedal, da tudi njemu niso njegove bivše punce bile primarno vizualno všeč, ampak da so ga pritegnile druge stvari (karakter, skipni interesi..) in pa da se zaveda, da on s svojim videzom nikoli ne bo imel po povprečnih kriterijih "lušne" punce, zato s takimi niti ne izgublja časa.

Po drugi strani pa poznam veliko "lušnih" parov, ki pa se samo kregajo..

Tako da ne vem, pomoje ta teorija celo drži :?
Houd de wereld tegen
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Apr. 2009 21:21

Privlačnost je zelo relativna stvar. Kar je meni privlačno sploh ni rečeno, da je tudi tebi npr. Meni osebno so lepši suhi ljudje, ampak se vseeno najdejo izjeme, ki so mi lepše takrat, ko imajo kakšen kg preveč, kot takrat, ki jih imajo ravno prav. Poleg tega si ne upam reči, da ni kdo, ki je debel ravno tako privlačen kot nekdo drug. Kot pravim, povsod so izjeme. Obstajajo tudi ljudje z različnimi merili in jih mogoče to, da je nekdo debel sploh ne moti. Poznam precej parov, ko je eden super popoln, kot rečemo, drugi pa daleč od tega, ampak sta vseeno par in se ujameta. Tako, da nekaj posploševat kdo lahko kakšnega dobi se mi zdi popolnoma zgrešeno, ker mislim, da ne drži kaj dosti.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 30. Apr. 2009 21:52

se strinjam s tem, da sta lepota in privlačnost relativna zadeva. vsake oči majo svojega malarja. jaz ne spadam v ono kategorijo supermodelov, ker sem že take konstrukcije, da tud če ful shujšam, ne bom suhica, ker mam kosti težke in široko konstrukcijo. mi pa pravijo že od malega, da imam strupene oči, ki znajo začarat marsikoga :oops: tako da ima vsak nek atribut, s katerim kaže to privlačnost. naj si bodo to oči, nasmeh, postava...nekaterim (očitno tudi mojemu), je všeč bolj polna postava ( ga med sexom vsaj kosti ne ribajo :lol: ) No moj sonček tud ni ravno supermodel, ima pa zame najlepši nasmeh in najbolj tople očke na svetu, najbolj sladke ustnice in najbolj varen objem :oops:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Apr. 2009 21:56

Lepo si povedala. Meni so tudi najbolj važni učki in nasmeh. Vedno so mi bili všeč suhi tipi, dokler nisem nekoč spoznala enega, ki je imel nekaj kg preveč, ampak ta tip mi je bil neznosno všeč in popoln samo s omenjenimi kilogrami. Na njemu so mi bili privlačni, na ostalih ne.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 30. Apr. 2009 22:03

Težko rečem kaj drugega kot zlajnano izjavo: zunanjost ni vse.
Ko spoznaš človeka, ki ti je simpatičen (to leti na osebnost, ne na zunanjost), ki se zna zanimivo pogovarjati, ki ima "tisto nekaj" v očeh, da te pritegne ... je to to. In tak človek se meni zdi lep.
Pri meni ne "pridejo skozi" dveh sort ljudje: tisti, ki so prepričani, da so lepi in tisti, ki so prepričani, da so grdi. Nekako se najbolje ujamem z ljudmi, ki ne polagajo pretirane pozornosti na izgled. Ok, se zrihtajo, eni bolj drugi manj, ampak nimam pa kaj početi s tistimi, ki me gledajo zviška, ker sem premalo lepa zanje ali pa se mi ne upajo približati, ker "kaj bo pa ena taka lušna punca z mano, ki imam 10 kil preveč in dva mozolja in kriv nos."

Prvi post se nanaša na take ljudi. Tisti, ki jim je bistvo življenja to, kako zgledajo, bodo najbrž gledali na to, da se bodo družili z enako lepimi. In tisti, ki so prepričani, da so grdi, so že v štartu preveč zakompleksani, da bi se sploh približali potencialnemu partnerju, ki se jim zdi prelep za njih.

Nekateri se pa s tem ne ukvarjamo. S svojim tipom nisem zato, ker bi se zavedala, da sem pregrda, da bi kdajkoli imela šanse pri Bradu Pittu. Kaj pa sploh vem o njem? Fazo limanja posterjev lepih igralcev in pevcev na zid sem prerasla pri petnajstih. Sanjala, da se bo Axl Rose zaljubil vame, pa tudi pri petnajstih nisem, kolikor se spomnim.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2009 22:08

lorelaj napisal/-a:
no angel napisal/-a:^^ Ja sej to, sej vem da ne govorimo tle o neki božanski lepoti. ;) Recimo ko hodim po mestu itd., res redkokdaj srečam kterga človeka, da si rečem "ta je pa res luštn" (pa nej bo moški al pa ženska). Večinoma srečujem (in poznam) same (za mene) povprečne ljudi. Ampak se zavedam da mam mal visoke kriterije, sam pač to je moje subjektivno mnenje. :wink:

Kdo od znanih ti je recimo zares lep in kdo povprečen? Ker meni se ne zdi, da bi bilo po svetu (pre)malo luštnih (ne govorim zdej o božanski lepoti) ljudi.

Hmmm, če maš v mislih kdo od znanih MOŠKIH mi je lep oz. luštn ... kaj pa vem, Gerard Butler recimo. :D Tisti tipični lepotci kot so recimo Brad Pitt, Orlando Bloom itd. so mi grdi. Pravzaprav se niti enga drugega ne morm spomnt, da mi je res tisto luštn. Sej je še kter, ampak bi mogla prav dobr pomislit. In tud v realnosti je pač tk ... morm met prav srečo, da na kakga men luštnga naletim. :D Sicer mi pa zunanjost ni tk zlo pomembna (drugač bi mi kr trda predla :lach:), velik več dam na druge atribute, tiste, ki človeka res nardijo posebnga in privlačnega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Apr. 2009 22:14

kr.ena napisal/-a:Ko spoznaš človeka, ki ti je simpatičen (to leti na osebnost, ne na zunanjost), ki se zna zanimivo pogovarjati, ki ima "tisto nekaj" v očeh, da te pritegne ... je to to. In tak človek se meni zdi lep.
Pri meni ne "pridejo skozi" dveh sort ljudje: tisti, ki so prepričani, da so lepi in tisti, ki so prepričani, da so grdi. Nekako se najbolje ujamem z ljudmi, ki ne polagajo pretirane pozornosti na izgled. Ok, se zrihtajo, eni bolj drugi manj, ampak nimam pa kaj početi s tistimi, ki me gledajo zviška, ker sem premalo lepa zanje ali pa se mi ne upajo približati, ker "kaj bo pa ena taka lušna punca z mano, ki imam 10 kil preveč in dva mozolja in kriv nos."

Prvi post se nanaša na take ljudi. Tisti, ki jim je bistvo življenja to, kako zgledajo, bodo najbrž gledali na to, da se bodo družili z enako lepimi. In tisti, ki so prepričani, da so grdi, so že v štartu preveč zakompleksani, da bi se sploh približali potencialnemu partnerju, ki se jim zdi prelep za njih.

:gut:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 01. Maj. 2009 7:43

no angel napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Hmmm, če maš v mislih kdo od znanih MOŠKIH mi je lep oz. luštn ... kaj pa vem, Gerard Butler recimo. :D Tisti tipični lepotci kot so recimo Brad Pitt, Orlando Bloom itd. so mi grdi. Pravzaprav se niti enga drugega ne morm spomnt, da mi je res tisto luštn. Sej je še kter, ampak bi mogla prav dobr pomislit. In tud v realnosti je pač tk ... morm met prav srečo, da na kakga men luštnga naletim. :D Sicer mi pa zunanjost ni tk zlo pomembna (drugač bi mi kr trda predla :lach:), velik več dam na druge atribute, tiste, ki človeka res nardijo posebnga in privlačnega.

Meni je od teh treh luštn samo Orlando, pa še to ne vedno. :D Sem šla pa zgooglat tegale Butlerja in mi niti malo ni všeč. Zdaj pa si predstavljaj, da bi ti pristopila do Orlanda, jaz pa do Butlerja in pri tem bi obe mislil, kako zelo sva spustili svoje kriterije. :eek: :lol: Že po tem se vidi, da je tale teorija o spuščanju kriterijev, ni zanesljiva.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 02. Maj. 2009 9:48

se strinjam z MilkyWay.. ni nujno, da če je nekdo debeu je tudi grd in če je nekdo suh je lep.. in to velja za oba spola.

js mam tudi fuul visoke kriterije glede videza (v življenju sm mogoče vidla 5 tipou k so mi bli waw, oh in sploh, božanska lepota,.. in isto velja za ženske)

mam en par takih znank/kolegic k so močnejše postave in so mi lepe.. za eno si upam celo rečt, da če bi bla suha nbi bla več tko lušna kr bi zgubila tiste poteze na obrazu k jih ma zdej :)

se mi je že zgodilo, da me je privlaču tip močnejše postave.. in se je tudi že zgodilo da me tip suhe postave (teh je blo več) ni lih najbolj privlaču, kr je biu PREVEČ suh in kamrkoli sm ga primla sm čutla sam kosti :roll: zravn njega sm se pa js počutla ku slon al pa sm se ga bala malo bolj močno stisnt da se nbi slučajno zlomiu :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica_Kaja* » 03. Maj. 2009 16:57

Js sem mnenja, da debelost vsekakor ni enako grdost. To sta dva popolnoma različna pojma. In tut vsakemu človeku drugače pomenta. Enmu je nekdo debel, če ma 70 kg...drugmu je pa to še suh človek in mu debelost pomeni, kaj js vem recimo 90 kg. Isto nekomu je grdo da nekdo nosi očala /zobni aparat/ ma pege / kriv nos...spet drugmu so očala / zobni aparat /pegice in kriv nos ušeč. In ja...doskrat se najdejo pari k so si vizualno podobni, ampak po mojem mnenju to ni zarat "spuščenih kriterijev" ampak zaradi tega ker so jim ušeč iste stvari. In se privlačijo (npr. če se najdeta dva močnejše postave skupaj...ni to zato, ker nebi boljšega dobila :? ampak nwm. mata oba rada isto hrano...al nwm ne marata sprehodov... in sta si ušeč, ker imata občutek da sta si podobna) ...Sej...kako bi pa shajala, dva, k se ne prvlačta skup? Ja mogoče za one night stand...sam...dolgo pa tva zveza sigurno nemore trajat...ker bi se zarad nasprotovanj samo kregala...tud nebi mogla en drugmu dat tisto kar si želita...zato bi bla u taki zvezi oba nesrečna.

Drugač pa nwm...js nism glih suhica...pa si nism nikol rekla, da ne bom mogla met fanta, k bi si ga želela. Al pa bi zato šla z enim, k mi niti približn nebi bil ušeč...zato ker ne morem dobit boljšega :? ...tist k naredi kej tazga...ma po mojem mnenju zelo zelo nizko samozavest in se premal ceni.

Uf ...to pa je post :D :cool:
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 03. Maj. 2009 17:51

[vanessa] napisal/-a: in se je tudi že zgodilo da me tip suhe postave (teh je blo več) ni lih najbolj privlaču, kr je biu PREVEČ suh in kamrkoli sm ga primla sm čutla sam kosti :roll: zravn njega sm se pa js počutla ku slon al pa sm se ga bala malo bolj močno stisnt da se nbi slučajno zlomiu :D

Pol ti moj dragi nikakor ne bi bil všeč - je suh, kot preklja za fižol... Malo heca... Ko sem bila še samska, sem včasih pogledala kak par - oba ne ravno lepotca. In sem si mislila, kako lahko imata srečo, da sta se našla, jaz pa še vedno iščem sorodno dušo. Zdaj se s tem ne obremenjujem več. Sem imela fanta, ki je bil pravo nasprotje zdajšnjemu - po videzu (malo bolj okrogel, kakšen kg preveč). Drugače pa več dam na karakter kot pa na videz. Če pa že res koga ravno ne morem prebavit, so pa osebki, ki se zavedajo, da so lepi in to izkoriščajo. Uau, oh in sploh. Bljak, to ni zame. Rajši sem v družbi nekoga "podpovrečnega", z boljšim karakterjem, več življenjske pameti.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Maj. 2009 19:42

Jst sm tut taka kt no angel (ampak okus mam pa usen drgačen :D ), res redko uzrem koga, zarad kerga bi izbulla oke in si lomila vrat.

Se ne spomnem, kdaj sm nazadnje za nekoga (ki ni moj dečko) pomisnla, da je drop dead gorgeus (če se omejim na "navadne smrtnike", k jih dneuno videvam), medtem ko je use preveč desceu mojim očem strašno neprivlačnih al pa čist preveč pouprečnih (beri: običnih & neopaznih).

Moji kriteriji so bli od nekdaj (pre)visoki, u nekem obdobju se mi je zazdel, da bi jih blo treba u moje dobro malce znižat, čez cajt se je poteza izkazala za napačno, obtičala sm nekje umes, nazadnje pa u objem dobila več, kot bi si lahko kdajkol želela in zdej sm spet na tistih začetnih, visoko naraunanih kriterijih, za kere se zdi, da se jih ne bo dal kr tko sklatit nauzdol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 03. Maj. 2009 19:48

lorelaj napisal/-a:
no angel napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Meni je od teh treh luštn samo Orlando, pa še to ne vedno. :D Sem šla pa zgooglat tegale Butlerja in mi niti malo ni všeč. Zdaj pa si predstavljaj, da bi ti pristopila do Orlanda, jaz pa do Butlerja in pri tem bi obe mislil, kako zelo sva spustili svoje kriterije. :eek: :lol: Že po tem se vidi, da je tale teorija o spuščanju kriterijev, ni zanesljiva.

ja, samo znaš na videz vseeno verjetno ocenit kdo je "lep" pa kdo "grd". No angel je napisala da ji je npr. Brad pitt grd.
Zdej si pa predstavli primer, da bi ona svoji kolegici opisala svojga novega sodelovca, ki bi zgledal kot nek brad pitt. Sem skor prepričana, da nebi rekla da je grd. Rekla bi verjetno men ni všeč, ne pa da je grd. Te slavne ko mamo pa tok na tapeti in so že dolgočasni ko jih tokrat vidiš, ocenjuješ ponavadi drugače kot nekoga, ki ga prvič vidiš. Tut js včasih rečem za brada da je grd, čeprav s tem mislim da meni pač ni všeč.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 13. Jan. 2010 0:38

malo sem prebrala vaša mnenja in odgovore. zelo zanimivo in z marsikatero se zelo strinjam. ni vazen videz ampak kako se dva razumeta in kakšen je njun odnos. vendar pa vseeno živimo v dokaj materialističnem svetu kjer denar, videz in materialne stvari več ali manj vladajo.
sama nisem ne vem kakšna lepotica, recimo da sem realno povprečna lušna punca. sem drugače kar zadovoljna s svojim življenjem in videzom ampak vseeno me zadnje čase malo matra dejstvo da res nisem ne vem kako lepa... padla sem v krog nekih lepih hostes, modelov, in podobno in včasih dobim kar manj vrednosti kompleks. vem ja zalostno, da ga vendar ja... hkrati pa potem pomislim, ko mi je kakšen fant vsec, da zakaj bi bil pa z mano če je okorg toliko lepih punc... lepših od mene... in postanem žalostna. zdaj pa sem spoznala enega fanta. iz popolnoma drugih krogov, malo poseben, velik strokovnjak na svojem področju in zelo zelo pameten. ampak problem je da ko se ga prvič spoznala mi je bil zelo antipatičen, smotan, če se ne izrazim lepo celo grd. vseeno se iz čiste radovednosti pristala na pijačo z njim. ki mi je bila vseč, zelo sva se ujela, od takrat se dobivava in z vsakim srečanjem mi je bolj všeč.

problem pa je da si ne predtavljam kako bi z njim prišla v to mojo družbo, ker je precej poseben tudi pri obnašanju in izražanju ne vem kako bi ga predstavila mojim različnim družbam, družini, sorodnikom... veda da je še preveč prezgodaj o tem razmišljat ampak vseeno... malo sem zmedena...

kakšen nevtralen nasvet bi mi prišel prav :S

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov