Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Apr. 2009 9:52

^^ Jp. Men to velik pove o "kolegici", če to začne komentirat. Tiste, ki mi res nekaj pomenjo, me vedno podpirajo in ne kritizirajo videz mojega fanta. In ja, moj fant je manjši od mene, ob kar se nekatere znanke zelo rade spotaknejo, medtem ko me dobre prijateljice podpirajo, ker vedo kako super fant je. In večina takih, ki moje razmerje kritizirajo (seveda le na podlagi videza in višine), same ves čas jambrajo kakšen je njihov fant, kako jo vara, pa da kao ne bo več, itd... traparija, res.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 30. Apr. 2009 10:54

Sej berem,samo komentarje v stilu:"meni so tudi frendice govorile,kako imam(sem imela) lahko tako grdega tipa",po teh komentarjih bi človek sklepal,da sploh ne obstajajo lepi tipi al kaj,al ste tukaj same lepotice,ki hodite z "povprečnimi" oz. "grdimi"?

Zdej me boste itak napadle,ampak,a ni v resnici tako,da smo tipi sicer vizuelno lepši kot ženske? :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Apr. 2009 10:56

To meni pomeni, da imajo ene ženske preveč cajta in ne dojamejo, da nimamo vse istega okusa. Mislim, da je vsem, ki jim drugi govorijo take, njihov fant seksi in privlačen (mogoče le na manj očiten način).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 30. Apr. 2009 11:06

jerry444 napisal/-a:Zdej me boste itak napadle,ampak,a ni v resnici tako,da smo tipi sicer vizuelno lepši kot ženske? :D

A se hecaš? :P
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 30. Apr. 2009 11:07

ja pri živalih je tko... pri ljudeh smo pa ženske lepše :razz:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Apr. 2009 11:45

jerry444- ja, če pogledaš malce okoli sebe, ko hodiš po ulicah, res vidiš več luštnih fantov, kot pa punc; ampak to samo zato, ker se preveč žensk "skriva" za fasado pudra, poltjo prežgano od solarija (ki jih občutno postara), narisanimi ali komaj opaznimi obrvmi, itd....
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Apr. 2009 12:09

Posploševanja, da boli glava! :D
lorelaj je lepo napisala... Malo močnejša ženska ni nujno grda in suha ni nujno lepa... Sej je res, da je use odvisno od vsakega posameznika, kako on jemlje lepoto, ampak brezveze se mi zdi enačiti debelost z grdobo, ušmekanost z lepoto... Sori, raje vidim en povprečen par, kjer se oba kako pretirano ne šmekata, ampak se kažeta u svoji "naravni" lepoti ( :wink: ). Ker TO je zame lepo, ne pa 3 kile pudra, 90-60-90, štikle, najdražja sončna očala...

Sicer pa, da samo pripomnem komentarje moje "prijateljice" glede mene in mojega fanta... Zadnjič mi je pribila, da mi2 sploh ne paševa skupaj. Razlog: Ker sem jaz tako temna, on pa tako svetel!! :roll: :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Apr. 2009 12:37

*mala* napisal/-a:jerry444- ja, če pogledaš malce okoli sebe, ko hodiš po ulicah, res vidiš več luštnih fantov, kot pa punc; ampak to samo zato, ker se preveč žensk "skriva" za fasado pudra, poltjo prežgano od solarija (ki jih občutno postara), narisanimi ali komaj opaznimi obrvmi, itd....

Uf, jaz opažam ravno obratno. En kup zelo zelo lušnih deklet in le malo zares simpatičnih fantov.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Apr. 2009 12:50

Mogoče imam pa sam js (pre)visoke kriterije glede žensk :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2009 12:51

Js pa vidim zlo mal lepih punc in zlo mal lepih fantov. :D Mam kr stroge kriterije glede lepote in mi je res res redkokter človek lep.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Apr. 2009 12:56

Ne govorim o lepoti v stilu Apolona. Gre za neko celoto - simpatičnost, biti luškan, prijeten za oko. Nič tipično lepega za naš čas - revije, televizija ipd.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2009 13:29

^^ Ja sej to, sej vem da ne govorimo tle o neki božanski lepoti. ;) Recimo ko hodim po mestu itd., res redkokdaj srečam kterga človeka, da si rečem "ta je pa res luštn" (pa nej bo moški al pa ženska). Večinoma srečujem (in poznam) same (za mene) povprečne ljudi. Ampak se zavedam da mam mal visoke kriterije, sam pač to je moje subjektivno mnenje. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lutkica* » 30. Apr. 2009 15:00

Jaz tut vidim dnevno velik lušnih punc, fantov pa zlo mal simpatičnih. no samo verjetno sm res glede fantov bolj kritična. se mi zdi, da majo na našem faxu fantje kr veliko izbiro.. punce pa iz letnika v letnik manj, k je vedno mn tipov - pa še te so bolj tko.. ko sm bla prvi letnik, so se pa najdl še hudo hudi tipi, samo žal potem niso nrdil. :twisted:

Glede teme pa.. če bi izbirali partnerje samo po zunanjosti in "lepotnem rangu", bi bilo najti partnerja zelo preprosta zadeva.

Verjetno si je večina ljudi, ki hodijo skupaj, dejansko všeč ( :eek: vem, neverjetno). Ljudje pač ne izbiramo partnerjev samo na podlagi zunanjega videza, ampak nam je všeč splet lastnosti, ki za nas naredi določeno osebo simpatično. Poleg tega imamo posamezniki različen rang prioritet. recimo če dam en ekstremen primer: tvojim kolegicam je bolj pomemben videz, in si ne znajo predstavljati sebe z nekom, ki se jim ne bi zdel dovolj fizično privlačen. in potem lahko najdejo playerja, in jih bo manj motilo to, da jih tip občasno prevara, samo da bo tipo res lep. kakšni drugi ženski je recimo top prioriteta zvestoba. in ji bo bolj pomemno, da bo tipu zaupala in si bosta zvesta, pa morda ne bo najlepši in ji to tudi ne bo pomembno.

Imam pa eno prijateljico, ki dela celo dizertacijo glede privlačnosti in seksa. Namreč, razlagala je, kako jo nov fant zelo fizično privlači in jo že to samo po sebi vzburja, zato je posledično seks veliko boljši. a mislite da je kaj na tem, ali gre samo za njeno novo spolno prebujenost? :cool:
Zadnjič spremenil lutkica*, dne 10. Jun. 2009 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 30. Apr. 2009 15:22

ne vem no ampak moja soseda ima fanta sam zaradi tega da ni samska. sama mi je priznala :roll:
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lutkica* » 30. Apr. 2009 15:44

:P
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]