Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *LariSSa* » 29. Apr. 2009 16:57

Jaz baje že od nekdaj opazujem same "grde" moške in moje kolegice kr naprej, o mama mija, pa kaj ti vidiš na tem o fuuj in podobno... ampak meni so tako zelo lepi bli, vsi po vrsti. Pa kakšni kriteriji za boga?? Pa da potem še tiste kriterije spustiš?? Ajaj, ko so metuljčki, ko ne morem spat, ko mi ne paše jest, ma briga me, kako izgleda, sam da ne smrdi, to je edin kriterij! :D Pa hvala bogu, če se zdi vsem ostalim totalno anti, mi ga vsaj nobena za hrbtom noče ukrast. :lol:
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Apr. 2009 18:15

*cheRry* napisal/-a:Se mi zdi, da velik ljudi spusti svoje kriterije zarat neprivlačnosti, nesamozavesti in se mi to zdi tut normalno... in zame to ni isto, kot da si dobim fanta, ki drugim ne bo všeč, men pa bo oh in sploh čudovit. Pri spuščanju kriterijev zaradi neprivlačnosti si ti z nekom, ker se ti pač zdi vredu ulov zate, se ujameta, zraven pa se zavedaš, da ni nek lepotec oz. da ti fizualno sploh ne potegne (se zavedaš, da kej velik bolšega ne moreš dobit).
Js se mam za luštno punco, vem da lahk dobim luštnega fanta, ampak okrog kakega hudega lepotca se pač ne trudim, ker bi se mi skoz zdel, da si lahk dobi lepšo od mene.

Tole se meni zdi čista neumnost. Sicer ne vem kako razmišlja večina, ampak si sploh ne morem predstavljati, da kdorkoli razmišlja na tak način. Nesamozavest, serijsko. :eek: :?
Če ti je nekdo všeč (pa neglede na to kak lepotec je), potem probaš, ne pa da že vnaprej razmišljaš, da si preslab za to osebo in da lahko ta oseba dobi boljšega partnerja od tebe. Tudi, če imaš "najgršega" in najmanjimpatičnega fanta, lahko ta dobi lepšo punco kot si ti, ni pa nujno, da mu bo taka bolj ustrezala. Tak način razmišljanja je brezvezen.
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 29. Apr. 2009 19:26

A lahk obračaš moje besede okol? Nism nesamozavestna, daleč od tega, ampak nekega Brad Pitta pa čist realno ne morem dobit. In ne pomeni to, da si zbiram tipe, ki niso fajni, samo zato, da me ne bi skrbelo. Pač ne vem no, ne spuščam se več v zveze s takimi tipi, ker se mi ne da več obremenjevat z ženskami, ki jih ne gane, da ma tip punco in se vrtijo okol njega. In ne, to ne pomeni da nisem samozavestna, pač drugače razmišljam kot ti. In dokler sm js zadovoljna s svojim življenjem, mi moje brezvezno razmišljanje čist ustreza. Vsakemu svoje :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Apr. 2009 20:54

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Apr. 2009 21:03

*cheRry*
Nisem nič obračala tvojih besed. In če bi bila samozavestna ne bi mislila, da "brada pitta" ne moreš dobit in ne bi se obremenjevala z drugimi ženskami. Saj je vredu, pač razmišljaj tako, če ti to ustreza, jaz sem samo povedala, da se mi tak način razmišljanja zdi mimo, ker imaš potem miljon omejitev v smilsu ta tip je predober zame, ki jih drugače ne bi bilo.
:)
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 29. Apr. 2009 21:43

Hja ne vem no, lahk rečem da sem samozavestna, nimam se za neprivlačno, sam čist realno pa vem, da vsakega tipa pa ne morem dobit. Že zato, ker so okusi različni. In če mislim, da si lahk kak tip dobi kako boljšo od mene, ne pomeni, da nimam samozavesti, ampak pač vem da nism najlepša in najbolj oh in sploh popolna punca. In brez problema priznam, da se lahk najde kr neki punc, ki majo bolšo postavo kot js (pa sm s svojo v glavnem kr zadovoljna, da ne bo pomote), ki so bolj čedne od mene (pa se zavedam, da sm tut sama čedna). Sm mela fanta, pri katermu so me vsi gledal, kot da je neki narobe z mano, ker se je vsem zdel obupen (ni bil nek hud lepotec, daleč od tega, ampak on kot celota je bil najlepši fant, kar sm jih kdaj spoznala), pred in po njemu sm mela velik fantov, ki so bli vizualno lepši od njega (kar pomeni, da sem lahk dobila bolj simpatične fante od njega, kar sma oba vedla, pa on zarad tega ni bil zdej nič manj samozavesten). Pač to sm misla s tem, da bi mela v glavi, da lahk dobi tip boljšo od mene.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Apr. 2009 21:48

Mah, to se tako sliši, kot da je videz edini kriterij in bo tip pobegnil takoj, ko mu bo ena z boljšo ritjo pomežiknila.
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 29. Apr. 2009 21:56

Pa sej nism napisala, da me je strah, da bi me tip pustu zarat "boljše". In tut nism napisala, da je edin kriterij videz.
Mah zarat mene si mislte kar hočte, povedla sm svoje mnenje, nobenga ni treba skrbet da sm omejena pri izbiri tipov zarad svojega razmišljanja :) . Dokler je men ok, sploh ni problemov :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Apr. 2009 22:23

~NIA~ napisal/-a:jst opažam da je ful unih fancy deklic skupi z fancy tipi (zunanje gledano - način oblačenja recimo..) in, razen izjem, mi vsi zgledajo da so prisilno skupaj.. ne bom rekla grde ženske, ampak take, ki ne dajo toliko na videz in obleke pa majo poleg sebe tud sebi enakega tipa.. pa izgled gor alpa dol, zgledajo mi resnično zaljubljeni in srečni. Mogoče je razlog to (sklepam po določenih ki jih poznam) da take osebe nikol niso ble med priljubljnješimi pri nasprotnem spolu (sploh v srednji šoli, kjer se ti izoblikuje samopodoba) in zato ko najdejo nekoga, s kerim se ujameta (recimo da sta oba 'ista') se oba pač maksimalno potrudita za to zvezo.. sej pol pač slišiš 'ja sej sta oba en podn od lepote - glih za skupi...' so pa tud zveze kjer je eden manj privlačen pa drug res lep pa so spet kometarji 'kje je pa ta grdoba tega lepga dobila, kaj pa vidi na njej itd...' <- tle zgleda da je res bolj pomemna notranja ljubezen.. jst se takih komentarjev zadržim (razen če mojga bivšga alpa bivšo simpatijo vidim z drugo pol neglede na to kako zgleda ženska poleg njega rečem da je grda - v hecu ;) )

tud jst sm mela bivšga k ni biu neki lep.. no, takrat se mi je zdel, ampak šele ko sva končala sem od znancev in tudi od najboljše prijateljice (!!) dobila razne pripombe da pa res nisva bla za skupi, da sm jst preveč fancy za enga pankerja, da z zdejšnjim res bl paševa skp ker sva si bl podobna, ker se normalno oblači, pa ker je un kao meu čist kontra mišljenje pa biu skos ceu pametn - sej zdej ko gledam za nazaj vem da majo prou, ampak, kje ste pa prej bli? kaj mi boste povedal pa če greva z zdrejšnim narazn pa dobim novga?? :)

uglavnem.. jst ne komentiram zunanjega videza para, ker vem da nekdo ki je debel ni srečn da je tak in prou nč mu ne bo pomagalo če se mu bom posmihala zarad tega.

caki caki. a to je prav razumem?
parčkanje glede na stil oblačenja. kej bolj prizadetega pa še ne. zakaj so kao manj fensi oblečene punce manj priljubljene od povprečnih pičkic v štiklcah?
in da nisi za bit z nekom ker je on panker in ti kupuješ cote v nju jorkerju.
i just don't get this post.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Apr. 2009 22:30

to.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Apr. 2009 22:36

sploh ni panike.
ampak po mojem gre bolj za ostale skupne interese (punca v belih škornjih na šico in zraven en zalizan italjanska moda tanti anni fa wannabe sta se spoznala v bakusu na neki komercialni žurki, druga dva metalca sta se na metelkovi pohopsala, frende mata oblečene v črno or whatever)....ampak da bi bil pa stil oblačenja merilo. to pa ne, a?
whatever, meni ni nikoli bed hodit s tipom naokoli, js spedenana on pa pač v kavbojkah in teniskah. so fakin what.

za vse ostalo pa, če je punca samozavestna lahko dobi katerega koli tipa na tem svetu. all in all so samo...tipi.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 29. Apr. 2009 23:34

Men je tut to bedarija stoletja. Kot da nisi se nikol slišala, da se nasprotja privlačijo :!:
Če pa so punce tok zalublene vase, da si ne dajo priloznost spoznat fanta k ponavad ne hod v iste lokale vn, je pa to njihov kokošji problem.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2009 0:41

Hja js tk mislim, da neki je že na tem - klin se s klinom zbija. :lach: Recimo nekdo, ki je na videz neprivlačn, mogoč sploh ne bo poskušu pri nekom, ki se njemu zdi par rangov "višje na lestvici" in se bo pač sprijaznu s tem, da bo mogu iskat tam nekje na svojem nivoju. Stvar je tud v tem, da je večina neprivlačnih (pustmo to, da je privlačnost relativna, to je tk jasno) tud nesamozavestnih, zato že apriori mislijo, da nimajo šans pri enmu ki mal bolš zgleda. Ampak drugač pa js v realnosti vidim, da je ful takih parov, kjer je en "lep", drug pa "grd". Tud sama sm mela že ene par takih tipov, za ktere so se vsi zgražal kakšni so :D in mi govoril da kaj delam s takim, če si lahk pa 100x bolšga dobim, ampak men so bli pa všeč, heh. Sicer mi je pa itak butasto na podlagi videza sodit v tem smislu "ja ti si pa ja lahk bolšga dobiš". Sej ne, da sama ne ločujem na "boljše" in "slabše", ampak to po kterih drugih kriterijih, ne po videzu. Sicer pa - ja, mislim da je velik takih, ki zaradi prepričanja o lastni neprivlačnosti spustijo kriterije in se zadovoljijo s tistim, kar po njihovem mnenju lahk dobijo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 30. Apr. 2009 9:37

Smešno se mi zdi, kako nekateri opredeljujete lepoto. :) Npr. punca debela, fant pa popolne postave. Očitno to pomeni, da debelejšo punco že takoj vržete v koš z grdimi, al kako? Ne glede na to kako lepa je v obraz, ne glede na to, da ima kljub vsemu lahko izredno skladno postavo, ne glede na to, da je lahko kljub teži seksapilna.
Enako vidim, da nekateri spet enačite zrihtanost oz. ušmekanost z lepoto. Štikli in polikani lasje nimajo veze s tem, kako lep je nek človek. In zame niti slučajno po videzu lep par ne predstavljata v nulo zrihtana bejba in tip, ki uporablja miljon kremic, pri vsem tem sta pa po možnosti v obraz popolnoma povprečna. Kdor je lep, bo lep tudi v preveliki trenerki in zjutraj ko vstane.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 30. Apr. 2009 9:42

Meni pa ni jasno, kakšne ljudi imate okrog sebe, da vam govorijo, da tip ni dovolj lep oz. da lahko dobiš lepšega? :nixweiss: Je res večina ljudi tako plehkih, da jim je pomemben samo videz? Itak je pa to nekaj tako relativnega, da bi npr. prijateljico okrog ušes, če mi kaj takega prijavi.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]