Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Apr. 2009 20:57

delusional napisal/-a:zakaj so grdo lepi pari.

-tip ima keš…
-tip ima velikega tiča…
-tip jo je zakačil ko je bla stara 16 let….
- ona ve, da tudi če jo bo kdaj prevaral, boljše ne more dobit in da se je bo držal….

-ga je zakačila ko je imel komaj 16 let…
-on ve, da boljšega tipa od njega ne more dobit in da ga ne bo zapustila
-ženska dobro fuka je po nesreči zanosila…

Ne rečem, da v nekterih primerih ni res. Toda definitivno tega ne moreš posploševat. Sicer je to tvoje mišljenje, sam je žal zgrešeno!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Apr. 2009 6:42

hja no. moje mnenje je naslednje. roko na srce, ampak dejansko obstajajo pari, ki so skupaj ker pač so. se pa to ne deli na lepe in grde ali suhe in debele, ali, če hočete na pametne in neumne.

če povzamem recimo našo "bivšo" družbo, kjer s(m)o se vsi poparčkali, lahko rečem, samo "svašta"! jaz zase vem, da sem se zaljubila v svojega fanta na prvi pogled (zaljubila pod navednicami). šele kasneje smo postali klapica in šele mnogo pozneje sma postala uradno par, ko sma se že precej dobro spoznala (4 leta).

fant od moje prijateljice (ki pač ni ravno lepotica in tudi kak kg ima preveč) je izjavil, češ, da bodo ženske pri 40ih itak vse iste, kar je letelo na izgled. to pač ne drži. s tem se on le tolaži, ker je tudi sam vse prej kot lep.

vljudni pravijo, da ni grdih ljudi, kar ni res. kaj je za nekoga estetsko in kaj ni, je že nekaj drugega. in ja. vsake oči imajo svojega malarja, toda še vedno ostajajo nekateri ljudje, ki so večini grdi in tisti, ki so večini lepi. žal.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Apr. 2009 9:26

claire napisal/-a:
vljudni pravijo, da ni grdih ljudi, kar ni res. kaj je za nekoga estetsko in kaj ni, je že nekaj drugega. in ja. vsake oči imajo svojega malarja, toda še vedno ostajajo nekateri ljudje, ki so večini grdi in tisti, ki so večini lepi. žal.

Ne bom pozabla izjave od bivšega...pa niti ne vem kdaj mu je to prekloplo da je reku , da za njega nobena ženska ni grda... OHH :D Prov hecno mi je...in nek je moglu bit, da je do te izjave pršlo...Mogoče se je kdaj dal dol z ne-preveč-privlačno...pa mu je bla to tolažba?
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 29. Apr. 2009 11:51

vrvica napisal/-a:Prejsnji teden sem bila na pijaci z dvema znankama. Redko se dobim z njima, ker mi gresta na zivce s tem, da velikokrat ocenjujeta mimoidoce in se ubadata z njimi, cisto brez potrebe. :roll:
Ko je mimo nase mize sel par, oba mocnejse postave, so takoj zacele padati opazke v stilu "kako je lahko s takim tipom", "ja pa poglej njo, sej boljsega ne mora dobit". Najprej sem ju prosila ce se lahko pac nehata stalno vtikat v druge in da mi je res neprijetno ocenjevat ljudi. Pa sta potem se vseeno postavili teorijo, da pac debeli in neprivlacni ljudje so pac skupaj s svojimi partnerji, ker boljsih ne morejo dobit, samski pa pac nocejo ostat. Pa sem nekaj casa se poskusala s tem, da je privlacnost popolnoma relativna zadeva, ampak sta vztrajali, da to je sicer res, ampak da neki popolnoma splosni standardi o tem kaj je in kaj ni privlacno pa definitivno veljajo za vse. In da sta prepricani, da si pac taki partnerji med seboj sploh niso privlacni. Da pri njih ni tega: "Ni vazno kaksen se zdi drugim, meni je vsec!"
Po tem mi je uspelo debato preusmeriti na druge teme, me pa zanima vase mnenje o tem ... So "neprivlacni" ljudje skupaj z nekom samo zato, da niso sami? Ali njihova zveza obstaja na drugi, bolj custveni (ne toliko na telesni) ravni?

hm.. moja najbolša prjatlca je bolj močne postave, ampak v obraz fuul luštna.. ravno sma se menle dva dni nazaj neke podobnega in je pač rekla da ve da jo je malo več skup in tudi da ve da je simpatična, ampak je rajši smaska pa srečna kot da bi zarad tega mogla spuščat standarde.. sej jo marsikiri zašmeka ampak njej pač ni vedno kiri všeč..
je pa tudi res kak je kiri komu fšeč.. mene moj tudi fuul privlači pa mi je oh in sploh, pa mi je tudi marsikira kolegica rekla da bi si lahko lepšega dobla, ampak če je meni ql in če sem jaz srečna bodo tudi one :)
se pa strinjam s tem da ponavadi se najdejo skup kao povprečneži s povprečneži, bogati z bogatimi, revni z revnimi,..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 29. Apr. 2009 13:07

js bom raje napisala spuščeni kriteriji zaradi nesamozavesti :wink: ker samozavest veliko doprinese k privlačnosti..

so pa nekateri tipi malo neizbirčni in ko vidiš s katero je bil, pa ne bi bila ravno tvoj tip, se lahko počutiš pol tudi nižje rangirano :lol: in te potem malo mine... :lol: seveda pa ni vse v videzu, lahko se punca odlično poljublja, še boljše s. in tako dalje :D
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 29. Apr. 2009 14:01

Sori, samo cela ta tema temelji na tem, da ljudje zbiramo partnerje le po videzu in da je vse ostalo sekundarnega pomena. Seveda je videz pomemben, ni pa edina in niti ni prva stvar, ki šteje.

Druga stvar pa je, da imajo vsake oči svojega malarja.
Meni na primer so všeč drugačni fantje kot je to npr. standard. Sem imela fanta, ki je bil všeč vsem dekletom, ki je bil (kao) izven mojega ranga, ampak meni se ni zdel nič posebnega in sem bila z njim, ker je pameten in duhovit (in imel lepe lase :D ).

Se pa strinjam, da ima samozavest kaj zraven :)
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 29. Apr. 2009 14:03

mislm da bi se mogl usi skupi mal mn obremenjevat kaj se dogaja na sosedovem vrtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dejansko koga briga al ma una umetne joske, al je una z unim ker ma velik kesa oziroma doug k***c?? dejansnko ce je ona happy zakaj pa ne... isto al ma un buckasto zensko al je on popounoma zavalen... ce to folku sede zakaj pa ne??

problem sam rata k se dejansko folk spreneveda, k zenske ljubijo denar namesto osebe, ko zivljenski status nadomesti osebno sreco. (mislm da je to v najpogostejsih primerih)

se mi pa full smil folk k vid sreco v kesu, v umetnih skrupucalih in podobno.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 29. Apr. 2009 14:32

jz sm dost drobna pa mi je čist všeč da ma moj mal trebuščka, k pol je saj udobn in mi ni treba ležat na nekih neudobnih kosteh al pa trdih mišicah. fuj in fej :rofl:
Our passion is our strength <3
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 29. Apr. 2009 15:08

prvo kar je se men zdi da lepih pa grdih ljudi ni...mogoče so samo ljudje z većjo ali manjšo mero dobrega okusu drugače je pa zame vsak človek na svoj način lep.če pa smo že pri tem pa poznam ogromno ogromno ljudi kjer je npr partner pravi "cutie" žeska pa pač mpčnejše postave ampak zarad tega nič manj privlačna!marsikter ma rajši malce bolj zaoblene ženske kot pa suhice z ogromno količino make-upa na sebi ob tem pa še oddajajo vse signale v stilu"nobody is prettyer than me"
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Apr. 2009 15:11

A smo že prišli do točke življenjskih resnic o tem, kako so debeluške dobre po srcu, suhice pa preveč namazane in zafnane?
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 29. Apr. 2009 15:16

jullia_ napisal/-a:A smo že prišli do točke življenjskih resnic o tem, kako so debeluške dobre po srcu, suhice pa preveč namazane in zafnane?

če leti post name potem ne nisem mislala tako....sem tudi sama suhica pa nism ne eno in ne drugo! ampak pač povem da namesto da se vsi obregnejo ob debeluške naj se še ob tiste ki se jih imenovala v svojem postu. PA NISEM MISLILA NA VSE
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Apr. 2009 15:19

jullia_ :lol:
(pa ravno s tem se večina tolaž)

Trapast se mi zdi folk, ki ocenjuje zakaj je par skupaj in ali vizualno paše skup. Imam kar nekaj takih tercjalskih "kolegic" ki se spotaknejo ob vsakega ki gre mimo. Še men so ene govorile, kaj počnem s takim fantom, ker kao ni dovolj dober zame vizualno (medtem ko js že vem zakaj sem z njim in ne rabim tega nikomur pojasnjevat). Pa jih sam ignoriram in se tak al tak ne družim kej preveč z njimi. Ene se preveč ukvarjajo s "problemi" drugih, s svojimi pa ne ravno!

To "pravilo": lepi z lepimi se mi zdi pa največja bedarija.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 29. Apr. 2009 15:25

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 29. Apr. 2009 15:32

No js ne sodim v kategorijo tistih, ki pravijo, da je vsak po svoje lep. Sm srečala že kar nekaj fantov in deklet, za katere lahk rečem, da so čist antipatični, pač vse dugo prej kot lepi, pa čeprav na svoj način.

Se mi zdi, da velik ljudi spusti svoje kriterije zarat neprivlačnosti, nesamozavesti in se mi to zdi tut normalno... in zame to ni isto, kot da si dobim fanta, ki drugim ne bo všeč, men pa bo oh in sploh čudovit. Pri spuščanju kriterijev zaradi neprivlačnosti si ti z nekom, ker se ti pač zdi vredu ulov zate, se ujameta, zraven pa se zavedaš, da ni nek lepotec oz. da ti fizualno sploh ne potegne (se zavedaš, da kej velik bolšega ne moreš dobit).
Js se mam za luštno punco, vem da lahk dobim luštnega fanta, ampak okrog kakega hudega lepotca se pač ne trudim, ker bi se mi skoz zdel, da si lahk dobi lepšo od mene.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 29. Apr. 2009 15:41

Js bi dodala še to, da je lahko ženska (tip) suh(a), ima hudo postavo, ampak ni luštna, simpatična. isto je tut z močnejšimi, ki so lahko simpatične al pa ne. in pol je spet odvisno, en folk prej opaz simpatičn obraz, en pa postavo. Enim nič od tega ni ključnega pomena, drugim pa oboje. Je pa simpatičnost itak relativnega pomena.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov