Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 28. Apr. 2009 17:57

Meni pa ta logika ne gre skupaj, ker poznam par takšnih parov ko je on vau oh in sploh ona pa ne samo da ne zgleda ne vem kako, še sitna je do pakistana... :D
Pa tudi pri sebi opažam... Moj ideal je visok pa temen, na koncu pa vedno z enimi blond pristanem. :D Ne vem ka je tisto kar nas pripelje skupaj... Ampak če so nekateri skupaj samo zato, da niso sami... pa naj bodo... Saj se sčasoma navadiš, če si take vrste človek. Jaz se nebi.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Apr. 2009 18:09

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2009 18:42

delusional napisal/-a:jaz recimo vem, da takega tipa kot si ga želim - fizično, ne bom nikoli dobila. oz. ga lahko dobim za eno, par noči. če ne bom hotla ostat sama, se bom mogla dat z nekom, ki bo imel kake druge kvalitete. in potem ni čudno da bom frigidna v poslji.

To je zato, ker si čudna in ker imaš totalno bolan načina razmišljanja in nasploh obnašanja.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Apr. 2009 18:49

delusional, ti se obnašaš kot največja man-eaterka, potem pa okrog širiš to svojo teorijo o kurbiskih tipih, ki imajo ženske samo za par noči. A si že kdaj pomislila, da ti s svojim odnosom do njih začrtaš pot odnosu in da niso (vsaj ne v celoti) oni krivi, da se stvar konča po treh nočeh?
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 28. Apr. 2009 19:18

delusional, zate sicer nevem, ampak jst sm si našla tipa, ki mi vizualno ustreza oz. sm vedla, da bi rada bla z njim v prvi minuti, ko sm ga zagledala. Sploh nism vedla kakšen je po značaju in imela sem srečo, da mi tut to ustreza.

Če bi se zadovoljila oz. se že vnaprej odločla, da se bom mogla potolažit z nečim "slabšim", pa nevem kako bi blo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 28. Apr. 2009 19:18

Jz osebno vedno bolj ko gledam ljudi opažam da so tiste suhice k se delajo lepe samske al pa jih tipi izkoriščajo, tiste ki pa niso glih »popolne« oz. se ne delajo d so nwm kwa jih pa večinoma srečujm s fanti, in pogosto vidm da ma kšna ne preveč lepa pa mal debelejša »hudga« tipa…In mislm da tisti resni od katerih lahko kaj pričakujš ne gledajo al si ti suha al debela ampak gledajo kej druzga.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2009 19:50

delusional napisal/-a:jaz recimo vem, da takega tipa kot si ga želim - fizično, ne bom nikoli dobila. oz. ga lahko dobim za eno, par noči. če ne bom hotla ostat sama, se bom mogla dat z nekom, ki bo imel kake druge kvalitete. in potem ni čudno da bom frigidna v poslji.

Sicer ne vem, na kašni teoriji sloni zapisano, ampak bi rekla, da najbrž ni problem u pomanjkanju takih tipou (sploh, kr pišeš o fizičnem izgledu), ampak (glede na pisanja tle gor) u pomanjkanju določenih atributou pr teb.

Pa še to. Men se ne zdi, da ne bi obstajal "univerzalno" lepo in "univerzalno" grdo. Določene predpostauke, kaj je smatrano kot lepo in kaj kot grdo, so, tle bi se strinjala s *srčico*, na konc pa največkrat poglavitno ulogo odigra tista (medsebojna) privlačnost, to, da človeka začutiš, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Apr. 2009 20:00

Aloha napisal/-a:
Sicer ne vem, na kašni teoriji sloni zapisano, ampak bi rekla, da najbrž ni problem u pomanjkanju takih tipou (sploh, kr pišeš o fizičnem izgledu), ampak (glede na pisanja tle gor) u pomanjkanju določenih atributou pr teb.

ja, mogoče je tudi krivo pomanjkanje določenih atributov, a ti ki manjkajo meni, manjkajo tudi tebi- če veš na kaj se to nanaša.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2009 20:04

Če se nanaša na tvoje na tem forumu tako zelo opevano "bogastvo", pol ja, falijo mi umetni joški, ampak nism jst tista, k ne dobi deca, k si ga (za)želi :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Apr. 2009 20:07

ne, sploh se ne nanaša na videz.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2009 20:15

Ne mislm se itak ugibanj o tem, kaj si si ti omisnla, ampak dejstvo ostaja; ti si tista, k te majo deci za eno noč, ne jst in ti tista, k se boš (po tvoje) mogla sprjaznt s slabšim, kr te bolši ne jemljejo resno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Apr. 2009 20:18

joj Aloha kaj sem ti jaz naredila. in poleg tega sem ti odgovorila na pm. in ne vem kako si tako prepričana o meni.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Apr. 2009 20:29

delusional, očitno moraš biti res nesamozavestna, da take klatiš. Najprej imej sebe rada, potem pa začni iskat tipe in verjemi, slej ko prej se bo našel nekdo, ki ti bo res ušeč (tudi vizuelno). Malo poglej okol sebe in vidla boš, da tudi manj popolne ženske/tipi (vsaj v očeh medijev) dobijo hude tipe/ženske. Če gre za resno osebo, ki ne gleda samo na to, kako te bo položil in te po 2-eh dneh odvrgel kot smet, verjemi, da najdeš take. Razen seveda, če si dejansko želiš nekega jebača (pa tudi ti, verjemi, niso vsi tudi navznoter taki jebači, ampk imajo dejansko čustva in poznam take, ki furajo resno zvezo s punco, ki po nekih merilih ni ravno oh in sploh najlepša).

Sicer pa sem mnenja, da je lahko tudi nekdo, ki po nekih merilih ni ravno najbolj lep, vseeno lahko simpatičen in lušten in to mnogokrat pomeni več kot to, da je nekdo oh in sploh lep in hud!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Apr. 2009 20:45

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 28. Apr. 2009 20:45

Delusional pa Aloha... tema nima naslova katera od vaju ma oz. nima umetnih jošk tko da...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]