Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MsN
^^ ja, dokler je na ekranu. Če bi ga imela kje v bližini, bi mu jih tako napela s temi egoanksioznimi obsesivno-kompulzivnimi motnjami, da bi videl zvezde in tri dni ne bi upal nergati
P.s.: Dajmo roko na srce - tip je v resnici tečen. Predstavljajte si takega človeka v resničnem življenju ... Saj je smešen, a vse ima svojo mejo
P.s.: Dajmo roko na srce - tip je v resnici tečen. Predstavljajte si takega človeka v resničnem življenju ... Saj je smešen, a vse ima svojo mejo
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Moj bivši sošolc (fizik) je neki podobnega. Se navadiš po določenem času, tko da gre skoz eno uho notr skoz drugo vn, zrvan mu pa nonstop govoriš: še po domače, prosim..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Hvala bogu za različne okuse.
Mislim, da pri izbiri partnerja šteje in zunanja in notranja ˝lepota˝ (define beauty). Lahko je Brad Pitt, pa je znotraj tako gnil, da mu ne dam, da mi paradajz čuva.
Jaz pravim: če ni kemije, ni kemije. Recepta pa ne poznam.
In ne, ne mislim, da ˝grdi˝ ljudje znižajo kriterije zaradi lastnega izgleda - nekaterim so ti ljudje ˝lepi˝. In če so lepi lepim ljudem, potem se najdeta grd in lep in živita srečno do konca svojih dni. Mi se sprašujemo kaj dela lep z grdim in na katero finto je grd lepega dobil. Faušija velja.
Mejte se radi, če ste lepi al pa grdi.
Mislim, da pri izbiri partnerja šteje in zunanja in notranja ˝lepota˝ (define beauty). Lahko je Brad Pitt, pa je znotraj tako gnil, da mu ne dam, da mi paradajz čuva.
Jaz pravim: če ni kemije, ni kemije. Recepta pa ne poznam.
In ne, ne mislim, da ˝grdi˝ ljudje znižajo kriterije zaradi lastnega izgleda - nekaterim so ti ljudje ˝lepi˝. In če so lepi lepim ljudem, potem se najdeta grd in lep in živita srečno do konca svojih dni. Mi se sprašujemo kaj dela lep z grdim in na katero finto je grd lepega dobil. Faušija velja.
Mejte se radi, če ste lepi al pa grdi.
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
[vanessa] napisal/-a:^^ Moj bivši sošolc (fizik) je neki podobnega. Se navadiš po določenem času, tko da gre skoz eno uho notr skoz drugo vn, zrvan mu pa nonstop govoriš: še po domače, prosim..
hahah. enako... pa se spomnim, da vedno, ko nas je učiteljica naprimer hotela prej spustit in je rekla, če še imamo kakšno vprašanje, da je zabluzil, da smo meli pouk do konca. juhej...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
vrvica napisal/-a:Prejsnji teden sem bila na pijaci z dvema znankama. Redko se dobim z njima, ker mi gresta na zivce s tem, da velikokrat ocenjujeta mimoidoce in se ubadata z njimi, cisto brez potrebe.
Ko je mimo nase mize sel par, oba mocnejse postave, so takoj zacele padati opazke v stilu "kako je lahko s takim tipom", "ja pa poglej njo, sej boljsega ne mora dobit". Najprej sem ju prosila ce se lahko pac nehata stalno vtikat v druge in da mi je res neprijetno ocenjevat ljudi. Pa sta potem se vseeno postavili teorijo, da pac debeli in neprivlacni ljudje so pac skupaj s svojimi partnerji, ker boljsih ne morejo dobit, samski pa pac nocejo ostat. Pa sem nekaj casa se poskusala s tem, da je privlacnost popolnoma relativna zadeva, ampak sta vztrajali, da to je sicer res, ampak da neki popolnoma splosni standardi o tem kaj je in kaj ni privlacno pa definitivno veljajo za vse. In da sta prepricani, da si pac taki partnerji med seboj sploh niso privlacni. Da pri njih ni tega: "Ni vazno kaksen se zdi drugim, meni je vsec!"
Po tem mi je uspelo debato preusmeriti na druge teme, me pa zanima vase mnenje o tem ... So "neprivlacni" ljudje skupaj z nekom samo zato, da niso sami? Ali njihova zveza obstaja na drugi, bolj custveni (ne toliko na telesni) ravni?
Stari ste pa kolk, 18-20?
Za najstniška leta je značilno iskanje samega sebe, nizka samodoba. Od tod tudi izvira potreba po ocenjevanju drugih in to celo drugih zvez.Človek , ki je pomirjen in zadovoljen s svojim življenjem, se ne vpleta v stvari, ki se ga nič ne tičejo, sploh na tako neumne načine ne.
Kaj torej reči za folk, ki se na veliko obremenjuje z drugimi pari, ki jih sploh ne pozna? Nič, naj odraste.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
tut men se učasih zdi da so nekteri skupi sam za to ker se bojijo da pol ne bi dobil drugega ker so neprivlačni itd.. poznam tak primer.. pa ni najstniški
- Džeki
- Cosmofrik
undercover napisal/-a:tut men se učasih zdi da so nekteri skupi sam za to ker se bojijo da pol ne bi dobil drugega ker so neprivlačni itd.. poznam tak primer.. pa ni najstniški
Verjamem, da poznaš, nič čudnega.
Najstniško se mi zdi razglabljanje o tem, kdo paše skupaj in kdo ne, sploh na tako ekstremen način, kot v naslovnem postu. Kaj pa koga briga, zakaj sta dva skupaj.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
En drek ja Pomojem bi ga v 5 minutah mela pol k***c. Ves kako je bit s folkom, ki ima obsesivno kompulzivno motnjo?*mala* napisal/-a:Moj sanjski moški: Sheldon Cooper
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pust mi mal upanja
Če ga lahko Penny prenaša, bi ga mnde pa tud js lahko
Če ga lahko Penny prenaša, bi ga mnde pa tud js lahko
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Ti pa si "zgoden" s tole serijo.
Uživej!
Uživej!
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^True that, jz sem jih tud tko začela gledat.
(pa že 3x pogledala vse, se ne morm naveličat)
Sicer pa vabljen v temo, smo se že dosti razgovorile tam.
(pa že 3x pogledala vse, se ne morm naveličat)
Sicer pa vabljen v temo, smo se že dosti razgovorile tam.
- Džeki
- Cosmofrik
Sicer pa, "privlačnost"..eh..
Malo faktov:
-moški dejansko nima problema, če ni izrazito neprivlačne zunanjosti
-tudi izrazito neprivlačno zunanjost lahko anulira (denar, položaj, pravi karakter)
-moški izrazito privlačne zunanjosti: plus pike, a sploh ni nujno (kaj če je nesamozavesten)
-ženska privlačne zunanjosti:velike plus pike
-ženska neprivlačne zunanjosti: ogromne minus pike
-ženska neprivlačne zunanjosti ne more anulirati
Malo faktov:
-moški dejansko nima problema, če ni izrazito neprivlačne zunanjosti
-tudi izrazito neprivlačno zunanjost lahko anulira (denar, položaj, pravi karakter)
-moški izrazito privlačne zunanjosti: plus pike, a sploh ni nujno (kaj če je nesamozavesten)
-ženska privlačne zunanjosti:velike plus pike
-ženska neprivlačne zunanjosti: ogromne minus pike
-ženska neprivlačne zunanjosti ne more anulirati
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov