Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Lep?
Simpatičen, z iskrico v očeh, dobr parfum,..
In če tudi je "lep", simpatičen,.. bo pri meni takoj odpadel, če bom npr. zvedla, da vozi kdaj pjan ali nima rad živali. In tudi privlačil me ne bo več. Bo samo še eden izmed tipov, s katerim ne bom imela želje se družiti
In če tudi je "lep", simpatičen,.. bo pri meni takoj odpadel, če bom npr. zvedla, da vozi kdaj pjan ali nima rad živali. In tudi privlačil me ne bo več. Bo samo še eden izmed tipov, s katerim ne bom imela želje se družiti
A goal without a plan is just a wish.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ajča napisal/-a:Lep?
Nekdo, ki ti pa ne bo lep/simpatičen, pa niti tako daleč ne bo prišel.
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Lep, simpatičen?! Očitno različno pojmujemo te dve besedi.
Jst za nobenga tipa ne morem rečt, da je "lep", ampak, da je simpatičen.
(Ta "lep" za tipa mi zveni tko "nebomreklakako". )
Men je pomembno, da mi je simpatičen, da me privlači, s smislom za humor, z podobnimi interesi kot jih imam sama, ter ima v glavi določene pojme razčiščene in ve kaj hoče v življenju doseči. Takšne stvari naredijo človeka še bolj posebnega.
In verjamem, da ne bo vsaka sedaj rekla, da mora bit tip "lep", ampak mora jo fizično privlačit in ji biti (kot sem že omenila) simpatičen.
Kar se tiče lepote, bi lahko raglabljali na dolgo in široko, kajti, imamo različen okus, in kdor je mogoče določenim osebam še tako simpatičen in privlačen, je lahko nekateri čist "mimo" ("grd"-malce grdo izraženo, ampak tk je).
Vsekakor pa ne moremo trditi, da je zunanjost ena tistih stvari, ki je vsakemu izmed nas najpomembnejši faktor v zvezi. Vsakemu svoje pravim js, nekaterim pač verjetno tudi tako ustreza, ko si partnerja ne izberejo/ne morejo izbrati na podlagi svojega okusa in svojih želja.
Zunanjost je pomembna, ampak v kolikšni meri nam je, je pa odvisno od nas samih.
Jst za nobenga tipa ne morem rečt, da je "lep", ampak, da je simpatičen.
(Ta "lep" za tipa mi zveni tko "nebomreklakako". )
Men je pomembno, da mi je simpatičen, da me privlači, s smislom za humor, z podobnimi interesi kot jih imam sama, ter ima v glavi določene pojme razčiščene in ve kaj hoče v življenju doseči. Takšne stvari naredijo človeka še bolj posebnega.
In verjamem, da ne bo vsaka sedaj rekla, da mora bit tip "lep", ampak mora jo fizično privlačit in ji biti (kot sem že omenila) simpatičen.
Kar se tiče lepote, bi lahko raglabljali na dolgo in široko, kajti, imamo različen okus, in kdor je mogoče določenim osebam še tako simpatičen in privlačen, je lahko nekateri čist "mimo" ("grd"-malce grdo izraženo, ampak tk je).
Vsekakor pa ne moremo trditi, da je zunanjost ena tistih stvari, ki je vsakemu izmed nas najpomembnejši faktor v zvezi. Vsakemu svoje pravim js, nekaterim pač verjetno tudi tako ustreza, ko si partnerja ne izberejo/ne morejo izbrati na podlagi svojega okusa in svojih želja.
Zunanjost je pomembna, ampak v kolikšni meri nam je, je pa odvisno od nas samih.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mogoče res ne, je pa en pomembnejših faktorjev pri prvem vzpostavljanju stikov.PooHika napisal/-a:Vsekakor pa ne moremo trditi, da je zunanjost ena tistih stvari, ki je vsakemu izmed nas najpomembnejši faktor v zvezi.
-
PooHika - Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:Mogoče res ne, je pa en pomembnejših faktorjev pri prvem vzpostavljanju stikov.PooHika napisal/-a:Vsekakor pa ne moremo trditi, da je zunanjost ena tistih stvari, ki je vsakemu izmed nas najpomembnejši faktor v zvezi.
Prav to kar si ti citirala, sem povedla js v zgornji vrstici.
Zdj se je to vzpostavljanje stikov že tako razširilo na vspostavljanje stikov preko neta, kjer marsikdo sedaj izjavi, da jim je bil najpomembnejši tisti prvi pogovor, vtis in šele nato, fizični izgled posameznika. In kako bi potem opredelili to?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Kot BS, ker lahko nam je tisti prvi pogovor še tako zelo noro všeč in oh in sploh, ko/če pa enkrat pride do srečanja in je oseba pač malo manj privlačna kot smo si predstavljali (čeprav tudi to ni več takšen problem, obstajajo slike), se še neki časa prepričujemo, da saj je ubistvu vse OK ... dokler enkrat ne gre vse po gobe.
(ok, to je bla moja slaba izkušnja, mogla sem svoj gnev ven dat )
(ok, to je bla moja slaba izkušnja, mogla sem svoj gnev ven dat )
-
PooHika - Komunikatorka
^^Ja ko človek pač misli, da bo to "manjšo privlačnost" lahko spregledal, slej k prej pa potem ugotovi, da ga moti to, pa ono, pa tisto. In slej k prej verjetno pride do podobne situacije, kot si jo ti opisala, ali pa morda niti ne, zveza lepo laufa.
purple_rain - na izkušnjah se učimo
purple_rain - na izkušnjah se učimo
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Nimam rada lepih fantov (v smislu: Jaz sem pa lep)
Sej če te ne bi fant privlačil, ne bi bila v razmerju z njim, ampak bi bila frendica - sem mislila, da je to jasno. Ker njemu ne bo stal in meni ne bo poplavljalo, če bo samo na notranjosti zgrajeno.
Poudarek pri daljših zvezah je bolj na notranjosti človeka, da zveza/razmerje sploh je, pa mora biti privlačnost, ki pa je pogojena z fizičnim izgledom, energijo ki jo ima, mimiko telesa, blablabla..
Privlačnost (pri meni) ne določa samo fizični izgled
Sej če te ne bi fant privlačil, ne bi bila v razmerju z njim, ampak bi bila frendica - sem mislila, da je to jasno. Ker njemu ne bo stal in meni ne bo poplavljalo, če bo samo na notranjosti zgrajeno.
Poudarek pri daljših zvezah je bolj na notranjosti človeka, da zveza/razmerje sploh je, pa mora biti privlačnost, ki pa je pogojena z fizičnim izgledom, energijo ki jo ima, mimiko telesa, blablabla..
Privlačnost (pri meni) ne določa samo fizični izgled
A goal without a plan is just a wish.
-
PooHika - Komunikatorka
^^Poleg samega fizičnega izgleda, je pomembno tako kot si rekla, sama energija, ki jo oddaja, smisel za humor, ter ostali dejavniki, ki človeka naredijo še bolj simpatičnega, in zaradi katerega, se ti dejansko zdi še bolj zanimiv in privlačnejši.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zakaj so tile pobje ravno študentje matematike? Nekateri znajo bit zelo hudi
Ajča-
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pa sj ni nč narobe z njimi joj, razen neumnih ogromnih očal, grdih frizur in dejstva, da so brez stila. Drugače so prav fletni.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]