Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Mar. 2010 13:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 24. Mar. 2010 13:58

Alwaleed napisal/-a:
n4stk4 napisal/-a:Tako da dosti raje vidim povprečneža, ki je prijeten, kot pa enega bombastično lepega ampak puhloglavega moškega. :lol:

Meni se pa velikokrat zdi, da je dihotomija med dobrim karakterjem in dobrim izgledom lažna - da gre za simptom kislega grozdja. Ljudem je težko sprejeti, da je nekdo lahko hkrati lep, uspešen in karakterno super. Da se sami počutimo dobro, je treba takšnemu človeku vsaj eno hudo napako najti. :)

Mhmm :ja:
jaz mam enga kolega, ki je za dol past pravi lepotec, z dobro izobrazbo, dobro službo, prijeten za v družbo, pa nenormalno prijazen :D
ko sem ga spoznala, sm izgubila te predsodke o lepoti in karakterju..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 03. Apr. 2010 10:13

A mislite,da je možno,da je nekdo(fant ali dekle,saj vseeno)z nekom samo zaradi tega,da je pač z nekom oz. da ni samski,pa tudi če mu partner ni fizično privlačen ali pa vsaj ne tisto "za dol past" privlačen?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 03. Apr. 2010 10:52

jp. Poznam tak primer
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Apr. 2010 10:54

Jp, kar nekaj je takih oseb, ki ne zanjo bit samske in so raje v razmerju "na silo", kot pa samske :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Apr. 2010 10:59

jerry444 napisal/-a:A mislite,da je možno,da je nekdo(fant ali dekle,saj vseeno)z nekom samo zaradi tega,da je pač z nekom oz. da ni samski,pa tudi če mu partner ni fizično privlačen ali pa vsaj ne tisto "za dol past" privlačen?

ja to je definitivno...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Apr. 2010 11:06

Itak da je možno. Pač najdejo nekoga, ki jim za silo odgovarja in so raje nesrečno v zvezi kot da bi bile srečno samske. Se mi pa zdi, da tukaj ženske "zmagajo", ker so večinoma ženske tiste, ki rabijo bit v zvezi, če ne si ustvarijo v njihovih glavah, da je z njimi nekaj narobe.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 03. Apr. 2010 11:14

Sej ni nujno,da so nesrečne,če jim ni vizuelno všeč,morda se pa dokaj v redu počutijo in jim je fajn kljub nekaterim "pomanjljvostim"?

SIcer sem sam bolj ciljal na take osebe,ki imajo pač zelo visoke lepotene ideale in jim ne uspe dobiti nekoga iz teh višjih krogov,pa se zato zadovoljijo z nekom,ki ni ravno ekstra lep/a.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Apr. 2010 11:20

Jaz sem imela v mislih takšen primer, ker sem se spomnila ene kolegice izpred par let, ki je še kar vztrajala v zvezi, v kateri ni bila srečna. Že na začetku zveze ni izgledalo, da je ravno zaljubljena, pač vesela je bila, da je imela fanta in da so se z družbo parov lahko dobivali, ker je prej veljala (po njenem mnenju) za "odpadnika". Saj to je ravno to - ni našla svojega ideala, ki ga je imela v glavi in je pač pograbila priložnost pri prvem, ki je pokazal malce več zanimanja zanjo ter se ji zdel kolikor toliko simpatičen. :wink: Po določenem času pa rataš tečen, ker to ni to, in se prepiraš s partnerjem za brezveze, a sta še po vseh teh letih vedno skupaj. On se je drži kot klopa, ona pa tudi ravno ne kaže znakov, da bi končala to zvezo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Apr. 2010 11:23

jerry444 napisal/-a:Sej ni nujno,da so nesrečne,če jim ni vizuelno všeč,morda se pa dokaj v redu počutijo in jim je fajn kljub nekaterim "pomanjljvostim"?

SIcer sem sam bolj ciljal na take osebe,ki imajo pač zelo visoke lepotene ideale in jim ne uspe dobiti nekoga iz teh višjih krogov,pa se zato zadovoljijo z nekom,ki ni ravno ekstra lep/a.

Ideali ne obstajajo.O idealih sanjarijo najstniki, ki nimajo blage veze o življenju.

Vsak človek ima pomanjkljivosti, take ali drugačne.Kdor išče nekoga brez pomanjkljivosti, je celo življenje nesrečen, saj je vedno znova razočaran.

In še to: ženskam "lepota" tipa ni ravno zelo važna.Poglej malo po Ljubljani, kakšne tipe imajo zelo lepe ženske.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Apr. 2010 11:25

^^ Se čisto strinjam :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Apr. 2010 11:31

Džeki napisal/-a:
Ideali ne obstajajo.O idealih sanjarijo najstniki, ki nimajo blage veze o življenju.

Vsak človek ima pomanjkljivosti, take ali drugačne.Kdor išče nekoga brez pomanjkljivosti, je celo življenje nesrečen, saj je vedno znova razočaran.

In še to: ženskam "lepota" tipa ni ravno zelo važna.Poglej malo po Ljubljani, kakšne tipe imajo zelo lepe ženske.

Sem ravno hotela še to napisati. :wink: Pri vsakem realnost odstopa od idealov, ampak imeti izdelano sliko v glavi, kakšen mora biti tip (ali ženska) je milo rečeno neumno. :) To je del najstništva, ko se še sam sebe iščeš.
Ko pa gre za to, da si skupaj z nekom, s katerim to ni to, pa je druga stvar. Taki se mi niti smilijo ne, ker je dosti lepše biti samski, kot pa "po sili razmer" v zvezi. V bistvu si tega sploh ne morem predstavljati, ampak ja, tudi taki primeri obstajajo.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 03. Apr. 2010 11:42

Če ste se že tako zapičili v ta izraz "ideal",ga popravljam z osebo,ki ti je pač zelo všeč,pa ne mislim zdaj,da sanjariš o Brad Pittu ali Angelini Jolie,ampak o povsem realni osebi,ki ti je všeč in je nedosegljiva.In ne bi se ravno strinjal,da res lepe ženske hodijo s tipi povprečnega videza,kvečjemu obratno.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Apr. 2010 13:46

jerry444 napisal/-a:Če ste se že tako zapičili v ta izraz "ideal",ga popravljam z osebo,ki ti je pač zelo všeč,pa ne mislim zdaj,da sanjariš o Brad Pittu ali Angelini Jolie,ampak o povsem realni osebi,ki ti je všeč in je nedosegljiva.In ne bi se ravno strinjal,da res lepe ženske hodijo s tipi povprečnega videza,kvečjemu obratno.

Tebi se torej zdi, da lepe ženske hodijo s samimi tipi nadpovprečnega videza?

Poglej malo parčke, stare tam nad 25, pa boš spremenil mnenje. :wink:
Uporabniški avatar
rokoko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokoko » 03. Apr. 2010 14:09

V vsakem primeru ni nobenega pravila, katerega bi se lahko oprijel =)
God tells me he can get me out of this mess, but he's pretty sure your fucked.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]