Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 274 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Džeki napisal/-a:Ideali ne obstajajo.O idealih sanjarijo najstniki, ki nimajo blage veze o življenju.
Vsak človek ima pomanjkljivosti, take ali drugačne.Kdor išče nekoga brez pomanjkljivosti, je celo življenje nesrečen, saj je vedno znova razočaran.
In še to: ženskam "lepota" tipa ni ravno zelo važna.Poglej malo po Ljubljani, kakšne tipe imajo zelo lepe ženske.
Se popolnoma strinjam razen to, da ženskam lepota tipa ni važna. Meni je. Mogoče nekaterim ne, ker jim je bolj važen denar. Sicer pa imajo vsake oči svojega malarja in ni nujno, da so nama lepe iste ženske in isti moški.
Se pa popolnoma strinjam tudi s tem, da so nekatere ženske v vezi samo zato, da niso samske pa čeprav niso srečne. In one se mi zdi, da zelo pogosto menjavajo tipe, ker jih nihče ne osreči in iščejo drugega.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sanjaanja napisal/-a:Se popolnoma strinjam razen to, da ženskam lepota tipa ni važna. Meni je. Mogoče nekaterim ne, ker jim je bolj važen denar. Sicer pa imajo vsake oči svojega malarja in ni nujno, da so nama lepe iste ženske in isti moški.
Torej sta edini možnosti videz ali denar?
Jaz sem pripravljena pri fantu 90% "kriterijev" glede vizualnosti spregledat, če se ujameva kot osebi oz. če mi je karakterno všeč (ne vem kako naj se izrazim).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ok, od kje nekatere potegnete še denar? V tem primeru, ki si ga ti citirala sanja, je bila rdeča nit pogovora o tem, da v povprečju ženske ne padajo na klasične lepotce (bicepsi, porjavela koža, beli zobje etc.), pač pa na povprečne ali celo za večino podpovprečne (vizualno) tipe. No, s takimi potem pristanejo skupaj, ko pridejo do ugotovitve, da so vredu fantje. In ja, bi se kar strinjala s tem. Mislim, da so tiste, ki gledajo v glavnem na videz in so pripravljene sprejeti zelo moteče karakterne lastnosti tipa na račun dobrega izgleda, v manjšini. Tako na oko, ne berem nobenih statističnih podatkov. Tiste, ki pa preferirajo dedce z debelo denarnico pa tukaj zraven niti nisem štela, ker so poglavje zase.
Tudi moj se mi je zdel, preden sva se spoznala, povprečnega videza oz. si nikoli ne bi mislila, da se bom kdaj zaljubila vanj in ga dejansko tudi vzljubila (poznava se že od nekdaj, a samo na videz).
Tudi moj se mi je zdel, preden sva se spoznala, povprečnega videza oz. si nikoli ne bi mislila, da se bom kdaj zaljubila vanj in ga dejansko tudi vzljubila (poznava se že od nekdaj, a samo na videz).
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
sanjaanja napisal/-a:Džeki napisal/-a:Ideali ne obstajajo.O idealih sanjarijo najstniki, ki nimajo blage veze o življenju.
Vsak človek ima pomanjkljivosti, take ali drugačne.Kdor išče nekoga brez pomanjkljivosti, je celo življenje nesrečen, saj je vedno znova razočaran.
In še to: ženskam "lepota" tipa ni ravno zelo važna.Poglej malo po Ljubljani, kakšne tipe imajo zelo lepe ženske.
Se popolnoma strinjam razen to, da ženskam lepota tipa ni važna. Meni je. Mogoče nekaterim ne, ker jim je bolj važen denar. Sicer pa imajo vsake oči svojega malarja in ni nujno, da so nama lepe iste ženske in isti moški.
Se pa popolnoma strinjam tudi s tem, da so nekatere ženske v vezi samo zato, da niso samske pa čeprav niso srečne. In one se mi zdi, da zelo pogosto menjavajo tipe, ker jih nihče ne osreči in iščejo drugega.
Lej, itak da ti mora bit tip apetitlih za pogledat.Če se ti na pogled gravža, ne bo nič, logično.Pišem pač o tem, da večina žensk ni tako ruknjena na neko klasično lepoto moških, kot to velja v obratni smeri. Sklepam po tem, da na ulici vidim veliko parov povprečen tip-hudo nadpovprečna ženska (po videzu).
Mnoge recimo pallijo na pobrite frajerje.Ampak ko takega tipa, ki stoji zraven lepotice in je očitno, da sta par, pogledaš v obraz, pogosto vidiš, da je vse prej, kot klasičen lepotec.Se zdaj razumemo?
Mnogim puncam so recimo všeč robustni, možati moški.In verjetno ti bo taka punca rekla, da so ji taki tipi lepi, čeprav po klasičnih lepotnih merilih seveda niso lepi.Po klasičnih lepotnih merilih je večina moških ne-lepih.
Ne zdaj mešat "tip mi je všeč" in pa "lep tip".
In ne, ni drugi razlog nujno denar, lahko je karakter, karizma, šarm...Obstaja 100 možnih razlogov, zakaj sta dva skupaj.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
*mala* napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Torej sta edini možnosti videz ali denar?
Ah ne kje. To je samo povezava, da vidim razlago v tem, da če ima ena hudo lepa ženska enega poraznega tipa, da ga ima zaradi denarja, ker v nasprostnem bi lahko imela lepšega. Če se s tem ne bi ujela, bi se pa mogoče s petim ali sedmim. Ponavadi se pogosto v takih primerih izkaže denar.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kak trapast pogled na svet
A si že kdaj pomislila, da vsem puncam ni videz na 1. mestu samo zato ker je tebi? Ali seveda vse gledaš iz svojega pogleda in ne razumeš, da obstajajo tudi drugačni pogledi na to zadevo.
A si že kdaj pomislila, da vsem puncam ni videz na 1. mestu samo zato ker je tebi? Ali seveda vse gledaš iz svojega pogleda in ne razumeš, da obstajajo tudi drugačni pogledi na to zadevo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Sanjaanja površno bere.Jaz pišem, da je malo lepih tipov in da LEPOTA tipa večini žensk ni zelo važna (recimo lepota obraza po klasičnih merilih), ona replicira, da njej tip mora biti všeč.
Normalno, da ji mora biti všeč, to ni tema debate.Vzemi tipa povprečne postave, občasnega športnika, ga obleči v neke normalne kavbojke, usnjeno jakno, pobrij mu glavo, daj mu malo bolj frajerska sončna očala.In dobiš tipa, ki se bo marsikateri mladi punci zdel ful hud model.
Kar pa še ne pomeni, da je tip lep, ni nujno.Jaz kot lepoto smatram lepoto obraza v klasičnem pomenu, mogoče zato pride do nesporazuma.
Normalno, da ji mora biti všeč, to ni tema debate.Vzemi tipa povprečne postave, občasnega športnika, ga obleči v neke normalne kavbojke, usnjeno jakno, pobrij mu glavo, daj mu malo bolj frajerska sončna očala.In dobiš tipa, ki se bo marsikateri mladi punci zdel ful hud model.
Kar pa še ne pomeni, da je tip lep, ni nujno.Jaz kot lepoto smatram lepoto obraza v klasičnem pomenu, mogoče zato pride do nesporazuma.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
*mala* napisal/-a:Kak trapast pogled na svet
Kako trapast komentar. A pomeni, da če je njej videz pomemben, da je vsem. A si ji nevoščljiva, ker je dobila lepega
Zadnjič spremenil panterica, dne 03. Apr. 2010 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
panterica napisal/-a:Meni je videz pomemben. Ampak pod dober tip mi ne spadajo bicepsi, mišice, beli zobje. Pod dobre tipe jaz uvrščam tiste, ki so temnolasi, srednje postave, kratkih las, modrih oči, simpatičnega nasmeha in urejeni.
Pa ajde okej, jaz sem karikirala celotno zadevo, samo treba je malce brati med vrsticami. Moj point je pa bil točno v tem, kar si napisala ti - s tem, ko napišeš točno določeno barvo las, oči idr. vizualne lastnosti, se zapleteš v neke ideale, ki jih več kot očitno potem tudi iščeš v RL. (o tem se je diskutiralo na prejšnji strani) In to je tisto, kar se potem v RL spremeni (razen, če ti je ljubše ostati samska forever, after all), ker ugotoviš, da pri nekom, ki sicer ne ustreza tvoji idealni vizualni sliki, prevlada kakšna druga lastnost, bodisi vizualna ali karakterna, ki se razlikuje od tvoje slike v glavi, a te proti pričakovanjem tako očara, da se zaljubiš v to drugačnost.
sanjaanja, kar se tiče korelacije med hudo žensko in tipom, ki je daleč od hudega, a ima denar in je bejba z njim izključno zaradi denarja - taki stereotipi me vedno znova fascinirajo. In kdo pravi, da njej ne more biti všeč tip, ki večini žensk ne potegne, ker pač ni stereotipno lep ali pa vsaj na oko prebavljiv? Kaj pa vsake oči imajo svojega malarja - a za to si že slišala? Dokler ni starec, ki je še komajda pri močeh, mislim da ni bojazni, da bi takšni punci šlo slabo. Taka stvar ima celo eno prednost. Namreč, ni se ji treba bati, da bi se za njenega dragega zanimalo enormno število pripadnic ženskega spola.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Je res, da sem si postavila ideale, a imam tudi srečo, da sem dobila fanta, ki ustreza tem idealom.
Glede denarja pa ni tako bosa. V moji bivši službi se je hči od direktorja poročila s sinom od nekega drugega direktorja, ker ostali niso bili dovolj premožni zanjo in se ne bi spustila na nižjo raven. Ja veste v višjih krogih je to drugače. Ali pa primer Roka Žlindre najbrž tudi poznate.
Glede denarja pa ni tako bosa. V moji bivši službi se je hči od direktorja poročila s sinom od nekega drugega direktorja, ker ostali niso bili dovolj premožni zanjo in se ne bi spustila na nižjo raven. Ja veste v višjih krogih je to drugače. Ali pa primer Roka Žlindre najbrž tudi poznate.
-
*mala* - Cosmopsiho
sanjaanja napisal/-a:Je res, da sem si postavila ideale, a imam tudi srečo, da sem dobila fanta, ki ustreza tem idealom.
To tako zveni, kot da smo se ostale preprosto sprijaznile, da svoj ideal ne moremo dobit. Sicer pa ta fant, ki je tebi idealen bi lahko bil meni porazen Ravno tako kot se ti "zgražaš" ob parih na ulici.
Kako pa veš, da se je poročila z njim le zaradi denarja? Spet neke inside tercjalske informacije?
Pa tudi če se je, nihče ne zanika da se nekatere punce poročijo zaradi denarja. Pa kaj? Ne moreš pa iz tega posplošiti na vse.
-
*mala* - Cosmopsiho
panterica napisal/-a:*mala* napisal/-a:Kak trapast pogled na svet
Kako trapast komentar. A pomeni, da če je njej videz pomemben, da je vsem. A si ji nevoščljiva, ker je dobila lepega
Kje pa to napisala? Jaz ne sklepam iz svojega vidika. Zato, ker meni videz ni na 1. mestu, še ne pomeni, da lahko isto rečem za vse preostale ženske. In ne dvomim, da obstajajo take, ki jim je videz zelo pomemben, kakor take, ki jim ni. Nauč se brat
Sicer pa če je za njo lep, še ne pomeni da je zame lep. Kako je lep lahko pa le po fotki precenimo.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
*mala* napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Je res, da sem si postavila ideale, a imam tudi srečo, da sem dobila fanta, ki ustreza tem idealom.
To tako zveni, kot da smo se ostale preprosto sprijaznile, da svoj ideal ne moremo dobit. Sicer pa ta fant, ki je tebi idealen bi lahko bil meni porazen Ravno tako kot se ti "zgražaš" ob parih na ulici.
Kako pa veš, da se je poročila z njim le zaradi denarja? Spet neke inside tercjalske informacije?
Pa tudi če se je, nihče ne zanika da se nekatere punce poročijo zaradi denarja. Pa kaj? Ne moreš pa iz tega posplošiti na vse.
Očitno si se, če si zadovoljna z neidealom. Pišem zate, ker ti komentiraš tako. Jaz sem pisala zame in ostalih ne omenjam. Nisem rekla, da ti mora bit moj fant idealen, ampak da sem jaz našla takšnega, ki je meni idealen. In nikjer se ne zgražam nad pari na ulici.
In spet, nikjer ne piše, da se je poročila z njim le zaradi denarja, ampak to, da se ne bi, če ne bi bil iz visokih krogov. A kako vem? Sama je povedala. A sem rekla, da kdo zanika? In niti pod razno nisem nikjer rekla, da so takšne VSE punce.
Torej vse kar si napisala si napisala popolnoma kontra tistemu kar sem jaz.
Prvi neprebran prispevek • 274 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]