Spuščeni kriteriji zaradi "neprivlačnosti"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Nikakor ne bi spustila kriterijev, če bi se sama sebi zdela neprivlačna. In ne, ne bi bila v zvezi če me ne bi partner privlačil. Sem pa raje sama do konca življenja, resno.
Jaz se sama sebi zdim po videzu luštkana sploh ko sem nasmejana in srečna - tkrt sem sama sebi najlepša :razz , pomembno mi je, da se lahko stalno hecam sama iz sebe, pa da nasmejim ljudi s katerimi sem skupaj. Na kratko... In ne vem, zakaj bi iskala nekega dolgočasneža ki bo debelo gledal ko se bom kej pohecala in bo še zameril kej, in se bom potem v prihodnje morala izogibat raznim štosom, ali pa nekoga ki se ima za nekaj več in imaš ob njem občutek kot da govoriš s kraljico mati. Js takih ljudi ne rabim ob sebi in jih po hitrem postopku likvidiram iz svojega življenja. V glavnem ja, meni je res ful pomembno dvoje - da me moški privlači in da ima ogromno smisla za (inteligenten) humor, sarkazem, cinizem...
Je pa zanimivo, da so mi po videzu res vedno všeč temnejši in konkretni obrazi (temne oči, izrazite obrvi, lep svetel negovan obraz... postava ne igra vloge pri meni, mi pa nikakor ne potegnejo suhci) - na koncu se pa noro zaljubim v totalno nasprotje - blond, modre oči, povprečen obraz (ampak zame noro, noro privlačen).
Jaz se sama sebi zdim po videzu luštkana sploh ko sem nasmejana in srečna - tkrt sem sama sebi najlepša :razz , pomembno mi je, da se lahko stalno hecam sama iz sebe, pa da nasmejim ljudi s katerimi sem skupaj. Na kratko... In ne vem, zakaj bi iskala nekega dolgočasneža ki bo debelo gledal ko se bom kej pohecala in bo še zameril kej, in se bom potem v prihodnje morala izogibat raznim štosom, ali pa nekoga ki se ima za nekaj več in imaš ob njem občutek kot da govoriš s kraljico mati. Js takih ljudi ne rabim ob sebi in jih po hitrem postopku likvidiram iz svojega življenja. V glavnem ja, meni je res ful pomembno dvoje - da me moški privlači in da ima ogromno smisla za (inteligenten) humor, sarkazem, cinizem...
Je pa zanimivo, da so mi po videzu res vedno všeč temnejši in konkretni obrazi (temne oči, izrazite obrvi, lep svetel negovan obraz... postava ne igra vloge pri meni, mi pa nikakor ne potegnejo suhci) - na koncu se pa noro zaljubim v totalno nasprotje - blond, modre oči, povprečen obraz (ampak zame noro, noro privlačen).
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
purple_rain napisal/-a:Kakšna je pa sploh razlika med 9. in 10. primerom? Glede lenobe, mislim - "desetka" ima celo manj dela z obuvanjem, ergo večja lenoba?
Na ostalo ... ajme meni, jz ne vem niti, če bi znala naštet 10 različnih obutev, kaj šele, da bi se tkole poglabljala v njihov pomen.
Heheh. Ja mogoče je večja lenoba, kaj pa vem, ne morem vsega iz čevljev pobrat, sploh ne iz hipotetičnih. Najbolj iskren odgovor je verjetno: ker so mi tisti čevlji bolj všeč, ker se mi zdi (na podlagi opazovanj in različnih znanj), da eni čevlji izražajo drugačno osebnost kot drugi.
Mahagonij napisal/-a:Goofyqa da obozuje "free soul"-"jst sm student, mladi liberalac, nekonformist" tip obutve? Say it ain't so!
Haha. Zato je tako pomembno, da pišemo, ko so misli na "papirju", jih lažje analiziramo! Mahagonij, recimo da ja, te tri lastnosti se slišijo kar dobro.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
se strinjam z goofy_qino analizo. čevlji so še kako pomembni in supergi za laufat al pa basket v casual wear ne spadajo.
sicer ma pa pol vsaka svoje preference glede tipa obutve in tipa tipov, ki ji je všeč. jaz se sploh ne bi trudila pri nekom, ki bi nosu bulerje, ker vem, da nikakor ne bi kliknila (pa to tudi z njegove strani)
se strinjam tudi z opisom tipov, ki nosijo elegantne čevlje za na faks- totalen no-go
je pa res, da se mogoče vsi tipi ne poglabljajo v to... kar je res škoda
sicer ma pa pol vsaka svoje preference glede tipa obutve in tipa tipov, ki ji je všeč. jaz se sploh ne bi trudila pri nekom, ki bi nosu bulerje, ker vem, da nikakor ne bi kliknila (pa to tudi z njegove strani)
se strinjam tudi z opisom tipov, ki nosijo elegantne čevlje za na faks- totalen no-go
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Če bi ista merila veljala za ženske, lahko rečemo, da se študentka, ki nosi elegantne čevlje, previsoko nosi, ima prevelik ego..In takih je večina.
Malo dvojna merila, a?
Malo ste zabluzile glede tega klasificiranja tipov-študentov po čevljih.
Malo dvojna merila, a?
Malo ste zabluzile glede tega klasificiranja tipov-študentov po čevljih.
- Trnovcan
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
Jest vam pa tko povem. So lepi in odurni pa eni nekje vmes. Isto velja za karakter.
Meni je pomembno, da je punca samozavestna, ima samozavestno hojo, ni presrana itd., se zna zajebavat. Zelo pomembno mi je tudi, da se ukvarja s športom tudi, če ima kljubtemu kak kilogram preveč. Nikakor pa nebi mogel imeti nič z kako žensko, ki ima nasebi polno ličil, postopa z petkami kakor kak pavijan in tako dalje...
Ajmo ok bedno se mi zdi hvalisati po forumu, da se imam za lepega ker to raje v živo to povem, a so se mi pri teh letih ženske, ki pretirano dajo na svoj izgled in berejo vsak dan tiste bedaste modne revije naravnost OGABNE. Raje imam kako odbojkarico z velikimi stegnimi in večjo rito kot te picajzlaste ogabe.
Meni je pomembno, da je punca samozavestna, ima samozavestno hojo, ni presrana itd., se zna zajebavat. Zelo pomembno mi je tudi, da se ukvarja s športom tudi, če ima kljubtemu kak kilogram preveč. Nikakor pa nebi mogel imeti nič z kako žensko, ki ima nasebi polno ličil, postopa z petkami kakor kak pavijan in tako dalje...
Ajmo ok bedno se mi zdi hvalisati po forumu, da se imam za lepega ker to raje v živo to povem, a so se mi pri teh letih ženske, ki pretirano dajo na svoj izgled in berejo vsak dan tiste bedaste modne revije naravnost OGABNE. Raje imam kako odbojkarico z velikimi stegnimi in večjo rito kot te picajzlaste ogabe.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Kul to vedet na splošno vidim, da vas večina ne mara fensi opravljenih žensk. Zanimivo, ni kej...
Aja, kaj pa pomeni to - da ni presrana (ker ne poznam tega izraza)?
Aja, kaj pa pomeni to - da ni presrana (ker ne poznam tega izraza)?
- Trnovcan
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
Haha toj v našem gorenjskem narečju pač beseda, ki pomeni eno prazno babnico, ki gleda vse z viška, se ji vse gravža, se ima za nekaj več uglavnm podn od podna.
Sej za take ogabe je značilno, ko snamejo dol makeup z svoje plastične face, da so trikrat večji obup kot kaka druga, ki se ima za "grdo".
Sej za take ogabe je značilno, ko snamejo dol makeup z svoje plastične face, da so trikrat večji obup kot kaka druga, ki se ima za "grdo".
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
V take stvari se poglabljajo samo ženske,pa še to ne velika večina(da ne bom delal krivice tistim,ki raje na kaj bolj pomembnega gledajo),fantom je pa itak vseen,kar se mi zdi povsem prav,kajti koliko je drugih stvari,zaradi katerih si belimo glavo(ljudje nasploh)in bi bila res velika izguba energije(nepotrebna),če bi se še s tem ne vem kako obremenjevali.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
čokolinček napisal/-a:Kul to vedet na splošno vidim, da vas večina ne mara fensi opravljenih žensk. Zanimivo, ni kej...
Ne res sploh ... jaz zelo maram... u nulo zrihtane... v visokih petkah... make up... nalakirani nohti... nogavičke... sluty... s pravim karakterjem, ki zna to nosit...
Al pa... temp look...
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Al pa ... zalizan... tango look... rdeča oblekca... z oprijetim usnjenim trakom okrog vratu...čist majčkeno bdsm... al pa bež jahalne hlače...škornji...bela srajčka...jahalna čelada...pa bič... al pa naci look...
ups majčkeno me je zaneslo...
ups majčkeno me je zaneslo...
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Te analize na podlagi čevljev so mi smešne. Itak tudi sama preferiram določeno obutev pri tipih, samo si pa zato ne domišljam, da to kaj pove o njih kot osebnostih.
Glede spuščanja kriterijev zaradi neprivlačnosti pa ... no, jaz tega ne počnem, mi ni treba, pa se sama sebi ne zdim neka jaka lepotica. Bi rekla, da je ključna samozavest; zaenkrat sem še vedno dobila tipe, ki sem jih hotela, ker sem bila pač prepričana, da jih komot dobim
Glede spuščanja kriterijev zaradi neprivlačnosti pa ... no, jaz tega ne počnem, mi ni treba, pa se sama sebi ne zdim neka jaka lepotica. Bi rekla, da je ključna samozavest; zaenkrat sem še vedno dobila tipe, ki sem jih hotela, ker sem bila pač prepričana, da jih komot dobim
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jerry444 napisal/-a:V take stvari se poglabljajo samo ženske,pa še to ne velika večina(da ne bom delal krivice tistim,ki raje na kaj bolj pomembnega gledajo),fantom je pa itak vseen,kar se mi zdi povsem prav,kajti koliko je drugih stvari,zaradi katerih si belimo glavo(ljudje nasploh)in bi bila res velika izguba energije(nepotrebna),če bi se še s tem ne vem kako obremenjevali.
dobro, poglabljanje je res premočna beseda. pač ko kupuješ čevlje, kupiš čevlje. ne pa prve športne superge al pa mokasinke (bog ne daj ) ki ti stopijo na pot. in gledaš, da so nekako v skladu s tvojim osebnim stilom in to je to
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
ja sej to je to,sej tudi ko kupuješ salamo,prej malo pogleda,kaj bi ti danes pasalo,dati pod zob,ne kupiš kar nekaj na blef,samo takega cirkusa pa tudi ne delamo okoli tega,kot nekatere bejbe
kar se pa tiče spuščenih kriterijev,pa tudi sam opažam,da ste ženske nepopustljive in bolj samozavestne pri teh rečeh in se ne zadovoljite ravno z vsakim.
kar se pa tiče spuščenih kriterijev,pa tudi sam opažam,da ste ženske nepopustljive in bolj samozavestne pri teh rečeh in se ne zadovoljite ravno z vsakim.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
jerry444 napisal/-a:Če bi bil čevelj raztrgan,bi morda rekel,o glej ta človek je pa revež,ker so pa čevlji povsem ok,pa ne vem,kaj lahko iz tega razbereš?Morda to,da kak tip nima smisla za modne kombinacije barv hlač-čevljev?Sej tudi vse bejbe ne veste,kaj je ofsajd pri fuzbalu ali kaj podnega,pa vas za to nihče ne obsoja.Škoda,da si svoje lepe bučke grenite z razmišljanjem,o tem ali ma tip dobro kombinacijo čevljev in preostale obleke ali je naredil modni kiks.
Se počutimo napadeno? Ne vem zakaj se takoj pojavi obrambni mehanizem, saj nobena ne kritizira tipov, ki pač nosijo določeno obutev ali ne morejo razumeti, zakaj čevlji še kako dosti povedo o moških, pač pa to, da čevlji moškega povedo veliko o tem, ali bi se ženska sploh ujela z njim.
In ja, veliko resnice je v tem. Jaz bi svoj "okus" glede čevljev (beri osebnosti) opredelila na obične čevlje, ki so nekaj med športnim in urejenim, a daleč od elegantnega. To sem zdaj opisala primer mojega fanta, a tudi prejšnja leta ni bilo kaj dosti drugače. Na polikanca na faxu z elegantnimi čevlji ali visokozvenečo znamko pač ne bom nikoli padla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov