Spoznavanje, vstop v razmerje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 18. Sep. 2011 18:00

Nisem sramežljiva, ko mi je nekdo res všeč mu to pokažem :) ampak pri tej situaciji je vse tak čudno. Včeraj bi se lahko srečala, pa sva se zgrešila. Mi je pisal samo kje sem. Ko sem povedala, da me tam ni več, je bilo konec pogovora. Čudim se zakaj mi npr. on ne napiše za pijačo ali nekaj. Ne morem mu prva pisat, ker ne maram razočaranj. ;)
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Sep. 2011 19:01

girasol.* napisal/-a: Mi je pisal samo kje sem. Ko sem povedala, da me tam ni več,

ženska glavo! :D

človek te vpraša, kje si, ti mu pa odgovoriš, kje te ni več! :lol: :lol: :lol:
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a krinoloina » 18. Sep. 2011 20:10

Hvala za pomirjujoče besede - sedaj sem dobila še dodatno potrdilo, da je res najbolje, če se opogumim in položim karte na mizo, povem, kar imam v mislih in vidim, kam naju bo to pripeljalo.

girasol.*, zakaj pa ga ne bi povabila na pijačo? Saj mu lahko napišeš, da glede na to, da sta se zgrešila, bi se lahko dobila kdaj drugič. Upoštevajoč dejstvo, da sta se skoraj že dobila, dvomim, da boš razočarana, ko boš prejela njegov odgovor ;)
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 20:57

krinoloina napisal/-a:Ni problem povabilo, samo skrbi me, da bom potem vedno jaz tista, ki bo morala narediti prvi korak, če bom želela, da se med nama kaj premakne npr. predlagala naslednje srečanje, mu priznala, da mi je všeč in si želim več kot le prijateljstvo, ga prva poljubila itd., on bo pa samo čakal in si mislil: "bo že ona povedala/naredila/povabila..." :? Ponavadi to počnejo fantje :D

ja ženske imajo pač prednost :D če fant prehitro poljubi punco, ga ta lahko užge, fant pa punce ne more. plus da če greš pri punci prehitro, kar odide in je ne vidiš več...
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 19. Sep. 2011 14:11

Sem izvedela od prijateljev, da kao ne kažem, da mi je všeč. In ja prav ste imeli. Sem mu pa zdaj pisala ampak še vedno ni odgovora...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 19. Sep. 2011 14:24

Jochie napisal/-a:ženska glavo! :D

človek te vpraša, kje si, ti mu pa odgovoriš, kje te ni več! :lol: :lol: :lol:

tale pa zmaga :D :D :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 19. Sep. 2011 15:46

Pa nisem mu tak dobesedno rekla no. Kako ste čudni. A moram točno podrobnosti napisati, da boste razumeli. Srečala bi se naj v nekem lokalu, ko vem, da tja vedno zahaja. In ko sem že odšla domov me je pač prašal, če sem še v tem lokalu in sem rekla, da ne več. Zdaj razumete??!! :) ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov