Spoznavanje, vstop v razmerje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 14. Sep. 2011 13:15

Mene pa zanima, kako si naj to situacijo razlagam. Moškega srečam na neki zabavi, ni bilo prisotnega preveč alkohol. Je bilo spogledovanja velik, poljubljanja. Naslednji dan me prosil za številko in me povabil na izlet. Zdaj mi pa nič ne piše. Ne kaže več interesa ali pač ni tak tip moškega, da bi pisal pogosto?
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Sep. 2011 14:10

premalo podatkov... lahko je eno ali drugo.

počakaj, da vidiš. ti mu nekaj napiši.
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 14. Sep. 2011 14:28

Sem mu pisala glede izleta, pa mi je odpisal drug dan. Potem sva se pa nehala meniti. Tako izgleda, kakor, da ne želi več nič. Jaz mu ne bom ponovno prva pisala. Ne želim izpadit tečna.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Sep. 2011 15:03

lahko direkt vprašaš, zakaj ti ne odpiše, in kako je zdaj. mislim da to ne bi moglo biti narobe.

če pa ti še vedno ne odpiše pa ga lahko mirno pozabiš in iščeš nekoga ki si ne izmišljuje.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 15. Sep. 2011 5:10

girasol.* napisal/-a:Moškega srečam na neki zabavi, ni bilo prisotnega preveč alkohol.

:D torej, a si še vedela zase ali ne?
Je bilo spogledovanja velik, poljubljanja.

Heavy...že kar takoj...slab znak.
Naslednji dan me prosil za številko in me povabil na izlet.

Predvidevam, da je številko dobil, izlet si zavrnila, predvidevam. To bi morala bolj podrobno opisat kaj sta se pogovarjala in morala bi razbrat njegovo govorico telesa.
Zdaj mi pa nič ne piše. Ne kaže več interesa ali pač ni tak tip moškega, da bi pisal pogosto?

Koliko časa pa je minilo?
Dan, dva, ali se pogovarjamo v urah? :evil:
Tole. da te je takoj povabil na izlet je absolutno preveč...v tej fazi je še neznanec, Razmerje je pač potrebno postopno razvijati in če tega samo eden od vaju ni vešč, potem je to recept za probleme.

Prosim, kar še malo se razpiši, ker je odgovarjanje s tako malo materiala, streljanje na slepo :lol:
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 15. Sep. 2011 9:22

mene pa res full zanima, zakaj je slab znak, če se dva, ki jima je jasno, da sta si všeč, pač poljubljata - da ni vmes 15ih zmenkov na kavah itd.
isto velja za izlet - ravno tko ga lahko na izletu spoznava - misliš, da je problem potencialno neznani teren al kako?

jaz sem fanta, ki mi je všeč, po prvem zmenku vprašala, če bi prespal pri meni in se je odločil za. misliš, da je to 'napaka', da je prezgodaj? pa daj malo argumentiraj. ali so napake samo pri tistih, ki so kasneje neodzivni in smo spet pri tem, da se je potrebno delat nedostopne?
As your lover describes you, so you are.
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 15. Sep. 2011 15:57

Ja, sem še vedela zase. Spila samo kozares alkohola. To skoraj ni nič. On pa tudi ni pil veliko. Veliko sva se pogovarjala, pri kolegih ostala in se kasneje, pred spanjem poljubljala. Drugega ni bilo nič. Nisem za one night stand. Za izlet mi omenil že zvečer in sem rekla, da še nisem sigurna. Drugi dan me za št. prosil in mi pisal glede izleta. Na izlet sva šla in se lepo imela. Normalno pogovarjala, se spogledovala. Nič poljubljala. Minilo je pa 3 dni. Nisem pa tak tip ženske, da bi obupano pisala mu.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 15. Sep. 2011 16:29

Wtf, on te je povabil na izlet, šla sta, zdaj si pa ti na vrsti, da kam povabiš. Geezus.
Because I can.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 15. Sep. 2011 16:49

DiNozzo napisal/-a:Tole. da te je takoj povabil na izlet je absolutno preveč...v tej fazi je še neznanec, Razmerje je pač potrebno postopno razvijati

A ni ravno to recept za postati le prijatelj? :lol: Pri meni je bilo tako, da sva se s punco prvič dobila na pijači za pol ure, čez nekaj dni sva se dogovorila, da sva par in ob naslednjem snidenju sva že bila skupaj.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Sep. 2011 17:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Sep. 2011 18:01

girasol.* napisal/-a:Ja, sem še vedela zase. Spila samo kozares alkohola. To skoraj ni nič. On pa tudi ni pil veliko. Veliko sva se pogovarjala, pri kolegih ostala in se kasneje, pred spanjem poljubljala. Drugega ni bilo nič. Nisem za one night stand. Za izlet mi omenil že zvečer in sem rekla, da še nisem sigurna. Drugi dan me za št. prosil in mi pisal glede izleta. Na izlet sva šla in se lepo imela. Normalno pogovarjala, se spogledovala. Nič poljubljala. Minilo je pa 3 dni. Nisem pa tak tip ženske, da bi obupano pisala mu.

Men se tole sliš ful obetavno. No razen dela, kjer je minilo 3 dni, pa nič, hahaha.

Pojma nimam. Jaz bi verjetno že takoj po izletu poslala, da je blo ful luštn. Če ne bi on prvi seveda, hehe.
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 15. Sep. 2011 18:05

Meni se to zdi tut mal hecno, da z nekom po parih zmenkih postaneš par. Človeka ne moreš dobro takoj spoznat. A ni boljše, da drug drugega 'lovita' :)

Jaz sem mislila, da bo kaj iz tega. Jaz sem mu prva pisala, da mi je bilo lepo na izletu. Pričakovala sem dopisovanje ampak ni reagiral, tako kot bi jaz želela. Je pa kazal znake, da je nekaj zainteresiran zame. Mogoče pa res noče nič več razen prijateljstva.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Sep. 2011 22:50

Verjetno je ocenil, da te kot tip ne zanima kaj dost. In noče bit tečen in te še kam vabiti.

Komentarji v smislu, da je treba prej dat x zmenkov skoz, preden se prvič kušneš, so mi pa smešni. Sej nismo v osnovni šoli.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 16. Sep. 2011 7:36

sirova štručka napisal/-a:za pol ure sta se dobila in je bilo dovolj, da sta se odločla postat par?
to je mogla bit pa res ljubezen na prvi pogled... :D
Šele takrat sem spoznal, kaj pomeni kemija med dvema. :D

girasol.* napisal/-a:Meni se to zdi tut mal hecno, da z nekom po parih zmenkih postaneš par. Človeka ne moreš dobro takoj spoznat. A ni boljše, da drug drugega 'lovita'
In potem se zgodi to, kar je Džeki napisal:
Džeki napisal/-a:Verjetno je ocenil, da te kot tip ne zanima kaj dost. In noče bit tečen in te še kam vabiti.

Komentarji v smislu, da je treba prej dat x zmenkov skoz, preden se prvič kušneš, so mi pa smešni. Sej nismo v osnovni šoli.

Očitno nekatere ne dojamete ali pa nočete dojeti, da igrice toplo - hladno ter tole z lovljenjem ne pelje nikamor.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Sep. 2011 9:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov