Spoznavanje, vstop v razmerje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 16. Sep. 2011 10:48

Če bi se pa takoj 'vrgla' na njega, bi ga pa kmalu nehala zanimati. Kemija med dvema normalno d je lahko takoj, ko se začneta menit itd. Mar bi mu mogla jaz zdaj vsak dan pisati in ga klicati? Mislim, da je to otročje :)
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 17. Sep. 2011 7:16

sirova štručka napisal/-a:in kaj pomeni?
Mlada si, imaš še dovolj časa da to ugotoviš.

girasol.* napisal/-a:Če bi se pa takoj 'vrgla' na njega, bi ga pa kmalu nehala zanimati. Kemija med dvema normalno d je lahko takoj, ko se začneta menit itd. Mar bi mu mogla jaz zdaj vsak dan pisati in ga klicati? Mislim, da je to otročje :)

Kaj (zate) pomeni se takoj vreči nanj? In ne, nisva si potem pošiljala po 20 (po možnosti osladnih) smsov na dan.
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 17. Sep. 2011 13:14

Naprimer, da bi takoj pokazala, da sem zagreta za njega. Da bi mu vsak dan napisala kak sms, ga kam povabila. Na koncu pa npr. mi sploh ne bi nič odpisoval. Zato mu pa ne želim jaz prva pisati.
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Sep. 2011 14:00

pa saj mu lahko le enega pošlješ, pa vidiš ali bo odpisal ali ne...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Sep. 2011 16:58

jaz fantu vedno pokažem, se se zanimam zanj.

jaz bi mu po izletu poslala sms. če ne bi nanj odgovoril ne bi več pisala. pri teh sms-ih jaz zagovarjam teorijo pink-ponga. če on zadnji pošlje, si ti naslednja na vrsti. bi ga pa v kratkem povabila na pijačo/kosilo (ker je on predlagal izlet), pa videla kako bi bilo. pa pustila potem, da on prvi vzspostavi stik. takoj ko odziva ni več, neham (če že prej ne razberem nezainteresiranosti iz njegovega obnašanja).
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 17. Sep. 2011 20:02

to s0nckic4, se strinjam.... mi je všeč takšno razmišljanje pri puncah ;)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Sep. 2011 10:47

Džeki napisal/-a:Verjetno je ocenil, da te kot tip ne zanima kaj dost. In noče bit tečen in te še kam vabiti.
Tako ja. Se je tudi ze meni zgodilo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 12:37

se tudi jaz strinjam, sonckica. če ti je všeč, zakaj bi čakala a naj se un kaj zmiga ali ne? enostavno pošlješ en sporočil, pa vidiš ali odpiše ali ne. pingpong, tako je :) skupaj gresta po lestvi gor, ki se na vrhu združi :D
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Sep. 2011 15:23

girasol.* napisal/-a:Naprimer, da bi takoj pokazala, da sem zagreta za njega. Da bi mu vsak dan napisala kak sms, ga kam povabila. Na koncu pa npr. mi sploh ne bi nič odpisoval. Zato mu pa ne želim jaz prva pisati.
Kdo je sploh rekel, da moraš tipu potem poslat še 10 smsov, čeprav on ne odpiše? Je s0nckic4 napisala kratko in jedrnato. Mu pokažeš, namigneš, da ti je on všeč in če ni (želenega) odziva, se z njim ne ukvarjaš več.

Zmagovalna je pa bila izjava ene punce, ki mi je napisala da si mora za odpisat (tako na FB kot na sms) vzeti čas (češ kot da ji to vzame najmanj 2 uri časa :roll: ), medtem ko je imela čas komentirat "sve i svašta", kar so njene prijateljice pisale na FB. Sem si mislil: "Daj, imej hrbtenico pa mi direktno povej, da te ne zanimam." Tudi meni bi se srce trgalo za tistih nekaj centov za vsak sms poslan punci, ki me ne zanima.
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a krinoloina » 18. Sep. 2011 15:41

Fantin napisal/-a:Kdo je sploh rekel, da moraš tipu potem poslat še 10 smsov, čeprav on ne odpiše? Je s0nckic4 napisala kratko in jedrnato. Mu pokažeš, namigneš, da ti je on všeč in če ni (želenega) odziva, se z njim ne ukvarjaš več.

Kaj pa v primeru, da mu pošlješ sms s povabilom na pijačo, on odgovori, se dobita in preživita lep večer, a se ne dogovorita za naslednjič (oba preveč sramežljiva, da bi predlagala). Čakati, da sedaj on povabi ali požreti svoj ponos in tvegati, da izpadeš čisto preveč "napaljena" nanj ter ga ponovno povabiš na pijačo?
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Sep. 2011 15:44

^^ne vem zakaj bi mogla požreti ponos če ti je všeč. Je pa reva on, ne ti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Sep. 2011 15:52

krinoloina napisal/-a:se dobita in preživita lep večer, a se ne dogovorita za naslednjič (oba preveč sramežljiva, da bi predlagala)
To je pa jeba. Sem tudi že bil v taki situaciji, ona nesamozavestna do amena (niti v oči si me ni upala pogledat), jaz neizkušen in sramežljiv, potem pa spelji situacijo če lahko.

krinoloina napisal/-a:Čakati, da sedaj on povabi ali požreti svoj ponos in tvegati, da izpadeš čisto preveč "napaljena" nanj ter ga ponovno povabiš na pijačo?
Če ti je res všeč in si ga želiš, ga pač ti povabiš. Da ne boš mislila, tudi jaz sem bil tistega dne ko sem doživel prve izkušnje, še nekaj ur in minut pred tem najbolj presran v življenju dotlej. Pa vendar ni bilo druge, kot da se soočim s strahom in grem k njej, če se želim premaknit z mrtve točke, pa naj bo kar pač bo. Če ne jaz, kdo? Če ne zdaj, kdaj?
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a krinoloina » 18. Sep. 2011 16:07

Ni problem povabilo, samo skrbi me, da bom potem vedno jaz tista, ki bo morala narediti prvi korak, če bom želela, da se med nama kaj premakne npr. predlagala naslednje srečanje, mu priznala, da mi je všeč in si želim več kot le prijateljstvo, ga prva poljubila itd., on bo pa samo čakal in si mislil: "bo že ona povedala/naredila/povabila..." :? Ponavadi to počnejo fantje :D
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Sep. 2011 16:13

Fantje tega ne počnejo... halo. :) Če si mi všeč, bo tudi on delal korake, če ne pa s pogovorom razjasnita ;) Ne molčat, to je glupo. Pa tud fantom je všeč, če ve pri čem je, to sm že dostkrat čula.... bla bla
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Sep. 2011 16:23

krinoloina napisal/-a:Ni problem povabilo, samo skrbi me, da bom potem vedno jaz tista, ki bo morala narediti prvi korak, če bom želela, da se med nama kaj premakne npr. predlagala naslednje srečanje, mu priznala, da mi je všeč in si želim več kot le prijateljstvo, ga prva poljubila itd., on bo pa samo čakal in si mislil: "bo že ona povedala/naredila/povabila..." :? Ponavadi to počnejo fantje :D
Pomiri se, ker ni tako kritično kot se ti zdi. Tudi jaz sem se spraševal, kaj naredit ko se bova zopet srečala, kdaj naredit, kako zbrat pogum itd... vse do trenutka, ko me je ona poljubila. Od tistega momenta naprej mi ni bil več problem jo poljubit, stisnit k sebi, jo objet, se pockljat z njo. Mora pa nekdo od obeh prebiti začetni led.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]