Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Jah...ok dale ste mi mislit
Pa sej js nisem proti takemu spoznavanju, samo meni ne bi ustrezalo.
Fantin..to imaš prav ja, da vsi tipi ne hodijo v lokale...
No še nekaj me moti pri vsem skupaj in to je romantiziranje takega načina spoznavanja.
Prav na živce mi gre, ko reče kašna, da si je 8 ur pisala z nekim tipom in da čuti, da ga pozna še iz prejšnjega življenja... potem, ko se srečajo v živo ji že psiha dela, da je on neki posebnega in takoj so v zvezi. Nema, da nema
v primeru, da bi ta osebek sedel v nekem lokalu in ji pomežiknu pa bi bil verjetno nek nadležen tip...

Fantin..to imaš prav ja, da vsi tipi ne hodijo v lokale...
No še nekaj me moti pri vsem skupaj in to je romantiziranje takega načina spoznavanja.
Prav na živce mi gre, ko reče kašna, da si je 8 ur pisala z nekim tipom in da čuti, da ga pozna še iz prejšnjega življenja... potem, ko se srečajo v živo ji že psiha dela, da je on neki posebnega in takoj so v zvezi. Nema, da nema

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zato, ker na netu osladnosti manj palijo kot pa npr. v lokalih/barih..in, ja, če sta oba res iskrena, se lahko dokaj hitro spozna osebnost osebe, s katero si dopisuješ.
Plus s tem, da običajno smo ljudje na netu doma, se pravi nam je udobno in smo sproščeni...kar je pa itak ena najboljših možnih okoliščin (sproščenost, mislim, ne ždenje doma na kompu
.

Plus s tem, da običajno smo ljudje na netu doma, se pravi nam je udobno in smo sproščeni...kar je pa itak ena najboljših možnih okoliščin (sproščenost, mislim, ne ždenje doma na kompu

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sem čisto za spoznavanje preko neta
Pri okoli 15ih sva s kolegico imeli noro fazo, ko sva skoz na chatih visele. In sem spoznala enga fajn fanta, sva bila kar precej časa dobra kolega, potem se je pa žal zacopal vame, jaz ne vanj, tako da nimava žal več stikov.
Kolegica spoznala svojega fanta tako in sta presrečna skupaj že več kot 2 leti.

Pri okoli 15ih sva s kolegico imeli noro fazo, ko sva skoz na chatih visele. In sem spoznala enga fajn fanta, sva bila kar precej časa dobra kolega, potem se je pa žal zacopal vame, jaz ne vanj, tako da nimava žal več stikov.
Kolegica spoznala svojega fanta tako in sta presrečna skupaj že več kot 2 leti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ebony
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
...zakaj pa ne?
Če si samska, spoznavaj novi folk in morda tudi bodočega fanta na vse možne načine. Internet v tem razcvetu obstaja komaj 10 let in tud ni dobene knjige in tudi staršev ne moreš vpeljati v to.. namreč, če greš za samo eno ali dve generaciji nazaj, so si partnerje v grobem izbirali praktično sosed-sosedo ali sošolec-sošolka, ipd. Zdaj je pač sodoben čas in s tem pač nismo več zadovoljni, da bi pobral partnerja kar preko ceste.
Mene osebno bolj razkuri to, da se večino folka prijavi na XY portal samo zaradi nabijanja samozavesti (da dobi komentarje kako je lepa, da dobiva povabila za zmenke..).. medtem ko dejansko na zmenek pa ne bo šla. Hallo?
Čeprav, če osebno govorim iz izkušenj - je bilo nekaj zmenkov ali kofetkanja preko interneta, sicer ne dosti, vendar je od tega bilo ziher nekaj fuuul brezveznih, ker se nekateri na internetu preveč pretvarjajo, da so nekaj, kar niso. Vendar po drugi strani pa najdeš tudi kakšno sorodno dušo, morda z istimi hobiji in interesi. Pa še sliko vidiš, če ti je vizualno všeč.
Torej.. še enkrat.. zakaj pa ne?

Če si samska, spoznavaj novi folk in morda tudi bodočega fanta na vse možne načine. Internet v tem razcvetu obstaja komaj 10 let in tud ni dobene knjige in tudi staršev ne moreš vpeljati v to.. namreč, če greš za samo eno ali dve generaciji nazaj, so si partnerje v grobem izbirali praktično sosed-sosedo ali sošolec-sošolka, ipd. Zdaj je pač sodoben čas in s tem pač nismo več zadovoljni, da bi pobral partnerja kar preko ceste.
Mene osebno bolj razkuri to, da se večino folka prijavi na XY portal samo zaradi nabijanja samozavesti (da dobi komentarje kako je lepa, da dobiva povabila za zmenke..).. medtem ko dejansko na zmenek pa ne bo šla. Hallo?
Čeprav, če osebno govorim iz izkušenj - je bilo nekaj zmenkov ali kofetkanja preko interneta, sicer ne dosti, vendar je od tega bilo ziher nekaj fuuul brezveznih, ker se nekateri na internetu preveč pretvarjajo, da so nekaj, kar niso. Vendar po drugi strani pa najdeš tudi kakšno sorodno dušo, morda z istimi hobiji in interesi. Pa še sliko vidiš, če ti je vizualno všeč.
Torej.. še enkrat.. zakaj pa ne?

- rubi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2009
Tudi jaz sem svojega fanta spozala na netu. malo pogovarjanja preko irca, ker sma se ful ujela sva si izmenjala e-mail naslove in tam nadaljevala nekaj mesecev. nekaj sma se začela dogovarjati v smeri srečanja, ampak je na koncu do tega prišlo čisto po naključju saj sma se oba znašla na enaki zabavi. iskrice so preskočle in sma zdaj skupaj že 7 let.
poznam pa tudi kaj nekaj parov, ki so se spoznali preko neta in so še vedno skupaj tako da... zakaj pa ne?
lahko najdeš vredu osebo lahko pa naletiš tudi na popolnega bedaka.. ampak glede tega ni neke razlike kje koga spoznaš ker lahko povsod naletiš na enake osebke.
poznam pa tudi kaj nekaj parov, ki so se spoznali preko neta in so še vedno skupaj tako da... zakaj pa ne?

-
LEEL00 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Jooj. Jaz pa nobenega dosedanjega fanta nisem spoznala prek neta. Samo zdaj si pa z enim dopisujem ze 7 mescev. In to ful. In vsec mi je. Na zacetku sva se kar tko pogovarjala zdaj mi je pa tako fajn ratal... Enkrat sem ga vidla pa se to na hitro in od dalec tako da vem tudi kako priblizno zgleda. Zdej naslednji mesec ga bom vidla samo bo en dogodek kjer bo on precej v srediscu pozornosti, tako da ne vem ce se bova lahko kaj pogovarjala... Se sanjam ga vcasih. To je ze mucenje.
Sej bi ga kam povabla samo ga nocem nic silit...
Ful bi bilo fajn da bi mi ga uspelo ulovit na samem na tem dogodku. Ceprav ne vem tocno kaj bi rekla in nardila. Morda bi mu se kaksno darilce ustvarla. Samo nocem izpast prevec psiho. Omg. Mislim da je spoznavanje v zivo ful lazje.

Ful bi bilo fajn da bi mi ga uspelo ulovit na samem na tem dogodku. Ceprav ne vem tocno kaj bi rekla in nardila. Morda bi mu se kaksno darilce ustvarla. Samo nocem izpast prevec psiho. Omg. Mislim da je spoznavanje v zivo ful lazje.
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
LEEL00 napisal/-a:Jooj. Jaz pa nobenega dosedanjega fanta nisem spoznala prek neta. Samo zdaj si pa z enim dopisujem ze 7 mescev. In to ful. In vsec mi je. Na zacetku sva se kar tko pogovarjala zdaj mi je pa tako fajn ratal... Enkrat sem ga vidla pa se to na hitro in od dalec tako da vem tudi kako priblizno zgleda. Zdej naslednji mesec ga bom vidla samo bo en dogodek kjer bo on precej v srediscu pozornosti, tako da ne vem ce se bova lahko kaj pogovarjala... Se sanjam ga vcasih. To je ze mucenje.Sej bi ga kam povabla samo ga nocem nic silit...
ma boga, men zveniš ful zmedena..

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Domnevam, da je vzajemna simpatija tukaj, če tud on sodeluje v tem dopisovanju že 7 mesecevLEEL00 napisal/-a:Jooj. Jaz pa nobenega dosedanjega fanta nisem spoznala prek neta. Samo zdaj si pa z enim dopisujem ze 7 mescev. In to ful. In vsec mi je. Na zacetku sva se kar tko pogovarjala zdaj mi je pa tako fajn ratal... Enkrat sem ga vidla pa se to na hitro in od dalec tako da vem tudi kako priblizno zgleda. Zdej naslednji mesec ga bom vidla samo bo en dogodek kjer bo on precej v srediscu pozornosti, tako da ne vem ce se bova lahko kaj pogovarjala... Se sanjam ga vcasih. To je ze mucenje.Sej bi ga kam povabla samo ga nocem nic silit...

Go for it.

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Moja sestra je spoznala svojega v knjižnici na Chatu (še niti on niti mi nismo meli neta doma tak, da je tud on v knjižnici čist slučajno bil), pa sta izmenjala telefonski pa se poklicala in sta zdaj že 9 let skupaj pa ravno letos sta si kupla hišo.
Pač... one in a million 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
LEEL00 napisal/-a:Jooj. Jaz pa nobenega dosedanjega fanta nisem spoznala prek neta. Samo zdaj si pa z enim dopisujem ze 7 mescev. In to ful. In vsec mi je. Na zacetku sva se kar tko pogovarjala zdaj mi je pa tako fajn ratal... Enkrat sem ga vidla pa se to na hitro in od dalec tako da vem tudi kako priblizno zgleda. Zdej naslednji mesec ga bom vidla samo bo en dogodek kjer bo on precej v srediscu pozornosti, tako da ne vem ce se bova lahko kaj pogovarjala... Se sanjam ga vcasih. To je ze mucenje.Sej bi ga kam povabla samo ga nocem nic silit...
Hm mislem, da je 7 mesecev že kar lepa doba. Meni bi se že zdelo čudno, da v tolikem času neb dobila povabila na kako pijačko od tiste druge osebe (pa naj bo moški ali pa ženska).
Mogojče najprej malo po ovinkih vprašaj, če sploh želi s tabo dobit...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov