Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 05. Feb. 2010 8:43

Moja znanka se "jajca" okoli tega, da sem spoznal punco na nekonvencionalni način, pravi, da ta način spoznavanja ni OK, da ne more biti OK, rekla mi je, naj jo pustim. :x
kajchyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kajchyka » 05. Feb. 2010 9:53

priznam nisem brala celotne teme ...

jz sm dobrih 8 let nazaj, spoznala svojega zdaj ze bivsega fanta. vse je bilo ok, celih 6 let sva bla skupaj, misnila sm ze da je to to, nakar, je lepega dne spakiral in odsel.... brez besed, brez razlage... cudilo me je to, ker je kaksen mesec prej zacel hodt instruirat anglescino, neko drugo deklico, ki jo je tudi spoznal preko neta... hodu jo je instruirat anglescino, vracal pa se je domov k meni, vecinom po 23h... ja vedela sm koliko je ura, ampak kadar koli sm nacela temo, sva se skregala, cs da mu nj zaupam, da jo sam anglescino uci... mogoce sm bila naivna in sm hotela temu vrjeti, in sm si res sama kriva za posledice... ze prej sva imela probleme z zaupanjem, namrec, on meni tudi malo ni zaupal, na kufe s sosolcni nism smela it, ce ni bil in prisoten, kadar sm pa vseeno sla je sledil prepir, mogoce bi mogla sama prenehati razmerje ze veliko prej, vsi so mi govorili, da naj ga (vkljucno z mami), ampak kaj ko je ljubezen slepa... mogoce res nism bila najbolj "pridna" v razmerju, ker lahko se vzame, da vsakic ko sm km sla, ko je on nasporotoval, sm ga nekako spodbujala k njej... ampak nekaj zivljenja imam pa lahko tudi jaz ...
kakorkoli ze, nimam moj namen zdej njega ocrnt, ker je itak prasec... :), ki se druzi z nekom samo toliko casa, kot ga on rabi... ampak opozorit druge, da pri spoznavanju preko neta, nikoli zares ne ves kaksen je clovek.

po ene pol leta ko sva spregovorila, da mi je kao oprazlozil zakaj - ceprav sm itak ze vse vedla, se tiste stvari ki jih nisem hotela vedeti... in nato z mirnim srcem spregovori o njej, kako se mu gabi, ker ni bla vec devica, ko je bla pric z njim, da so bli drugi v njej - wtf? lepo prosim, kaj pol je z njo... in ko rece se da ni baš lepotica, ampak da zanga je ok, sem doumela, da sta zaskp. lepo vas prosim, kater moski pa rece o osebi ki jo baje ljubi, da ni lepotica (no vrjamm da jih je velik, sam ti moski ocitno res se niso ljubili zenske), mislm, vsak (no skoraj, vsaj med kolegi) moski se hval s svojo žensko. Nevem, mogoce je to govoril le meni, da bi se mo zasmilil, al nevem kaj... Ampak kljub temu, da sem imela takrat se zelo mocna custva do njega, sm zbrala pogum, da v tako zvezo kot sva jo imela midva ne grem vec. in nato je potem zacnel o tem kako se ze pazno spreminja, da zdej negova lahko hod z bivsimi okol, in doda se, da je zato on mene povabu na kavo... vidite kolk je ura? pravi da se spreminja, v istem stavku pa pove pravi razlog... Ker sem zenska, sem mu prikimavala... v resnici sm pa vedela, da z njim ne morem biti vec, izrabil je moje zaupanje, in nikoli ne bi mogla pozreti toliko svojega ponosa da bi sla kdaj nazaj v tako zvezo - s komerkoli...

uglavem poanta:
mogoce je mojmu bivsimu uspelo 6 let skrivati tisti pravi jaz, malce s pomocjo moje slepe zaljubljenosti, ampak vedno se nakoncu ta "jaz" razkrije...
tko da razn za kksno avanturco ali zgolj prijateljstvo spoznavanje preko spleta vsaj zame 100% odpade...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Feb. 2010 9:58

Fantin napisal/-a:Moja znanka se "jajca" okoli tega, da sem spoznal punco na nekonvencionalni način, pravi, da ta način spoznavanja ni OK, da ne more biti OK, rekla mi je, naj jo pustim. :x

Ja, in?
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 05. Feb. 2010 10:02

jullia_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Moja znanka se "jajca" okoli tega, da sem spoznal punco na nekonvencionalni način, pravi, da ta način spoznavanja ni OK, da ne more biti OK, rekla mi je, naj jo pustim. :x

Ja, in?

Ja Julia_ povej a naj jo pusti al ne? :P
Pa da ne bom OT:
Moje mnenje, ne oziri se na mnenja drugih, če ti je fajn.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 05. Feb. 2010 10:10

kajchyka napisal/-a:jz sm dobrih 8 let nazaj, spoznala svojega zdaj ze bivsega fanta. vse je bilo ok, celih 6 let sva bla skupaj, misnila sm ze da je to to,

Že prej v tej zvezi je bilo dosti zelo zgovornih znakov, da tip ni najboljši boyfriend-material, tako da dejstvo, da je bil konec zveze takšen kot je bil, niti ni nekaj grozno presenetljivega.
Da te kontrolira do te mere, da te ne pusti ven s prijatelji je definicija za vse je ok v zvezi? Pol pa nastajajo izjave kot so: Kar naenkrat ga je minilo, pa prej je blo vse ok, kr prevaral me je, prej pa je blo v zvezi vse čudovito itd. itd.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Feb. 2010 11:04

kajchyka napisal/-a:/.../ampak opozorit druge, da pri spoznavanju preko neta, nikoli zares ne ves kaksen je clovek.
Tole je pa oslarija, nima veze kje & kako človeka spoznaš; sej tudi zunaj, naključno spoznana nova oseba, lahko skriva "svoj pravi jaz".
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 05. Feb. 2010 11:38

In pri tem, da ti je tip šest let skrival ta so called pravi jaz, ma res ful veze s tem, kje sta se spoznala, a?

Fantin, če ti je ta punca fajn in se mata lepo skupi, mej jaca pa povej prjatlci, da se nima kej vtikat. Čist tvoja stvar, kje si jo spoznal.

Drgač si pa zase ne predstavljam, da bi dala na kako od teh internetnih strani oglas "sem punca, iščem tipa ...". Komur paše, kul, upam da najdejo sorodno dušco, al whatever :) ... Kej tko, da bi na fejsbuku uočila kšnga tipa (prjatla od prjatla or sth) in bi pol dotičnemu kolegu namignila, da lahko zorganizira kšno skupno žuranje, bi pa mejbi šlo čez :P (sam pol se načeloma spet ne bi spoznala prek neta, ampak v živo)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 05. Feb. 2010 12:08

Jaz se ravno ne vidim v oglasih v stilu, ki je zgoraj opisan (starost, hobiji, pričakovanja oz. ljubiteljica avantur/resne zveze, česarkoli že pač :D), mi pa ni nič takega, če se na fb z nekom spoznaš, ker je malce drugačen pristop. Sicer na fb ne sprejemam ljudi, ki jih ne poznam, pač pa prijatelje in znance, ki jih že dolgo nisem videla - na tak način sva se "znova" spoznala z mojim fantom, ker se sicer že leta nisva videla, sva pa iz bližnjih krajev doma, a zdaj oba v Lj. :D
Ampak če kdo najde svojo sorodno dušo tudi preko oglasa v smislu iskanja takšnega ali drugačnega partnerja, se mi ne zdi nič takega. Poznam tudi take pare, pa so že nekaj let skupaj. :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Feb. 2010 16:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Feb. 2010 13:29

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:zdej vsi tipi častijo bejbam pijače itd...ZELO ZELO PATETIČNO
Ko že ravno govorimo o patetiki:

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:....ampak žalostno je ker nekatere na to padajo O.o

kaj ti bo denar če v tem ni ljubezni????

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ja problem je v temu da nimam keša ja :D hahahahahhaha
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 06. Feb. 2010 14:36

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

BUSTED

:mrgreen:
Gone
Uporabniški avatar
TinyT.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a TinyT. » 10. Feb. 2010 13:20

Živjo!

Tudi jaz sem spoznala sedanjega fanta preko neta (FB, itak...). Je bilo pa tako, da sem skoraj 1 leto prebolevala fanta, s katerim sem bila 4leta... Vmes sem poizkušala biti z nekaj fanti, ampak po kakem mesecu vidiš, da ni to to, če že prej ne. Obupno sem si želela biti v zvezi (verjetno zato, ker sem bila navajena od prej, ne vem) in sem non-stop iskala "tapravga". Potem sem se malo pomenila z enim dobrim frendom, ki mi je dal res dober in znan nasvet: da ljubezen ne bo prišla, če jo bom iskala, ampak takrat, ko je ne bom sploh pričakovala. Čisto res. Ko sem se malo umirila od tega iskanja ljubezni, sem pa na FB videla Njega. In takoj sma se ujela. Približno 1mesec sva si le dopisovala, potem sva se pa zmenila za pijačo. Kmalu zatem sva postala par. No, sva šele 5mesecv skupaj, ampak nikakor ne razmišljam o tem, da bi ga zamenjala, čeprav se včasih čisto skregava (no, kateri par se pa ne?). Normalno je, da imava težave, ampak jih s pogovorom rešiva. No, sicer pa ko se skregava, se ponavadi zaradi mene... :oops:

Lp :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Feb. 2010 14:55

Spoznavanje preko interneta je isti jajc, kot v realnosti.Slej ko prej se itak soočiš in kdor je tak štor, da vse zaserje v realnosti, bo verjetno vse zasral tudi preko interneta.

Edini nasvet, ki bi ga dal je, da se kar takoj obrnite in pojdite, če ob prvem videnju takoj ugotovite (ob predpostavki, da si nista izmenjala slik):

-je tip (precej) starejši/mlajši, kot se je izdajal
-podpovprečnega videza, trdil pa je, da je oh in sploh
-dokaj debel, trdil pa je, da je šlank
-po videzu totalno zanemarjen
-pijan

Isto seveda velja v obratni smeri, glede ženskih kandidatk. Bleferji, ki lažejo celo glede osnovnih stvari o sebi, niso vredni vašega časa/pozornosti/denarja.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 11. Feb. 2010 4:43

Jao, jz sm bla pa čist proti takemu spoznavanju prek interneta, ker pac, niti nisem mela interesa koga spoznat, niti iskat.In zdej sm, kaj vem, vec kot en mesec srecno samska in niti nisem mela neke zelje koga spoznavat, ker pac mam druge plane in enostavno nimam casa za fanta. in valjda, na fb me je dodal nek tip s katerim mava skupnega enga kolega.(nismo ne vem kaki prjatli k se ful poredko vidimo). in pol je naneslo, kak komentar gor, dol, pol mal klepeta.. pogovarjala sva se tko, priblizno vsak dan, tud po 8 ur na dan.. ko se kar pogovarjas in pogovarjas in nekak ko se ne slisis, ga zacnes pogresat... mislm, wtf kako lahk zacnes nekoga pogresat ce ga niti ne poznas, da precekiras njegov profil in slikce valda ni dovolj.. pa niti on ne isce ne punce, ne veze kokr jz vem.. in kokr je mozno nekoga u tolkem cajtu spoznat ne vem.. sam glede na pogovore in glede na to da je fb useeno neka realnost(ne pri vseh, ampak pr vecini) so se zaceli u meni porajat neki grozni obcutki, ko komi cakas da ti bo odpisal, ko ti srcek kar razbija ko vidis da je gor in cakas, ce bo pisu al ne. No in pol je sledila se telefonska pa se kak sms sem pa tja.. sam fora je da se vedno oba trdiva da ne isceva partnerja na ta nacin ampak se je pac zgodilo da sva si usec.. kar sva si cist iskreno tud priznala. jz sm zlo zakompliciran tip in on je isti :D se nism spoznala nekoga, k bi mel tolk skupnih stvari z mano, pa se use kar sm kdaj hotla pr fantu ma. zato me je mal zmedlo in use to rusi moje plane.
Noooo in potem sva se nekak dogovorila, da pride na obisk, da se vidiva se u zivo, in res si je uzel cas in prisel.. Mela sm obcutek, da ga poznam vec kot le en mesc in cajt nama je hitro minil in cist lepo sva se zabavala.. in nisva par, sva (trenutno) le prjatla, ki sta si usec in zavestno ne hitiva nikamor in si ne zatiskava oci...
Zanimivo je to, da mi je ta oseba popolnoma vsec, tko vizualno kot (kolkr ga poznam do zdej) karakterno.. in nekak se mi zdi isto kot ce bi spoznala ne vem kje in bi se use pocasi razvijalo.. tko da ne vidim zdej nic slabega u tem..
problem se pojavi ker kot sm rekla mi je blazno vsec in glede na to, da mam jz probleme pr izbiranju partnerjev in nism serious-relationship material mi je ta tip popolnoma zameglil pogled.. mislm, da ce se bo to se naprej odvijalo tko kot se(brez hitenja in prehitevanja dogodkov) da bi se pa zlo potrudla in se marsicemu odpovedla, marsikateremu planu..(sam itak, na zacetku ko se v nekoga zaljubljamo je vedno tko)..
pa se to da je iz Genove (520km v eno smeriz NG) je spet neka ovira..

torej, hocm rect, da nikol nism verjela v veze na daljavo in tud nism bla pristas iskanja partnerja prek interneta (spoznavanja ljudi ze, ma ne iskanje partnerja) ampak me je zdej popolnoma zmedlo in priznam, da niti ne razmisljam trezno..

No, mogoce sm zdej to odprto temo pokoristla se mal za moj 'problem'.. :D :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Feb. 2010 7:08

Si pa zanimiva....ves čas pišeš, kot da je tip iz sosednje ulice, na koncu pa samo omeniš pač, čisto mimogrede, da je iz Genove :)
Jah ne vem....če si sposobna se potruditi (pa ne samo iz čistega razloga zaljubljenosti), potem go for it....to, da sta se spoznala na netu, postane sčasoma samo postranska zadeva.
Kako se bo zgodba odvijala, je odvisna od vaju samih, tako da mogoče si bosta zelo všeč še naprej in celo bo kaj iz vaju, tako da možgane na off-ne preveč seveda in sproščeno v to.
Me pa zanima-na kak način sta se pa videla?Toliko km navsezadnje ni tako majhen zalogaj.
Iz lastnih izkušenj-jaz sem iz Ptuja, on iz Ljubljane.Že po nekaj mesecih ti pade iz glave kje sem ga spoznala (net pač) in nekako res ni pomembno. Itak je lahko nekdo čudak tudi v realnem življenju, samo pokaže ne takoj, tako da ni nič za ziher.
Ti pa poročaj, kako in kaj :D Pa srečno...
The world is as you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov