Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no, tudi tip ki misli sexat in ma kej v glavi da vsi vemo da se prek neta ne da kar tko zaupat. tko da v vsakem primeru, če nista naivna, se bosta dobila kje na pijači, če ne drugega da se vidita kakšna v resnici sta.
hej norci
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Vedno nase privlačiš take, kot si (v enem delu vsaj) sam.
Kolikor je ljudi gor, tolikor je različnih razlogov za to. Lahko si prijetno presenečen, jaz sem bila.
Drugič sem se prijavila, ker smo iz zabave iskali prijatelja, ki naj bi bil gor (on je vedel za to), po tem ko sem pred 5imi leti doživela polomijo (takrat sem se prijavila iz radovednosti), sem bila zelo presenečena, ko sem se odločila da nekomu odpišem, saj je v meni edini izmed ogromno sporočil sploh vzbudil zanimanje.
Ampak ne bi se pa več prijavljala, tak način spoznavanja mi ni všeč, v drugem primeru je bila bolj izjema kot pravilo.
Kolikor je ljudi gor, tolikor je različnih razlogov za to. Lahko si prijetno presenečen, jaz sem bila.
Drugič sem se prijavila, ker smo iz zabave iskali prijatelja, ki naj bi bil gor (on je vedel za to), po tem ko sem pred 5imi leti doživela polomijo (takrat sem se prijavila iz radovednosti), sem bila zelo presenečena, ko sem se odločila da nekomu odpišem, saj je v meni edini izmed ogromno sporočil sploh vzbudil zanimanje.
Ampak ne bi se pa več prijavljala, tak način spoznavanja mi ni všeč, v drugem primeru je bila bolj izjema kot pravilo.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
Sam teh "dating" strani ne poznam in me ne zanimajo, popolnoma nekaj drugega pa je facebook
Sem jih že dost spoznal na tak način, nekaj tudi resnično super oseb. Pa da ne omenim da točno veš kakšnega videza je
Sam facebooka primarno ne uporabljam za pecarjenje, vsekakor pa me tu pa tam malo prime in je veliko preprosteje "kliknit" kot pa načrtovat "slučajno" srečanje ušečne osebe v realnem življenju..
Moja navodila za uspešno facebook pecarjenje ON -> NJO (če ji nisi všeč pa morebitno prijateljstvo):
1. izberi si eno/nekaj potencialno všečnih deklet
2. pogosteje obišči njen profil in "lajkaj". Predvsem glasbo in prispevke, slik še ne.
3. cifro 2. upoštevaj kakšen mesec ali več. Če se ti mudi ni dobro. Glavno je da ima tvoje ime in priimek integriran v glavi.
4. najdi neočiten razlog za kliknit (deluje to, da nujno rabiš cifro enega skupnega prijatelja, ali pa hobi..)
5. valda klikni, takoj ko dobiš željeno informacijo se poslovi (razen v primeru da vidiš da ji je zlooo do pogovora)
6. nekaj dni za točko 5. klikni njo in se ji posveti (haj, kako si kaj... itn.). Tokrat je point pogovora ona.
7. V kolikor se v pogovoru ujameta lahko po nekaj dneh pogovora všečkaš tudi kakšno njeno sliko. Na tem mestu je bolje da ne všečkaš več dekletom na enkrat, če ji je malo do tebe bo raje videla večjo pozornost iz tvoje strani... Torej odpisuj takoj (ne pusti čakat na vsak odgovor eno minuto saj je to znak neinteresa). Če je bolj nore narave ji pošlji dregljaj, naj ga razume kot šalo.
8. Prvič jo kam povabi šele po vsaj 10 dneh pogovora, pa še to če slutiš da si želi. Če se osebno še ne poznata je bolje da iz tega ne narediš "date".
9. Poskus tole http://vigrx-slovenija.si/
10. Tu se začne osebni stik zato ne sodi več v to temo
Se vam zdi dovolj neumno da odprem novo temo?
Še vedno sem mnenja da lahko prijateljsko kavo in "date" strogo ločiš, ona pa mora to vedet. Če nisi ravno nesposobnež ji boš znal v hecu na lep način povedat kaj to druženje bo. Če se bo prijateljska kava super obnesla imaš vse karte da je naslednjič zmenek.
ONA-> NJEGA:
Prve štiri zgoraj opisane točke, vendar s to razliko da se na koncu četrte ne posloviš
Po vsej vrjetnosti pa nebo treba naprej od točke 2. Razen v primeru da je nesposoben/preveč sramežljiv ali pa mu nisi všeč (v redknih primerih pa, da si mu neverjetno všeč, bolj kot katerakoli druga, tu trema pač je)
Slednje sicer nevem a je lepo, vendar se pogosto najde kakšen kolega, ki mi na obisku da laptopa v roke ali pa mi da svoje geslo, uporabniško ime in navodilo: "daaj zapecaj mi to in to"
dejansko sem iz tega naredu že dva srečna para
Lp Abraham
Sem jih že dost spoznal na tak način, nekaj tudi resnično super oseb. Pa da ne omenim da točno veš kakšnega videza je
Sam facebooka primarno ne uporabljam za pecarjenje, vsekakor pa me tu pa tam malo prime in je veliko preprosteje "kliknit" kot pa načrtovat "slučajno" srečanje ušečne osebe v realnem življenju..
Moja navodila za uspešno facebook pecarjenje ON -> NJO (če ji nisi všeč pa morebitno prijateljstvo):
1. izberi si eno/nekaj potencialno všečnih deklet
2. pogosteje obišči njen profil in "lajkaj". Predvsem glasbo in prispevke, slik še ne.
3. cifro 2. upoštevaj kakšen mesec ali več. Če se ti mudi ni dobro. Glavno je da ima tvoje ime in priimek integriran v glavi.
4. najdi neočiten razlog za kliknit (deluje to, da nujno rabiš cifro enega skupnega prijatelja, ali pa hobi..)
5. valda klikni, takoj ko dobiš željeno informacijo se poslovi (razen v primeru da vidiš da ji je zlooo do pogovora)
6. nekaj dni za točko 5. klikni njo in se ji posveti (haj, kako si kaj... itn.). Tokrat je point pogovora ona.
7. V kolikor se v pogovoru ujameta lahko po nekaj dneh pogovora všečkaš tudi kakšno njeno sliko. Na tem mestu je bolje da ne všečkaš več dekletom na enkrat, če ji je malo do tebe bo raje videla večjo pozornost iz tvoje strani... Torej odpisuj takoj (ne pusti čakat na vsak odgovor eno minuto saj je to znak neinteresa). Če je bolj nore narave ji pošlji dregljaj, naj ga razume kot šalo.
8. Prvič jo kam povabi šele po vsaj 10 dneh pogovora, pa še to če slutiš da si želi. Če se osebno še ne poznata je bolje da iz tega ne narediš "date".
9. Poskus tole http://vigrx-slovenija.si/
10. Tu se začne osebni stik zato ne sodi več v to temo
Se vam zdi dovolj neumno da odprem novo temo?
Še vedno sem mnenja da lahko prijateljsko kavo in "date" strogo ločiš, ona pa mora to vedet. Če nisi ravno nesposobnež ji boš znal v hecu na lep način povedat kaj to druženje bo. Če se bo prijateljska kava super obnesla imaš vse karte da je naslednjič zmenek.
ONA-> NJEGA:
Prve štiri zgoraj opisane točke, vendar s to razliko da se na koncu četrte ne posloviš
Po vsej vrjetnosti pa nebo treba naprej od točke 2. Razen v primeru da je nesposoben/preveč sramežljiv ali pa mu nisi všeč (v redknih primerih pa, da si mu neverjetno všeč, bolj kot katerakoli druga, tu trema pač je)
Slednje sicer nevem a je lepo, vendar se pogosto najde kakšen kolega, ki mi na obisku da laptopa v roke ali pa mi da svoje geslo, uporabniško ime in navodilo: "daaj zapecaj mi to in to"
dejansko sem iz tega naredu že dva srečna para
Lp Abraham
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 18:51, skupaj popravljeno 2 krat.
BrB, kosilo.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
kje si pa teh 10 dni pobral?
men se zdi to čist preveč, dobit se čimprej, če je interes. razen, če iz objektivnih razlogov to ni mogoče, sicer pa hvala za čvek, gremo dalje. saj z nekom se dobit na pijači pa res še ne pomen ne več česa, zakaj čakat? pač men je bolje prej zvedet, da sva/nisva kakorkoli kompatibilna.
men se zdi to čist preveč, dobit se čimprej, če je interes. razen, če iz objektivnih razlogov to ni mogoče, sicer pa hvala za čvek, gremo dalje. saj z nekom se dobit na pijači pa res še ne pomen ne več česa, zakaj čakat? pač men je bolje prej zvedet, da sva/nisva kakorkoli kompatibilna.
As your lover describes you, so you are.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Meni se zdi pa povsem normalno in pametno... saj FB ni 'speed date' stran ali kaj takega... fant hoče pač najprej malo poklepetat, pripravit teren itd., ne moreš kar napasti nekega neznanega dekleta, naj gre s tabo na zmenek /pijačo (sploh če predpostavljamo, da ona trenutno ne išče partnerja, pač malo klepeta na FB). No, lahko jo, samo pri meni taki v eni sekundi izgubijo vso kredibilnost in me odbijejo, bruh. Se mi zdi logično, da se osebi najprej malo neobvezno spoznavata, če sta si simpatični, lahko kdaj pade ideja za srečanje, ampak ne pa že po par dneh... meni to smrdi po obupanosti, vsiljivosti, iskanju babe za vsako ceno, da ne bojo vsi njegovi kolegi že prej pobegnili na morje, on bo pa brez ostal / klikanje vseh bab po vrsti in želja po hitrem 'preizkusu', da lahko potem sproba naslednje po spisku, če se tu ne bo obneslo itd. No, je pa res, da je veliko odvisno tudi od same osebe, načina, kako to predlaga itd.
- Veerle
- Kofetarica
ne razumem vse te strašne paranoje okoli dobivanja. js mam kvečjemu 'zadržke' pred mečkači, si prej umislim, da majo kej za bregom, kot taki, s katerimi se da v nekem razumnem časovnem razponu dobit - tle je govora o parih dneh, tednu, recimo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Kakšne paranoje... meni pač niti slučajno ni v interesu se dobivat s kar enimi tipi (ali dekleti), ki jih ne poznam (še za poznane nimam časa) Poklepetam že lahko, sem prijazna do vseh in jih ne ignoriram, samo da bi pa hodila na neke pijače, pa ne hvala, le zakaj bi Tako da ja, če me kdo začne iz lufta nekam vabit, me ne bo pritegnil, kvečjemu obratno. Če se pa daljše obdobje s kom občasno pogovarjam, vidim, da imava kakšne skupne poglede, je simpatičen itd., bo pa tako vprašanje bolj na mestu (pa še tega ne sprejmem, ampak če bi želela sklepat nova poznanstva / partnerstva, bi ta druga varianta prišla v poštev veliko bolj kot prva). Saj interes se ponavadi na drugi strani razvije postopoma, ravno glede tega se tip trudi in ga skuša ustvarit prek chata... vsaj jaz gledam na to kot neobvezno spoznavanje celotne osebe, ne da me bo en Lojze kliknil z namenom, da bom šla čez par dni z njim na pijačo, pa kaj še
No, tako je pri meni Za druge pa ne vem, itak smo si različni .. ampak hitenje z dobivanji bi jaz logično povezala z raznimi dating portali, na FB se mi pa ne zdi 'nujno'.
No, tako je pri meni Za druge pa ne vem, itak smo si različni .. ampak hitenje z dobivanji bi jaz logično povezala z raznimi dating portali, na FB se mi pa ne zdi 'nujno'.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
se strinjam z veerle. jaz se raje dobim na pijači in tam osebo spoznam, kot pa da s fantom prej 14 dni chatam preko fb. to pride potem, po stiku v živo, če je interes. itak pa ne klepetam z nepoznamimi ljudmi na fb, niti jih nimam med prijatelji.
tak da jaz bi dala raje nasvet, da se osebo prej v živo sreča in kasneje klikne na fb. sploh če ste prijatelji. itak precej folka objavlja kje bodo, kam grejo... tako da je precej lažje 'nenačrtovano' srečat žrtev, navezat stik in kasneje poznanstvo razvojat preko fb.
tak da jaz bi dala raje nasvet, da se osebo prej v živo sreča in kasneje klikne na fb. sploh če ste prijatelji. itak precej folka objavlja kje bodo, kam grejo... tako da je precej lažje 'nenačrtovano' srečat žrtev, navezat stik in kasneje poznanstvo razvojat preko fb.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
a se ni bolje najprej prepričat da se dobiš prav s to osebo s katero misliš da se? jaz v nekaj dneh ne bi mogel zaupat nobenemu.
kak teden dva, vsaj. mislim da vsaj izveš kakšna je ta oseba, na kakšen način se pogovarja, kakšen karakter ima.. in pomožnosti da si slike izmenjaš
ni čudno da potem folk tako pljuva čez spoznavanje na netu, češ da so vsi lažnivci in se delajo in predstavljajo to kar niso. vzemte si čas in spoznajte človeka.
kak teden dva, vsaj. mislim da vsaj izveš kakšna je ta oseba, na kakšen način se pogovarja, kakšen karakter ima.. in pomožnosti da si slike izmenjaš
ni čudno da potem folk tako pljuva čez spoznavanje na netu, češ da so vsi lažnivci in se delajo in predstavljajo to kar niso. vzemte si čas in spoznajte človeka.
hej norci
- Veerle
- Kofetarica
še zmeri ti lahk 14 dni laže po netu pa pošilja fotke od bratranca al pa sfotošopanega Brada Pitta.
js se tut čimprej, kolker se da, prestavim iz tapkanja po netu na tlf in srečanje v živo. mam pa (na srečo?) same dost dobre izkušnje. tut, če se nismo ujeli, mi tipi pol niso težili.
tzv 'obupance' maš pa na obeh straneh, men gre predvsem za spoznavanje novega folka pa sej pol vidiš, če je kemija/iskrce/whatnot za karkol razen friendship cone al pa še tega ni. js se hočem čimprej dobit, ker sem firbčna in ne obupana.
js se tut čimprej, kolker se da, prestavim iz tapkanja po netu na tlf in srečanje v živo. mam pa (na srečo?) same dost dobre izkušnje. tut, če se nismo ujeli, mi tipi pol niso težili.
tzv 'obupance' maš pa na obeh straneh, men gre predvsem za spoznavanje novega folka pa sej pol vidiš, če je kemija/iskrce/whatnot za karkol razen friendship cone al pa še tega ni. js se hočem čimprej dobit, ker sem firbčna in ne obupana.
- LostBoy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2012
Fotošopirane slike Brad Pitta
Poleg bivšje sem spoznal še dosti ostalih ljudi preko interneta. Večino kasneje tudi videl v živo in dejansko nimam ravno slabih izkušenj z ljudmi na internetu. Bilo je nekaj incidentov ampak nič resnega
Poleg bivšje sem spoznal še dosti ostalih ljudi preko interneta. Večino kasneje tudi videl v živo in dejansko nimam ravno slabih izkušenj z ljudmi na internetu. Bilo je nekaj incidentov ampak nič resnega
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
Kje sem pobral teh 10 dni...
Kot zgoraj napisano, če nekdo ne išče partnerja je lahko prehitro povabilo na pijačo "napad" oziroma daje občutek da ta tip pač nujno hitro hoče punco, zgoraj opisan primer morja je dober...
http://vigrxplus-nakup.si/
Recimo temu izkušnje
2-3 tedne za prvo pijačo se sliši malo preveč, pod en teden pa premalo.
Kot zgoraj napisano, če nekdo ne išče partnerja je lahko prehitro povabilo na pijačo "napad" oziroma daje občutek da ta tip pač nujno hitro hoče punco, zgoraj opisan primer morja je dober...
http://vigrxplus-nakup.si/
Recimo temu izkušnje
2-3 tedne za prvo pijačo se sliši malo preveč, pod en teden pa premalo.
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
BrB, kosilo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
če hočeš prek neta dobit tist kar si želiš, ne smeš bit obupan, firbčen pa tud ne.. treba si je pač vzet čas da človeka spoznaš, ne pa da hočeš neki na hitro..
ubistvu ravno to da se hočeš čimprej dobit bolj zgleda kot obupanost
ravno s tem da se hočeš mal globje spoznat izločiš vse neresne ljudi. moraš pač pokazat že prek interneta da ti je človek nekaj posebnega, ne pa da ti je spoznavanje in dobivanje neka rutina.. morš si vzet čas za človeka, če hočeš kej resnega.
ubistvu ravno to da se hočeš čimprej dobit bolj zgleda kot obupanost
ravno s tem da se hočeš mal globje spoznat izločiš vse neresne ljudi. moraš pač pokazat že prek interneta da ti je človek nekaj posebnega, ne pa da ti je spoznavanje in dobivanje neka rutina.. morš si vzet čas za človeka, če hočeš kej resnega.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov