Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Džeki napisal/-a:Zakaj bi privlačna lušna 20-30 letnica daala oglas, da hoče nekoga spoznat, wtf, take ženske imajo v živo ponudbe prek glave.
Mogoče pa (od pretekle zveze) v živo še ni spoznala nobenega, ki bi jo prepričal in se je odločila za spremembo spoznati kakšnega preko oglasa? Sicer se strinjam, da je lažje spoznati nekoga sebi podobnega v živo oz. v najboljšem primeru preko foruma kot oglasa, pa vendar lahko v nekem obdobju življenja mine kar nekaj časa, pa ne spoznaš nikogar normalnega tam zunaj. Seveda poleg "normalnega" spada tudi medsebojna privlačnost, ker je premalo, če ti je nekdo samo super za pogovor, a niti po nekem preteklem druženju ni čutiti privlačnosti.
Recimo sama sem bila pred leti samska kar nekaj časa (natančneje dve leti) in me navkljub temu, da sem v tistem času spoznala ogromno novih ljudi v različnih krajih in krogih, ni nobeden pritegnil do te mere, da bi lahko rekla "vau, ta dečko je pa res na mestu". Pa nisem izbirčna, razen tam kjer je treba biti - recimo temu v mejah običajnega, kamor spadajo moški z izdelanim značajem ter zrelim pristopom, ne samo do ženske, pač pa tudi življenja nasploh. Tudi zdaj sem nekaj mesecev samska, a dam temu obdobju še nekaj rezerve, ker še ne gre govoriti o letu ali več samskega stanu, pa tudi sicer nisem fast motion kar se tiče zvez.
Tako da se meni ne zdi tako zelo napačno, če se nekdo odloči spoznati nekoga preko interneta, sploh glede na to, da v sosednji vasi živi par, ki se je spoznal na ta način, pa sta oba uspešna na svojih področjih in precej zaželjena pri nasprotnem spolu.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
agonistka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Drgač pa poznam bejbo ki je prek oglasa dobila čist preveč kul tipa. Seveda je takoj zanosila da ne bi tip pravočasno ugotovil kakšna debilna posesivna in nesamozavestna baba je to. No sedaj sta še vedno skupaj, ampak je verjetn samo vprašanje časa., ker dejansko je z njo samo zato ker je tip preveč ok in imata sedaj sinčka, ki ga verjeteno zaradi te kraste ne bi več videl če bi jo pustil..
jz poznam isti primer....škoda da taki vredu moški ki bi vse dal za svoje otroke potem tak trpijo dobesedno ujeti
konec OT
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Jaz sem mnenja da ti snami plašnice, poglej širše in če še ne bo dovolj, pomisli kaj sem hotel s tem povedat.Leonessa napisal/-a:Torej si ti mnenja, da v življenju glede na sezono življenja (po tvojem dozorevanja in v kasnejših obdobjih) rabimo vedno drugega partnerja?
Podpis.Gracia napisal/-a:Tako da se meni ne zdi tako zelo napačno, če se nekdo odloči spoznati nekoga preko interneta, sploh glede na to, da v sosednji vasi živi par, ki se je spoznal na ta način, pa sta oba uspešna na svojih področjih in precej zaželjena pri nasprotnem spolu.
Džeki, takega posploševanja pa še ne.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Poznam par, ki se je spoznal na netu - z namenom si poiskati partnerja (ne vem, ali je bil ona-on ali kaj podobnega). Njo poznam že dlje časa. Ni neka grda nekomunikativna krastača, vendar je bila vedno bolj mirna punca, ki ne hodi veliko ven (razen kofetkat s frendicami), imela je 2 nesrečni zvezi za seboj in se je odločila poiskati srečo na netu.
Sedaj sta poročena že 6 let in imata 4 letnega sinčka.
Sedaj sta poročena že 6 let in imata 4 letnega sinčka.
-
Atonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Moja prijateljica je spoznala svojega fanta na ircu, ko sta se dobila, sta se takoj ujela in sta par že 6 let in se super razumeta. Sem pa glede na izkušnje na spletu mnenja, da mnogi, ki iščejo partnerja preko neta, niso zmožni navezat socialnega stika v živo zaradi takšnih in drugačnih kapric.
-
PoohBear - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
No da še jaz povem svojo izkušnjo Ja, vse sorte psihiči se najdejo na takih straneh, lahko pa se ti res userje in se zaljubiš
Jaz sem bila na eni izmed teh strani za spoznavanje na netu, ampak ne da bi se dejansko s kom dobila, ker mam visoke kriterije in gor je ogromno debilov (60 letni fotri klikajo mlade bejbe, mislm halo), ampak tko mal - za zabavo. Mal klepetanja, če bi bil kakšen res hud pa uredu, mogoče kakšna pjača. Niti podrazno pa nisem iskala resne zveze gor In pol sem spoznala nekoga, s katerim sva se ful ujela po chatu, dodala na FB (izjemoma) in zdaj sva že več kot eno leto skupaj in ful zaljubljena in sva res sorodni duši Na prvi pijači sva bila 5 ur in se komaj spravila domov. Jaz pravim, da naju je usoda spravila skupaj En kup enih naključij.
Jaz sem bila na eni izmed teh strani za spoznavanje na netu, ampak ne da bi se dejansko s kom dobila, ker mam visoke kriterije in gor je ogromno debilov (60 letni fotri klikajo mlade bejbe, mislm halo), ampak tko mal - za zabavo. Mal klepetanja, če bi bil kakšen res hud pa uredu, mogoče kakšna pjača. Niti podrazno pa nisem iskala resne zveze gor In pol sem spoznala nekoga, s katerim sva se ful ujela po chatu, dodala na FB (izjemoma) in zdaj sva že več kot eno leto skupaj in ful zaljubljena in sva res sorodni duši Na prvi pijači sva bila 5 ur in se komaj spravila domov. Jaz pravim, da naju je usoda spravila skupaj En kup enih naključij.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Atonka napisal/-a:Moja prijateljica je spoznala svojega fanta na ircu, ko sta se dobila, sta se takoj ujela in sta par že 6 let in se super razumeta. Sem pa glede na izkušnje na spletu mnenja, da mnogi, ki iščejo partnerja preko neta, niso zmožni navezat socialnega stika v živo zaradi takšnih in drugačnih kapric.
Tud jst sem svojega sicer bivšega spoznala na ircu. Neki časa sva si dopisovala in potem sva se dobila in .. potem sva postala par in sva bila skupaj kar nekaj let. Poznam še tudi par ljudi, ki so svoje partnerje spoznali na netu in ne, s tem ni nič narobe. Nekateri pač na tak način lažje spoznajo ljudi, mogoče se težko sprostijo v družbi, so sramežljivi in jim je natak način lažje... Je pa res da moreš pazit, ker se najdejo tud kaki totalni friki, pedofili...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- Suzany
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
Ma veliko ljudi, v mojem primeru moških, ima prek neta tako debilen pristop, da te vse skupaj mine. Preveč so mehanični, no in potem mu po 6 vrsticah zmanjka idej in se že začnejo vprašanja, ko te mine do konca in samo še ignore. Ni pa vedno tako, se razume.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
verjetno misli, da po vludnostnih vprašanjih kako si, kaj počneš, kolko si stara, od kod si.. pride na vrsto si kaj potrebna itd.
dvakrat v življenju sem nekoga spoznala preko interneta.. pa ne na teh čudnih klepetalnicah in mam res dobre izkušnje, čudoviti ljudje so to
dvakrat v življenju sem nekoga spoznala preko interneta.. pa ne na teh čudnih klepetalnicah in mam res dobre izkušnje, čudoviti ljudje so to
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
1. Kako si kaj? ali Kako si mi kaj?
2. Kolko si stara?
3. Od kod?
4. Si kaj potrebna?/ Si za sex/rajc?
Nekaj takega ja....ena je nekje napisala, da je bedasta stvar internetnega spoznavanja ta, da če najdeš fanta na internetu, si bo potem, ko končata, spet šel na internet iskat novo punco.
2. Kolko si stara?
3. Od kod?
4. Si kaj potrebna?/ Si za sex/rajc?
Nekaj takega ja....ena je nekje napisala, da je bedasta stvar internetnega spoznavanja ta, da če najdeš fanta na internetu, si bo potem, ko končata, spet šel na internet iskat novo punco.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
no, ta punca ki je to rekla posplošuje. jaz če najdem kakšno ki mi je všeč po tem kakor jo spoznam, ne iščem naprej.
probelm je smao to da pri večini ki sme jih prek neta spoznal najprej kot da se ful ujameva, nekaj tednov chat lepo, nato pa izgine in nikoli več ne pride online.
probelm je smao to da pri večini ki sme jih prek neta spoznal najprej kot da se ful ujameva, nekaj tednov chat lepo, nato pa izgine in nikoli več ne pride online.
hej norci
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Hm ja....enim pač ni do večmesečnega zgovarjanja na gmailu/msnju.
Meni najboljša rešitev je v takem primeru, da se po nekaj pogovorih dobiš (če ti je oseba kul) in takoj vidiš, pri čem si. Tisto dopisovanje ne vodi nikamor, ne moreš razviti čustev do internetnega dopisovalca, nivo zaupanja je skoraj na nuli.
Meni najboljša rešitev je v takem primeru, da se po nekaj pogovorih dobiš (če ti je oseba kul) in takoj vidiš, pri čem si. Tisto dopisovanje ne vodi nikamor, ne moreš razviti čustev do internetnega dopisovalca, nivo zaupanja je skoraj na nuli.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov