Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Dot, verjamem da tega marsikdo ne razume. Jaz sem se tudi z mojim 11 mesecev pogovarjala prek skype-a predno sva se v živo spoznala. Zdaj pa je tak - skupaj sva 2 leti, od tega sva bila dober mesec in pol v živo skupaj. Ja, sliši se katastrofalno ampak najina zveza (seveda razen daljave) je popolna. Namesto marsikaterega para ko tiči pred tv-jem in se ne pogovarja toliko, se midva dejansko po več ur na dan samo pogovarjava. Trenutno sicer dela na tem da se k meni preseli, ampak sem pa hvaležna da je toliko časa trajalo zato ker sva se res prav spoznala po vseh teh pogovorih. Pri nobeni moji prejšnji zvezi ni bilo tak - vedno je bilo samo kuševanje, gledanje filmov itd. in ni bilo neke prave komunikacije.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Dve leti sta skupaj, od tega pa sta se v živo videla le dober mesec in pol? Če vama to ugaja zakaj pa ne. Jaz vem, da v takšni "zvezi" ne bi zdržal, ker že tako je bilo hudo ko sem se videl s svojo punco samo za vikende, da bi pa tako dolgo bil stran od nje bi se mi pa zmešalo.
Sploh, ker sem bolj ljubosumne narave in mi veliko pomeni tudi fizičen kontakt.
Sploh, ker sem bolj ljubosumne narave in mi veliko pomeni tudi fizičen kontakt.
-
Ja tak je blo pri meni prej, nikoli si nisem mislila da bi zdržala v zvezi na daljavo.. Ko si zaljubljen in v taki situaciji, se stvari spremenijo
Je pa res da ni šans da si lahko v taki zvezi če si ljubosumen in imaš dvome glede zvestobe. Taka zveza more biti zgrajena na zaupanju in zvestobi.
Je pa res da ni šans da si lahko v taki zvezi če si ljubosumen in imaš dvome glede zvestobe. Taka zveza more biti zgrajena na zaupanju in zvestobi.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz ne verjamem, da je ta tvoj tip sexal v 2 letih samo 1mesec in pol (s tabo).
ne verjamem za nič na svetu.
razen če ni res kak totalno nikakav tip al nek geek.
ne verjamem za nič na svetu.
razen če ni res kak totalno nikakav tip al nek geek.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ja saj se verjetno čez leto - praznike al pa kak vikend mogoče tud vidita, jo kdaj obišče, ona pride kaj domov... al ne? Dejansko sta se sam mesec pa pol v živo vidla... vse ostalo je prek spleta?. Sej ok no če je tak pol sta dobra, da vama tak uspe laufat.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 13. Nov. 2011 1:43, skupaj popravljeno 2 krat.
Yada, yada, yada...
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Verjetno misli v seštevku dni, da to znese mesec in pol. Ne, da sta bila mesec pa pol konstantno skupaj, ostali čas pa ne? Vsaj tako nekako bi si jaz še znala zamislit zadevo...
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
- tanF
- Komunikatorka
Štrumfetka če je tako potem si še nekako predstavljam, da je to delovalo.
Lady_Cristina ne razumi me narobe. Jaz svoji punci zaupam in upam trdit, da je tudi ona meni zvesta. Jaz samo ostalim tipom ne zaupam, ker je v vseh teh letih že bilo nekaj primerkov, ki so poskusili s svojimi osladnimi komentarji dobit.
Lady_Cristina ne razumi me narobe. Jaz svoji punci zaupam in upam trdit, da je tudi ona meni zvesta. Jaz samo ostalim tipom ne zaupam, ker je v vseh teh letih že bilo nekaj primerkov, ki so poskusili s svojimi osladnimi komentarji dobit.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
tanF napisal/-a:Jaz samo ostalim tipom ne zaupam,
pa kaj ti govoriš? ok, razumem da bi ti bilo težko (nemogoče) furat zvezo na daljavo. tudi meni. priznam.
ampak kaj ima s čim veze zgoraj citiran del tvojega posta mi pa ni jasno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
3x sva bla skupaj, po 2 tedna oz. malo več, tako da ja- vse skupaj je blo mesec in pol.
Za tiste ki pa trdite da ne verjamete da je zvest:
1. o najini zvezi ne veste nič, razen tega kar sem vam povedala, torej dejansko skoraj nič
2. dovolj je da mu jaz zaupam
tanF - to pa mi je neumno. to da zaupaš punci, ostalim pa ne je larifari. ti ne rabiš nobenemu drugemu zaupat. drugi moški se lahko okrog nje motajo kolko hočejo - ti moreš njej zaupat da te ne bo prevarala.
Za tiste ki pa trdite da ne verjamete da je zvest:
1. o najini zvezi ne veste nič, razen tega kar sem vam povedala, torej dejansko skoraj nič
2. dovolj je da mu jaz zaupam
tanF - to pa mi je neumno. to da zaupaš punci, ostalim pa ne je larifari. ti ne rabiš nobenemu drugemu zaupat. drugi moški se lahko okrog nje motajo kolko hočejo - ti moreš njej zaupat da te ne bo prevarala.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lady_Cristina napisal/-a:tanF - to pa mi je neumno. to da zaupaš punci, ostalim pa ne je larifari. ti ne rabiš nobenemu drugemu zaupat. drugi moški se lahko okrog nje motajo kolko hočejo - ti moreš njej zaupat da te ne bo prevarala.
+
kaj ti nuca ce njej zaupas, ce bo ona podlegla carom drugih decev? torej ubistvu njej ne zaupas, ker misls, da bi ona lahk podlegla drugemu?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Malo sem razmislil, verjetno pa tale net dejting le ni slaba zadeva.
1.Tipov, ki upajo ženske pecat podnevi v živo, je samo za vzorec.
2. Večina jih peca zvečer, po možnosti, ko so pijani.
3. Posledično večina pristopov izpade bedno.
4. Posledično je vse polno samskih tipov, ki ne znajo do ženske in samskih žensk.
5. Plus tega je terba upoštevati vedno širšo že malo starejšo populacijo, ki je službeno tako okupirana, da nima časa hodit okoli po družabnih dogodkih in iskati partnerja.
In kaj ostane? Jah, kaj pa drugega, kot internetno spoznavanje.
1.Tipov, ki upajo ženske pecat podnevi v živo, je samo za vzorec.
2. Večina jih peca zvečer, po možnosti, ko so pijani.
3. Posledično večina pristopov izpade bedno.
4. Posledično je vse polno samskih tipov, ki ne znajo do ženske in samskih žensk.
5. Plus tega je terba upoštevati vedno širšo že malo starejšo populacijo, ki je službeno tako okupirana, da nima časa hodit okoli po družabnih dogodkih in iskati partnerja.
In kaj ostane? Jah, kaj pa drugega, kot internetno spoznavanje.
- tanF
- Komunikatorka
@all: moj komentar, da njej zaupam, tipom okoli nje pa ne je bil bolj za šalo kot karkoli drugega.
Je pa tudi malo resnice v tem, ker sem že v prejšnjem prispevku omenil, da se je nekaj tipov v vseh teh letih smukalo okoli nje. Na začetku zveze je celo njen prijatelj, ki je dober mesec preden sva prišla skupaj pustil punco, ker ga je varala in je iskal nekaj drugega in tako poskušal z lepimi besedami, vabili na pijače in podobno.
claire nekaj časa sva celo imela zvezo na daljavo in je vse skupaj šlo kar dobro, samo je pa res, da mi ni bilo vseeno, ker sem jo videl samo za vikende.
Je pa tudi malo resnice v tem, ker sem že v prejšnjem prispevku omenil, da se je nekaj tipov v vseh teh letih smukalo okoli nje. Na začetku zveze je celo njen prijatelj, ki je dober mesec preden sva prišla skupaj pustil punco, ker ga je varala in je iskal nekaj drugega in tako poskušal z lepimi besedami, vabili na pijače in podobno.
claire nekaj časa sva celo imela zvezo na daljavo in je vse skupaj šlo kar dobro, samo je pa res, da mi ni bilo vseeno, ker sem jo videl samo za vikende.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]