Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Sep. 2011 22:09

Džeki napisal/-a:Ja, sej sem popravil.
Še vedno ni dobr. :P
Čist možno je spoznat koga prek, kaj pa vem, npr. foruma/strani, ki je vezan/-a na tvoj hobi/strast/karkoli. Ali pa v kakšnem random chat-u kje.
In sploh niso asocialci to.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Sep. 2011 22:12

Samo, ne vidim, zakaj bi nekdo, ki ni asocialen in nima težav pri stikih v živo, sploh poskušal na netu.

V živo dost hitreje vidiš, pri čem si, lahko oceniš človeka, lažje narediš dober vtis..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Sep. 2011 22:38

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Sep. 2011 23:30

Wtf, sam res, v katerem času to folk živi :gruebel: to je še bolj smešno in zastarelo razmišljanje kot tisto, da rjava in črna nikakor nista za skupaj, v eni drugi temi :D

A potem tud tukaj punce na forumu, če se fino razumejo in vsak dan klepetajo / izmenjujejo mnenja in se nato enkrat dobijo v živo na Cosmo meetingu ter se zatem začnejo še v živo družit, ne smejo nikomur povedat, kjer so se spoznale in spoprijateljile, ker bo to sramotno in jih bo postavilo v luč asocialnih prestrašenih bab z mastnimi lasmi in debelimi špegli, ki visijo samo pred računalnikom (npr. :D ). A če samo anonimno pišeš (kot tudi npr. Džeki), je kul, samo bog ne daj, da bi se s kom, s katerim si se ujel, potem še v živo začel družit ali bi se celo zbližal? :P Internet je že dolgo del vsakdana, ni noben bavbav...

Ja, je pa seveda razlika med spontanim spoznavanjem in direktnim zasliševanjem folka kot strela z jasnega, če gre na kavo, kot na prejšnji strani, tisto je bilo res mimo :D (ampak tak pristop bi tudi v živo verjetno pogorel). Če se pa kdo namerno loti iskanja na kakšni strani, namenjeni temu, pa tudi nič takega, včasih so bili pa oglasi v časopisih ali srečanja samskih v klubih, samo da je na netu verjetno kvečjemu lažje in bolj sproščeno... Ali pa, kot je ena že omenila, glede na skupne interese - če bi npr. kdo na vsak način želel, da je njegova punca oboževalka in vzrediteljica puščavskih skakačev, ki jih tudi sam obožuje, je čisto fino in pričakovano, če pobrska po spletni skupnosti oboževalcev puščavskih skakačev in mogoče celo najde kakšno simpatično osebo, pa to ne pomeni, da je asocialen.... bolj priročno, kot da bi vsaki ženski zunaj težil z vprašanji, če so ji všeč puščavski skakači :D .

Nimam sicer izkušenj, ampak se mi pa tudi ne zdi nič čudno vse skupaj...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Sep. 2011 8:33

Joj, ko se babe zafilozofirate.

Jaz pa ne vidim logike, zakaj bi nekdo, ki v živo nima težav, pecal na netu in sem že rzaložil zakaj. Ker morš na netu naredit 10 korakov, da narediš dober vtis, v živo pa ga lahko narediš z enim korakom, dvema. Ker je v živo prisotna neverbalna komunikacija, ki je itak pomembnejša od verbalne. razen če internetnih smeškotov ene ne štejete za neverbalno komunikacijo.

Resno, pecanje na netu je čista zguba časa.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 25. Sep. 2011 10:18

Tu je treba ločit dve stvari, sej jih je že dosti to izpostavilo, ampak očitno ostaja neprebrano (namensko ali nenamensko?)

- namensko iskanje bodočega partnerja (velja za oba spola) preko neta, pecanje itd.

- ko nekoga po naključju spoznaš preko neta, npr. na forumu, ti piše ZS, odgovoriš na ZS, sta si po pisanju sodeč všeč, gresta na kavo.... Za kar ne rabiš bit ne asocialen, ne grd, ne verbalno-komunikacisjko nesposoben.

Jaz ne vidim logike, da se v takem primeru dva ne bi dobila in videla, kako je na stvari. Sej ne rabiš imet težav pri pecanju v živo, lahko pa tam naletiš na same kretene/kretenke, na Internetu pa nekje po naključju na nekretena/nekretenko. IMHO so tu v prednosti nekreteni/nekretenke.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Sep. 2011 11:41

^^ Ja, sej nima veze, on skos eno in isto goni, ker se mu očitno ne da brat in raje vse logične razlage in predstavitve različnih možnih situacij označi za filozofijo :wink:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 25. Sep. 2011 11:50

Najbrž res, ampak sem mogla pristavit svojo đezvico, zaradi osebnih izkušenj. Jaz sem spoznala enega fanta ravno tako, in to v času ko sem ful hodila ven in vmes spoznavala tudi tipe, ki bi znali bit potencialni kandidati. Pa se nisva našla na ona-on.com al kupid al karkoli že, ampak na enem forumu, kjer je prijavljen folk s cele kugle, ki jo podpira Atlas.

Pač mi je tip poslal PM, sva si malo pisala, meni se je zdel ful prijeten tipo, delila sva si skupne interese pa še ugotovila sva, da živiva 10km narazen. Pa sva šla na kofe, sicer sem jaz na začetku se malo obotavljala, zaradi ''pasti Interneta'' in na koncu sem šla in je bilo to to, še par kavic, druženj, biljarda in sva postala par. Mi je pač on takrat bolj všeč kot tipi, ki sem jih spoznala zunaj, na 4 oči, jaz pa njemu bolj kot ženske, ki jih je spoznaval.

Pa se mi to ni zdelo nikoli sramotno, niti se nisem na tisti forum vpisala, da bi spoznavala folk, niti nisem namerno iskala fanta v smislu ''o zdaj sem pa samska že 2 leti, morem si enga najdit''. Če bi mi pa tipo poslal PM v smislu: ''hey, asl?'' bi ga pa itak takoj skenslala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Sep. 2011 16:20

^^:wtg:
Džeki napisal/-a:Ker morš na netu naredit 10 korakov, da narediš dober vtis, v živo pa ga lahko narediš z enim korakom, dvema.
Hm. Ampak veš kaj. Jz sem pa mojemu zadnjemu bivšemu padla v uč s slikco, na kateri sem na kolesu.....kar ugotavljam, da je mal težje zunaj spoznat luštnega kolesarja, k vsi šibamo naokoli, lih pod kolo se jim pa nimam namena metat. :D

Skratka, you fail Đeki, resno; razumemo, pač se ne strinjaš s tem, nehi pa z blatenjem takih, ki jim takole uspe.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Sep. 2011 17:18

Prek interneta se najprej spozna notranjo lepoto in šele nato zunanjo. Kaj ni to lepo?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 25. Sep. 2011 21:24

ne
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 25. Sep. 2011 21:52

Džeki napisal/-a:V živo dost hitreje vidiš, pri čem si, lahko oceniš človeka, lažje narediš dober vtis..

podpiram.

Profil ki ga ustvarja dolocena oseba na netu zna bit dosti zavajoc.

Tut ce se dva spoznata preko neta, sem mnenja da se morata cimprej spoznat v zivo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Sep. 2011 21:58

Ja pa saj se verjetno pogovori preden se vidiš v živo ne vlečejo leta, da bi zdaj s tem kaj zamujal v resničnem življenju. Tako ali tako vidiš če ti je nekdo res všeč komaj takrat, ko ga vidiš, enim je net pač bližnjica in ne vidim nobenega problema v tem.
The world is as you are.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 25. Sep. 2011 21:58

Spoznal sem jo včeraj danes je bila pri meni..to je to :twisted:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Sep. 2011 22:07

a šele dans je bila pri tebi, čemu si pa tok časa rabil? :lol: boš spet rekel, da jo ljubiš, da ne bo teženja?

spoznavanje folka prek neta zna bit precej zabavno. se pa strinjam, da je fajn čimprej narest tut preiskus v živo.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]