Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 27. Jun. 2010 13:12

Jaz imam čisto resne namene pa sem na facebooku in na netlogu. Pa zakaj, da ne? Koliko sošolcev, ki so sedaj vsak na drugem koncu Slovenije lahko le tako spet srečaš.
Po zgornji izjavi, bi bilo potrebno vse nad 35, ki niso samski črtati iz ineterneta ali kaj?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Jun. 2010 18:02

Facebook (ob predpostavki, da ga uporabljaš za stike z
že znanimi ljudmi) je druga kategorija.
Sicer pa ja, če bi moj fotr iskal prijatelje po Netlogu, bi se mi to zdelo zelo nenavadno. Pa to ne pomeni, da mu ne pustim uporabljat interneta.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 27. Jun. 2010 19:52

Tud jaz sem na Netlogu in v resni zvezi. Pa kaj, če spoznaš kakšnega novega prijatelja. Če pa kdo teži ga skenslaš in je stvar rešena.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Jun. 2010 11:43

Aha. Čisto iskreno, kaj bi si mislila, če bi tvoj fant spoznaval nove prijateljice na Netlogu?
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 28. Jun. 2010 14:06

Takole bom povedala glede tega iskanja novih prijateljev... Če je nekdo v zvezi in ima prijatelje nasprotnega spola - no big deal. Če pa jih išče, pa bi se vprašala čemu. Če mi gre kdo na živce, so to tipi, ki so v zvezi (nekateri celo poročeni) in imajo to javno napisano na fb, pa me dodajo in se sploh ne poznamo. Pri takem se vedno vprašam wtf ta hoče od mene. :roll: Taki nimajo kaj iskat med mojimi prijatelji na fb, ker po vsej verjetnosti hoče imet čim večje število virtualnih prijateljev ali pa gnjavi po chatu vsaki, ki je online.
O ljudeh nad 30 (ker je ravno bila izpostavljena ta meja), ki so na fb ipd. straneh pa nimam slabega mnenja, dokler so gor zato, da so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo (govorim za vezane), ne pa da dodajo neznanke, po možnosti rosno mlade. :wink:
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Jun. 2010 15:38

sanjaanja napisal/-a:Tud jaz sem na Netlogu in v resni zvezi. Pa kaj, če spoznaš kakšnega novega prijatelja. Če pa kdo teži ga skenslaš in je stvar rešena.

koliko novih prijateljev si pa spoznala na netlogu? če me kaj zanima, me pa to. povej številko. 1, 6, 14? s prijatelji seveda mislim na prave prijatelje, ne na mehičane in irce, ki te dodajo kar tako in z njimi rečeš 2 stavka, ne veš pa niti kaj so po poklicu.
pa bomo potem naprej razglabljali o smislu vezanih ter njihovih ambicijah iskanja prijateljev po netu.

(ma da si našla vsaj 2 prava prijatelja moškega spola preko netloga in se z njima redno dobivaš ter jima govoriš osebne stvari in tvoj to ve, ti čestitam. in še extra vprašanje: koliko ženskih prijateljic je pa tvoj spoznal prek netloga in z njimi redno prijateljuje? in koliko so le-te stare)

edit: netlog/facebook/hi5/msn/= je eno in isto v tem postu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 17:24

jaz sem preko neta spoznala precej ljudi... tudi kako kolegico. pa oba bivša. pa kakega kolega. pa kako avanturo.
meni je kul. eni pa še nikoli nikogar niso tko spoznali.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 04. Jul. 2010 10:06

Sicer nimam konkretnih izkušenj (in perferiram oldschool spoznavanje v živo) ampak - dandanes uporablja internet že skoraj vsak, prav tako socialne mreže in podobno. Kaj hočem rečt - mislim, da je skor ista verjetnost, da boš srečala psihota (karikiram) na facebooku (karikiram) al pa v diskaču (karikiram).
Uporabniški avatar
Venenosa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Venenosa* » 05. Jul. 2010 13:55

Meni se ne zdi spoznavanje prek neta nič slabega, če nisi preveč naiven in ne nasedaš na vsako finto... pač je treba bit malce previden, ker je res dosti čudnega folka gor... se pa strinjam z IloveCoffee... tudi, če nekoga spoznaš v diskaču ali kjerkoli zunaj, v bistvu nikdar ne veš kakšna oseba je, če nimata vsaj enega skupnega prijatelja... vsaj pri meni se ponavadi 3/4 fantov, ki pristopijo do mene, izkaže za iskalce kakih one night standov... glede na to, da so na začetku vsi sladki, to ponavadi opazim šele kasneje, ko pokažejo svoj pravi obraz... ravno iz tega razloga se mi zdi net dober, saj dvomim, da bi se nekdo po več tednov konstantno pogovarjal s tabo zgolj zarad sexa... če pa že, potem pa to itak opaziš preko načina pogovora.
Jaz osebno imam zaenkrat z netom dobre izkušnje... smo se preko foruma spoznala sedanje bodoče sošolce na faxu, nekaj znancev in tud svojga dobrega kolega, s katerim se že nekaj let redno družma. V bistvu se mi zdi net samo povečana možnost spoznavanja ljudi, za katere je mala verjetnost da bi nanje naletel kje v živo... ampak mislim, da more obstajat neka uravnovešenost spoznavanja v živo in spoznavanja preko neta... ni ravno normalno, da se zapreš v sobo in cele dneve zgolj chataš.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 06. Jul. 2010 11:56

jullia_ napisal/-a:Aha. Čisto iskreno, kaj bi si mislila, če bi tvoj fant spoznaval nove prijateljice na Netlogu?

Jaz prav nič. A je prepovedano govorit z drugimi, če si v vezi?
Uporabniški avatar
PIAMEGLIC
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PIAMEGLIC » 07. Jul. 2010 12:15

sem spoznala kar nekaj folka prek neta, sedaj se družimo, slabih izkušenj nimam..
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Jul. 2010 12:17

claire napisal/-a:koliko novih prijateljev si pa spoznala na netlogu?

dva
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 14. Sep. 2011 19:30

Nekje drugje sem zasledil debato o nekonvencionalnih načinih spoznavanja in žal so še vedno prisotni negativni stereotipi, predsodki.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 14. Sep. 2011 19:41

Internet je dobra zadeva za spoznavanje ljudi, ki se mogoče gibljejo v čist drugačnih krogih kot ti in jih drugače nikoli ne bi spoznal.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Sep. 2011 19:47

sanjaanja napisal/-a:
claire napisal/-a:koliko novih prijateljev si pa spoznala na netlogu?

dva

kako pogosto ju videvaš in kaj pravi tvoj fant na to? in koliko bejb je on spoznal na netu in se z njimi dobiva?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov