Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 29. Sep. 2009 16:34

jaz preko interneta nisem nikoli iskala, ker dejansko bolj zaupam človeku s katerim se vidim v živo... problem je, ker na internetu se moški lahko hvali, da je ne vem kaj, a ko ga vidiš v resnici... ni tisto česar si pričakoval... in zato jaz na te fore ne pristajam.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 30. Sep. 2009 20:53

na internetu sem spoznala bivšega fanta. Kaj nej rečem, lahko se obnese al pa tud ne....
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 00ally00 » 01. Okt. 2009 9:17

Poznam par parov, ki so se spoznali prek neta, samo noben od teh ni iskal partnerja na netu ampak so se spoznal k so igral neke igrice, na kakem forumu, ena je enga zapecala na njegovmu blogu...Večinoma so še v vezi, za en par vem, da je zdej že poročen.
Men se zdi to čist normalen način spoznavanja, še posebi v današnjih časih, ko večina itak preživlja dost časa na internetu.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 01. Okt. 2009 17:57

Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 01. Okt. 2009 18:19

eh ni pretiravajte, saj je res nevarno ampak tudi če nekoga vidiš 1. recimo u diskaču se lah dost drgač obnaša tam med ljudmi, ko pa ko sta sama.. tk da previdnost seveda ni odveč - zato pa se je zmeri dobit na enem nevtralnem prostoru, kjer je dosti ljudi.. saj niso samo na internetu psihiči, come on :D

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 05. Okt. 2009 11:25

to spoznavanje prek neta je kr neki...se spomnim, ko sem bla še ful mlajša, smo velikokrat s frendi viseli na teh chatih in tko se je zmer najdu kak na chatu, ki ti je začel pisat in se hvalit kok je on hud in ne vem kaj...pol pa ko ti pošlje sliko-razočaranje :roll: ...sploh pa loh se zgodi,da ti od koga druzga sliko pošlje, sej ne morš vedet :roll: ...v glavnem to je kr neki...js mam raj spoznavanje v živo :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 06. Okt. 2009 21:44

vam še jst eno modro povem :D

zdej ne vem kaj je narobe z ljudmi ampak opažam da več tistega "osvajanja" v živo pa naj bo to v (baru, restavraciji ali kjerkoli=) NI VEČ!!!!
a so ljudje res tolk patetični da si ne upajo do punce/fanta v živo in se začet pogovarjat?
je to pomanjkanje samozavesti???
ampak zaradi tega spoznavanja prek neta itd....je izumrl star način osvajanja....se hočeš it pogovarjat oz spoznat novo punco/fanta pa ko stopiš do nje/njega TE GLEDA KOT DA SI Z MARSA zakaj??-(ker so se navadili osvajanja prek neta in v živo več tega ni in zato je tolk čudno)

aja in opažam tut to....glede osvajanja....zdej vsi tipi častijo bejbam pijače itd...ZELO ZELO PATETIČNO da hočejo osebo kupiti s tem oz. jo pridobiti s tem da pokažejo da imajo denar....ampak žalostno je ker nekatere na to padajo O.o

kaj ti bo denar če v tem ni ljubezni????
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 07. Okt. 2009 18:36

Tipično, vse in vsi drugi so krivi, da ne dobiš punce. Jaz nisem opazila nobenega upada osvajanja v živo. Bo problem kje drugje in ne v internetu.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 07. Okt. 2009 22:05

ja problem je v temu da nimam keša ja :D hahahahahhaha
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 08. Okt. 2009 9:54

dost odvisn je KJE na netu najdeš tipa kr na kakšnem netlogu ala glasujzame, simpatijah ipd. straneh ravno ne morš najt resnega tipa :roll: :roll: ona-on zna bit zanimiv sam spet previdnost ni odveč.
se pa strinjam, da ni več tistih pristopov s strani tipov (za moje pojme so še vedno oni tisti, ki bi naj pristopili k punci, kr kontra deluje mal tko no :roll: žou ja). zanč smo bli zuni s prjatli in sestro in bratom in ne vem zakaj kr usak misl, da če si tm z neko družbo, pol nis odprt za nova poznanstva? halo?? pred leti je blu tko da se je usak vikend najdu kakšen tip, k je pršu zravn sam takrt sm js mela še fanta, je pa pršu pač k naši družbi h kolegicam ane, dost nouga folka smo spuznal, zdej se mi pa zdi, da je folk ful zategnen :roll: kr neki no. sam če primerjam to našo zadrto slovenijo recimo z nemčijo (gor sm bla pred par tedni) ne morš verjet kakšna razlika. bli smo u kolnu, kjer je folk tok odprt da kr sami pridejo k teb.. pa ne mislm zdej da js nočm k nobenmu pristopt sam če tip pride do tebe in vidš da ma zanimanje je pol tud men lažje navezat stik in se pogovarjat :)
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 08. Okt. 2009 10:52

Glasujzame je nekje na ravni oglasov v revijah za iskanje partnerja :)

Je pa seveda tisoč načinov kako se najti na spletu, podobno kot tudi sicer.

In da, sem našel na internetu punco. Kje? Travian.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 08. Okt. 2009 15:39

Svannah....jst mislm da če punca stopi k fantu in ga ogovori sploh ni tako čudno...ampak tako se ti zdi oz tako ti to vidiš ker tega nisi vajena videvat...bi pa tut kdaj zapasalo da punca pristopi k fantu ;) in mislim da so fantje bolj prijazni do punce katera mu pristopi za razliko od punc k ti nardi tko sramoto da bi se najraj ustrelu v glavo...(ne govorim iz lastnih izkušenj) nekatere so zelo nesramne...sem delu v baru in sem pač malo gledal situacije:
primer:
2 punci sta ubogega fanta izkoriščale da jima je celo noč kupoval pijačo potem sta ga pa zelo zelo grdo odjebale....ampak seveda je tut ta tip kriv če je glup da tega ne opazi oz da mu razum prevzame druga glava ;)

jst se še vedno raje odpravim v naravo kolesart mal po sloveniji kokr pa da grem na kavice itd...zmenki so pa itq tolk monotoni da je vse taka bedarija da me kar mineva....pijačke bla bla bla, kakšno spremembo je treba narest...sam tako bejbo ki bi z veselejm šla kolesart, sprehod al pa karkol druzga k kavice in pijačke in kina FTW??? je zelo težko najt

ampak ok...vse ob svojem času ;)
LP
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 08. Okt. 2009 15:40

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:Svannah....jst mislm da če punca stopi k fantu in ga ogovori sploh ni tako čudno...ampak tako se ti zdi oz tako ti to vidiš ker tega nisi vajena videvat...bi pa tut kdaj zapasalo da punca pristopi k fantu ;) in mislim da so fantje bolj prijazni do punce katera mu pristopi za razliko od punc k ti nardi tko sramoto da bi se najraj ustrelu v glavo...(ne govorim iz lastnih izkušenj) nekatere so zelo nesramne...sem delu v baru in sem pač malo gledal situacije:
primer:
2 punci sta ubogega fanta izkoriščale da jima je celo noč kupoval pijačo potem sta ga pa zelo zelo grdo odjebale....ampak seveda je tut ta tip kriv če je glup da tega ne opazi oz da mu razum prevzame druga glava ;)

jst se še vedno raje odpravim v naravo kolesart mal po sloveniji kokr pa da grem na kavice itd...zmenki so pa itq tolk monotoni da je vse taka bedarija da me kar mineva....pijačke bla bla bla, kakšno spremembo je treba narest...sam tako bejbo ki bi z veselejm šla kolesart, sprehod al pa karkol druzga k kavice in pijačke in kina FTW??? je zelo težko najt

ampak ok...vse ob svojem času ;)
LP

še dobro, da ob vsem kolesarjenju najdeš čas za forum :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 08. Okt. 2009 15:50

zdaj sem glih na blejskem jezeru in sm v kotičku za internet :D sm moru najt čas za forum :D hhahahahahha

časa je še preveč ;)
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 08. Okt. 2009 15:55

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:časa je še preveč ;)

potem se pa sprašuješ zakaj so ljudje cele dneve na fejsu.
preveč časa.. in nekak ga je treba zabit.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov