Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- IceIce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Jaz sem mojega spoznala na internetu... po pol leta chattanja sem kupla letalsko karto in sla k njemu na obisk... zdaj nekaj mesecev kasneje sva v postopku pridobivanja vize zame...takoj ko jo dobim, bom dala v sluzbi odpoved, spakirala in sla k njemu tako da se da na internetu spoznat normalne ljudi
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
IceIce napisal/-a:Jaz sem mojega spoznala na internetu... po pol leta chattanja sem kupla letalsko karto in sla k njemu na obisk... zdaj nekaj mesecev kasneje sva v postopku pridobivanja vize zame...takoj ko jo dobim, bom dala v sluzbi odpoved, spakirala in sla k njemu tako da se da na internetu spoznat normalne ljudi
V katero državo pa greš? Če ni skrivnost...
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Moja sestra je malo več kot pol leta v kontaktu z enim Francozom, ki pride drug mesec k njej na počitnice, potem pa če se bosta tudi v živo tako ujela kot preko spleta, gre ona enkrat tudi v njegov konec. Se mi zdijo (dandanes pa sploh) take zgodbice kar realne, če je seveda obojestranski interes in močna želja po tem, da zveza uspe in se na njej tudi gradi. V končni fazi so tudi zveze, ki ne delujejo preko tisoče km lahko ogrožene, če se ne trudimo za njen obstoj... tako da, ni ovir, če se najdeta dva podobno misleča.
- GoldFish91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2010
- Kraj: Kranj
In na katerih straneh ste to gledale
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
sirova štručka napisal/-a:js bi na tvojem mestu šla ven med ljudi, ne pa na internetu iskala potencialne partnerke.
Menim da je to tudi stvar sreče, da je treba biti ob pravem času na pravem mestu. Tudi jaz sem šel med ljudi (saj grem še vedno), pa ni nikoli bilo kaj več. Na koncu sem partnerico našel ravno takrat ko sem sedel pred zaslonom računalnika. Tako da ni toliko pomembno kje spoznavat, kot to da si je treba dopustit čim več možnosti, tudi internet.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
sirova štručka napisal/-a:js bi na tvojem mestu šla ven med ljudi, ne pa na internetu iskala potencialne partnerke.
Moj kolega je bil stalno med ljudmi, a ni našel prave partnerke. Potem pa jo je spoznal na internetu. Sicer sta se poročila že po parih videnjih kar se meni zdi precej hitro. Ampak kljub temu odlično funkcionirata.
Nikoli ne veš kje srečaš svojo sorodno dušo. Kot je že ena rekla srečo je treba imet.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]