Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 22. Feb. 2010 19:26

Včasih je treba tudi sam kaj narediti... Jaz sem recimo svojega fanta poznala že od prej (smo bili znanci izpred let, čeprav se on mene ni spomnil po videzu, je pa poznal mojo sestro), a sem sama naredila tisti začetni korak, da sva se dobila, kasneje je pa itak on dajal pobude, da sem videla, da je zainteresiran. :) Ne vem, zakaj je taka umetnost nekoga vprašati, če je za kavo, ker se v končni fazi na tak način povabi tudi sodelavca, kolega itd. :wink: Kar se pa tiče spoznavanja preko neta, pa se mi ne zdi nič napačnega, čeprav imam jaz s tem slabo izkušnjo (se nisva ujela oz. sem po določenem času ugotovila, da sem bila samo jaz tista, ki je bila pripravljena na resno zvezo, on bi se pa samo občasno dobival, čeprav me je predstavljal kot njegovo punco). :?
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 25. Feb. 2010 10:13

Jaz sem spoznala svojega sanjskega deca z napakico na netu ... in moram rečt, da sem po 9 mescih še vedno zelo srečna ... :cool:

Sem že tudi prej šla z parimi na drink ... in ja res je, lahko naletiš tudi na kakšnega čudaka, ampak saj se že iz klepeta da razbrati kako človek razmišlja ... pač klepetaš vsaj 2 tedna če ne več, potem pa morda šele na drink ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 25. Feb. 2010 10:17

Angel in devil shoes napisal/-a:Sem že tudi prej šla z parimi na drink ... in ja res je, lahko naletiš tudi na kakšnega čudaka, ampak saj se že iz klepeta da razbrati kako človek razmišlja ... pač klepetaš vsaj 2 tedna če ne več, potem pa morda šele na drink ...

V končni fazi lahko greš na drink že tudi prej, ker v živo mislim da človeka še prej "prebereš" kakšen je, se en čas dobivaš in potem vidiš kam vse skupaj pelje oz. če se sploh ujameta. :)
Sicer pa je tudi moja prijateljica spoznala svojega preko neta in jima fajn laufa. :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 25. Feb. 2010 12:53

Veliko nas je ki smo spoznale ljubezen prek neta! In odlično laufaaaaa ...Slika
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 25. Feb. 2010 19:36

^^ Čisto odvisno na kaj naletiš.
In seveda uspešnost zveze - ni odvisna od načina, kako sta se spoznala, ampak je odvisno od tega, na kakšnega človeka naletiš.
Kar se pa samega spoznavanja tiče, pa kakor komu ustreza. Nekaterim je spoznavanje preko neta čisto zanimivo, nekaterim je pa takšen način, čisto mimo. Kakor komu paše, glavno je da laufa... :D
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 26. Feb. 2010 9:46

Elektronski mediji nam dajo veliko možnost spoznavanja in ni nič narobe. Važno je potem kaj od tega ostane. Je pa res, da na teh medijih se predstavljajo ljudje kaki bi radi bli in kaki bi radi zgledali v reali pa so čist drugačni. Pa niso vsi za v en koš. Jst sn kr z mojim poznanstvom vesel.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 26. Feb. 2010 23:07

Liefde napisal/-a:Veliko nas je ki smo spoznale ljubezen prek neta! In odlično laufaaaaa ...Slika

Se ti prdružim :wink:
ebony
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ebony » 26. Feb. 2010 23:11

bik napisal/-a:Je pa res, da na teh medijih se predstavljajo ljudje kaki bi radi bli in kaki bi radi zgledali v reali pa so čist drugačni.

To pa veliko zaradi razloga, ker če poveš, da si preprost, imaš rad naravo, sprehode, malo športaš, malo bereš, malo tega in onega...

...pač preprosto nisi zanimiv in si prezrt.

Moraš biti nekaj več (k* pa tako.. :).
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Feb. 2010 23:21

^^Osebe, katerim se tebi ljubi hobiji zdijo dolgočasni, pač niso vredne tvojega časa, energije in truda, ni res? :)
Sej se najdejo like-minded ljudje..
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 15:23

sirova štručka napisal/-a:
LEEL00 napisal/-a:Lih razmisljam ce bi se zbrala ce bi bila tip. Kaj vi bi se zbrali ce bi bili nasprotnega spola?

S takim razmišljanjem ne kažeš ravno samozavesti, tk da js če bi bla tip te ne bi zbrala. Medtem, ko sebe pa bi :P

Kdo pa ne bi sirove štručke zbral :D
Ko sem bil 15 - 18 let star smo vsako soboto po žuranju šli na sirovke v pekarno, bolš k mesni burek, sirov burek, pica burek... mmm memories.

Spoznavat folk na netu je super, velik laži zveš stvari, hitreje najdeš likeminded people, ne vzame velik časa, pa tut to je zanimivo, da tukaj v bistvu videz ni pomemben ampak bolj mind.

Ko te folk vidi, te prehitro okarakterizira... npr. ta je nabit, sigurno je nadut kreten, ta se ful pedena, sigurno je putana... ta se ful rihta, verjetn je peder, pa dobr avto ma, valjda je kurbir, pa ta ma take in take prjatlce sigurno je high... tle smo pa vsi isti ne...
Zadnjič spremenil amark31, dne 28. Feb. 2010 15:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 28. Feb. 2010 15:30

:gruebel: nisi dobro razumel vprašanja.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
ebony
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ebony » 28. Feb. 2010 15:32

Tako mimogrede...

Kateri portal sploh je aktualen in je na nekem nivoju (v slo mislim)... to leti predvsem na punce, na kateri portal se prijavljate, tiste seveda ko ste samske?

(ne nameravam delati kakšne reklame, zato mi lahko tudi na privat napišete)

hvala :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 15:35

Liefde napisal/-a::gruebel: nisi dobro razumel vprašanja.

Ja, če pa s spodno glavo razmišlam, k sem moški. :D ,pol pa želodec, pa dolg nič...
Zadnjič spremenil amark31, dne 28. Feb. 2010 15:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 15:39

ebony napisal/-a:Tako mimogrede...

Kateri portal sploh je aktualen in je na nekem nivoju (v slo mislim)... to leti predvsem na punce, na kateri portal se prijavljate, tiste seveda ko ste samske?

(ne nameravam delati kakšne reklame, zato mi lahko tudi na privat napišete)

hvala :D

Ja cosmo valjda, cosmo bejbe pa to. :D

Če nimaš louboutine čevljev, pa Narciso Rodriguez torbice tko nisi na nivoju. :lol:
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 17:53

nism preveč zaupljiva :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov