Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 27. Dec. 2012 11:42

Nihče ni govoril o procentih oz. deležih takih oseb, ampak zgolj o obstoju možnosti obratne situacije, kot jo je prestavil LZ :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Dec. 2012 12:30

Saj pa če greš gledat folk na teh straneh potem vidiš kdo je gor. Večinoma so to pod do srednje povprečni tipi in pa zelo podpovprečne do podpovprečne ženske. Zeeeelo redko se najde kakšna, ki res dobro zgleda, še posebej na zastonjskih straneh ne. Itak pa za tako veš, da ma verjetno velik naval glede na razmerje moški:ženske, da se o razmerju grde:lepe ženske sploh ne menimo. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Dec. 2012 13:39

Problem je, da je punci, ki je nad povprečjem (inteligentna, odločna, ambiciozna, zabavna, prijazna, lepa), težko najt takega fanta. ;) Itak je vedno na voljo dovolj enih povprečnih, dolgočasnih, nezrelih ... ampak dobra baba takega pač ne išče ...

Jaz bi, če bi bila samska, najbrž hodila študirat v NUK. Bojda se tam na veliko parčkajo. Plus, tipa si lahko ogledam, izvohljam, kaj približno študira, če malo pogledam v njegovo literaturo in še pogovor se da dost hitro navezat. :)

Razna spoznavanja na portalih ona-on ipd. se mi zdijo povsem mimo že zato, ker kažejo na neizvirnost in obupanost ljudi. (Povsem drugače je, če se spoznaš kje drugje na netu ... mogoče bi, v kolikor bi na ta način iskala fanta, najprej poiskala kako dobro računalniško igrico ... najrajši taktiko, bi šla še tematsko zraven. :D)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 27. Dec. 2012 13:59

Dioniz, na katerem portalu pa si to gledal?

Jaz se še kar nisem na nobenega registrirala :) Nekam nimam več volje po temlem:D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Dec. 2012 14:31

*Abby** napisal/-a:Problem je, da je punci, ki je nad povprečjem (inteligentna, odločna, ambiciozna, zabavna, prijazna, lepa), težko najt takega fanta. ;)

Takih punc je v resnici dokaj malo. Jih je pa dost, ki si domišljajo, da so take.

Ni vsaka, ki nekaj študira in malo boljše zgleda, ful nad povprečjem.

Ampak punce, ki jih poznam in so res ful ful dobre, niso imele nobenega problema najt ful ful dobrega tipa.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Dec. 2012 14:45

Mislim, da je splošno znano, da se imamo vse za kao nekaj. Vse po vrsti smo pametne, pa razgledane, finančno neodvisne, seks nam je na prvem mestu, obenem pa še hodimo žurat , socialno življenje je na višku, oblačimo se po zadnji modi in doma ohranjamo v nulo spucano stanovanje- seveda ob uspešni karieri.
Realnost je seveda drugačna, ženske si višajo standarde v višave, dejansko hočejo veliko več, kot bi prinesle v zvezo.
Seveda hoče vsak zase najboljše, zavedajo se pa ne, da so samski tipi povsod okrog in da se ali družiš v napačnih krogih, se nahajaš na napačnih krajih ali pa pač nisi girlfriend material za tipe, ki so ti všeč.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Dec. 2012 15:03

carrie_ napisal/-a:Dioniz, na katerem portalu pa si to gledal?

Jaz se še kar nisem na nobenega registrirala :) Nekam nimam več volje po temlem:D

Nisem samo na enem ampak na kar precej. Mislim, da ti je tu dala en dober hint kaj bi blo boljše, če hočeš bilokoga spoznat. Namesto se registrirat na take strani, bi raje se registrirala na kake strani ali forume kjer se družijo ljudje s podobnimi interesi (naprimer kakšni športno-rekreativni forumi) in lahko hitro pride do srečanja in spoznavanja novih ljudi pa še tem za pogovor bo že takoj na začetku ogromno, ker bo pač interes za neko področje skupen. Tud sam se samo na tem forumu spoznal marsikoga, pa tud na ostalih forumih sem marsikoga spoznal zaradi srečanj ipd. Če si družabna, ne bi smela met problemov.
Zadnjič spremenil Dioniz, dne 27. Dec. 2012 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Dec. 2012 15:24

Džeki napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:Problem je, da je punci, ki je nad povprečjem (inteligentna, odločna, ambiciozna, zabavna, prijazna, lepa), težko najt takega fanta. ;)

Takih punc je v resnici dokaj malo. Jih je pa dost, ki si domišljajo, da so take.

Ni vsaka, ki nekaj študira in malo boljše zgleda, ful nad povprečjem.

Ampak punce, ki jih poznam in so res ful ful dobre, niso imele nobenega problema najt ful ful dobrega tipa.

S tem, da niso vse, ki študirajo in izgledajo dobro visoko nad povprečjem se strinjam.

Hkrati tudi nočem reči, da sem jaz sama v tej skupini, je pa dejstvo, da sem v vsem spoznavanju, zmenkanju, prijateljevanju itd. našla samo enega človeka, pri katerem sem našla vse, kar potrebujem. In ne, nisem naletela na same zgube (celo zelo fajn dečke sem spoznavala vmes ali prijateljevla z njimi), sem se pa z npr. nivojem pogovora zadovoljila samo pri zdajšnjem fantu ... na podoben način se lahko (občasno) pogovarjam samo še s svojo sestro ...

Odvisno je od tega, koliko nekdo ve, kaj hoče. In jaz denimo nisem bila pripravljena odstopat od nekje 80% svojih predstav o tem, natančno kakšnega človeka si želim.
Je pa seveda treba vedet, kaj lahko oz. česa ne moreš ponudit nasprotni strani ...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Dec. 2012 18:35

emanuela napisal/-a:alli pa pač nisi girlfriend material za tipe, ki so ti všeč.

Manko zanimive osebnosti je težava prenekatere ženske, ki se ima za dobro, če ne celo ful dobro.

Naslednja težava je nesposobnost uvida, da so tipi, nad katerimi se taka potencialna ženska pritožuje, dejansko moška različica nje same in torej na čisto ustreznem nivoju.
pupika123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pupika123 » 27. Dec. 2012 18:45

jaz sem bila prijavljena na ona-on, zelo veliko mailov sem dobivala in praktično skoraj vsi so gnjavli isto (pijačka, telefonska, facebook, pošlji sliko itd.), jaz tega interesa nisem imela, ker sem si želela prej malo osebo spoznat prek dopisovanja (zelo veliko tipov pokaže interes, kljub temu da nisem imela objavljene slike).

Samo en je izstopal, da sem na koncu si že prav želela, da mi reče za telefonsko oz za pijačo, že po načinu pisanja sem vidla da je drugačen. normalni pogovor. tega od drugih nisem dobila, skoz neka namigovanja na sex, siljenje za pijačko...
s tem tipom sem zdaj skupaj že 3 leta in morm rečt, da mi njegov nasmeh še zmeraj polepša dan.

tako da carrie poskusi tu, jaz sem imela srečo
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Dec. 2012 21:50

Džeki napisal/-a:
emanuela napisal/-a:alli pa pač nisi girlfriend material za tipe, ki so ti všeč.

Manko zanimive osebnosti je težava prenekatere ženske, ki se ima za dobro, če ne celo ful dobro.

Naslednja težava je nesposobnost uvida, da so tipi, nad katerimi se taka potencialna ženska pritožuje, dejansko moška različica nje same in torej na čisto ustreznem nivoju.

In ''zanimivost osebnosti'' je nekaj, kar si vsakdo razlaga po svoje ... kar je tebi zanimivo, tvojemu kolegu mogoče ni in zagotovo ni vsaj enemu Franclju, ki ga še nikoli nisi srečal ...
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 28. Dec. 2012 0:11

Sem družabna, ampak je problem, ker grem dosti v moji držubi , ki je bolj zaprta in standardna in še takrat grem , da uživam in se sprostim ne pa z namenom "spoznavat". Poleg tega sem pa še kar precej zbirčna. :P

Hkrati se mi tudi ne ljubi dosti chatat. Mislim, da tudi če bi bila kam prijavljena, bi odpisala ravno enkrat na sto let :razz: Se pač raje v živo pogovarjam.

Se bom vpisala v kvačkarski krožek, da spoznam kako "zanimivo osebnost" :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Dec. 2012 1:31

Ja pol pa ne vem zakaj sploh načrtuješ internetno spoznavanje? Išči nekaj kjer se boste v živo družli. Če si športni tip, je zelo dober forum tekaški-forum, kjer se ful dosti dobivajo na tekmah ali pa piknikih pa večinoma so super ljudje (sem bil enkrat). Pač primer, drugače si pa sama nekaj najdi.
― Ralph Waldo Emerson
alek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a alek » 28. Dec. 2012 10:06

NUK? Haha. Se pobiram izpod mize. :D Ne bi rekel če bi rekla katero kol drugo knjižnico. Ampak NUK.
Zadnjič spremenil alek, dne 28. Dec. 2012 10:13, skupaj popravljeno 3 krat.
alek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a alek » 28. Dec. 2012 10:09

pomotoma 2x

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]