Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 359 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Ja odvisno kakšno vrsto spoznanstva si želiš? Če iščeš potecialnega partnerja bi bil cosmo-forum več kot idealen.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Za prijateljstvo, in če se morda razvija kaj več, seveda... V bistvu cosmoforum nikoli nisem gledala na tak način
No, naštela bom neki predlogov (google is my friend): Ona-on, Facebook, Frendi in Flirt, Kupid, Spoznaj, Twoo, Zmenkarije, Prijateljstvo, Mojflirt, Easyflirt, Spoznavanje, Najdiljubezen, Badoo, sms-zmenki, avanture (ta odpade)... Dosti je tega
No, naštela bom neki predlogov (google is my friend): Ona-on, Facebook, Frendi in Flirt, Kupid, Spoznaj, Twoo, Zmenkarije, Prijateljstvo, Mojflirt, Easyflirt, Spoznavanje, Najdiljubezen, Badoo, sms-zmenki, avanture (ta odpade)... Dosti je tega
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
če greš na frendi in flirt pejt na tastarega. tanov je plačljiv. drugač pa, twoo mi je všeč.
trapasto je ker je vse plačat neki treba da sploh lahko pošlješ sporočilo.. čeprav če si punca ti sploh ni treba skrbet ker na vsakem je 1000 tipov na eno punco.
trapasto je ker je vse plačat neki treba da sploh lahko pošlješ sporočilo.. čeprav če si punca ti sploh ni treba skrbet ker na vsakem je 1000 tipov na eno punco.
hej norci
- Sportnica26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
slovenc79 napisal/-a:če greš na frendi in flirt pejt na tastarega. tanov je plačljiv. drugač pa, twoo mi je všeč.
zakaj potem jaz nikjer nobenega pametnega ne srečam
- Sportnica26
- Sramežljivka
rokerca napisal/-a:Obstajajo tudi taki, ki nimajo časa iskati v živo.
JA točno tak....ali pa recimo enostavno ne zahajaš ven se napivat, ne zahajaš v diskače.....tam kjer se gibljem s športnim društvom so pa itak že vsi oddani al pa nezanimivi....težko je srečat res....
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz imam vedno nek predsodek do teh strani. Občutek imam, da je gor veliko vezanih, čudnih itd. Je pa res, da sem na koncu fanta dejansko spoznala preko neta, čeprav nenamerno (nikoli si nisem mislila, da bo imel kak forum ali irc pri tem kaj vloge). Tako da, kaj pa veš. Od tisočih se verjetno najde kak ustrezen, domnevam
The world is as you are.
- Sportnica26
- Sramežljivka
emanuela napisal/-a:Jaz imam vedno nek predsodek do teh strani. Občutek imam, da je gor veliko vezanih, čudnih itd. Je pa res, da sem na koncu fanta dejansko spoznala preko neta, čeprav nenamerno (nikoli si nisem mislila, da bo imel kak forum ali irc pri tem kaj vloge). Tako da, kaj pa veš. Od tisočih se verjetno najde kak ustrezen, domnevam
itak da se, samo srečo moraš imeti, da se z nekom pač res zaštekaš. jaz nimam predsodkov do nobenih internetnih spoznavanj, sigurno pa se ni z vsakim takoj za srečat....že po mailih se vidi, kakšen karakter ima kdo in če ti kdo najeda že preko računalnika, kako bi najedal šele v živo.... no upam da bom v letu 2013 imela tudi jaz kaj več sreče na tem področju, pa najsi bo splet ali realnost
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Na spoznavnih portalih je razmerje moški: ženska verjetno nekje 10:1. Za moškega torej popolnoma brezupno, ker mora res izstopati, da naredi vtis, za žensko pa še bolj brezupno, ker mora delat selekcijo med vsemi možnimi, ki ji zatežijo.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ jaz pa mislim, da se nobeni ženski na svetu ni treba prijaviti na noben spletni portal v upanju da bi tam našla moškega.
Zunaj je toliko samskih tipov, in če je ženska vsaj normalno socializirana in nima črvov v glavi bo lahko našla sebi primernega moškega.
Nobeni ženski se ni treba ponujati, še najmanj pa rangirati kako je zaželjena med moškimi, ker so sporočila na takšnih portalih generična.
Zunaj je toliko samskih tipov, in če je ženska vsaj normalno socializirana in nima črvov v glavi bo lahko našla sebi primernega moškega.
Nobeni ženski se ni treba ponujati, še najmanj pa rangirati kako je zaželjena med moškimi, ker so sporočila na takšnih portalih generična.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
LZ, problem je, če imajo tipi v okolici črve v glavi, ne nujno ona Se pravi, da ji pač nihče ni všeč / ni ustrezen, da bi hotela kaj več... samskih povprečnežev je itak vedno na pretek okoli Je pa res, da si tudi jaz ne predstavljam, da bi na kakšni taki strani potem bilo več uspeha (razen če gre za kakšno tematsko / strokovno stran, kjer se zbirajo ljudje z enakimi interesi, in ne načrtno 'zmenkarije' zadevo).
Prvi neprebran prispevek • 359 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]