Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 24. Dec. 2012 14:25

Ja odvisno kakšno vrsto spoznanstva si želiš? Če iščeš potecialnega partnerja bi bil cosmo-forum več kot idealen. :biggthumpup:
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 24. Dec. 2012 15:23

inb4 slovenc79
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 24. Dec. 2012 16:04

Za prijateljstvo, in če se morda razvija kaj več, seveda... V bistvu cosmoforum nikoli nisem gledala na tak način :wink:

No, naštela bom neki predlogov (google is my friend): Ona-on, Facebook, Frendi in Flirt, Kupid, Spoznaj, Twoo, Zmenkarije, Prijateljstvo, Mojflirt, Easyflirt, Spoznavanje, Najdiljubezen, Badoo, sms-zmenki, avanture (ta odpade)... Dosti je tega :hm:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Dec. 2012 16:23

če greš na frendi in flirt pejt na tastarega. tanov je plačljiv. drugač pa, twoo mi je všeč.

trapasto je ker je vse plačat neki treba da sploh lahko pošlješ sporočilo.. čeprav če si punca ti sploh ni treba skrbet ker na vsakem je 1000 tipov na eno punco.
hej norci :)
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Sportnica26 » 24. Dec. 2012 23:24

slovenc79 napisal/-a:če greš na frendi in flirt pejt na tastarega. tanov je plačljiv. drugač pa, twoo mi je všeč.

trapasto je ker je vse plačat neki treba da sploh lahko pošlješ sporočilo.. čeprav če si punca ti sploh ni treba skrbet ker na vsakem je 1000 tipov na eno punco.

zakaj potem jaz nikjer nobenega pametnega ne srečam :?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Dec. 2012 23:40

Ker si pametni najdejo v živo?
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 25. Dec. 2012 10:11

Obstajajo tudi taki, ki nimajo časa iskati v živo. :P
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sportnica26 » 25. Dec. 2012 10:17

rokerca napisal/-a:Obstajajo tudi taki, ki nimajo časa iskati v živo. :P

JA točno tak....ali pa recimo enostavno ne zahajaš ven se napivat, ne zahajaš v diskače.....tam kjer se gibljem s športnim društvom so pa itak že vsi oddani al pa nezanimivi....težko je srečat res....
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Dec. 2012 10:20

Jaz imam vedno nek predsodek do teh strani. Občutek imam, da je gor veliko vezanih, čudnih itd. Je pa res, da sem na koncu fanta dejansko spoznala preko neta, čeprav nenamerno (nikoli si nisem mislila, da bo imel kak forum ali irc pri tem kaj vloge). Tako da, kaj pa veš. Od tisočih se verjetno najde kak ustrezen, domnevam :)
The world is as you are.
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sportnica26 » 25. Dec. 2012 13:30

emanuela napisal/-a:Jaz imam vedno nek predsodek do teh strani. Občutek imam, da je gor veliko vezanih, čudnih itd. Je pa res, da sem na koncu fanta dejansko spoznala preko neta, čeprav nenamerno (nikoli si nisem mislila, da bo imel kak forum ali irc pri tem kaj vloge). Tako da, kaj pa veš. Od tisočih se verjetno najde kak ustrezen, domnevam :)

itak da se, samo srečo moraš imeti, da se z nekom pač res zaštekaš. jaz nimam predsodkov do nobenih internetnih spoznavanj, sigurno pa se ni z vsakim takoj za srečat....že po mailih se vidi, kakšen karakter ima kdo in če ti kdo najeda že preko računalnika, kako bi najedal šele v živo.... no upam da bom v letu 2013 imela tudi jaz kaj več sreče na tem področju, pa najsi bo splet ali realnost :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Dec. 2012 10:26

Na spoznavnih portalih je razmerje moški: ženska verjetno nekje 10:1. Za moškega torej popolnoma brezupno, ker mora res izstopati, da naredi vtis, za žensko pa še bolj brezupno, ker mora delat selekcijo med vsemi možnimi, ki ji zatežijo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Dec. 2012 1:36

^^ jaz pa mislim, da se nobeni ženski na svetu ni treba prijaviti na noben spletni portal v upanju da bi tam našla moškega.

Zunaj je toliko samskih tipov, in če je ženska vsaj normalno socializirana in nima črvov v glavi bo lahko našla sebi primernega moškega.

Nobeni ženski se ni treba ponujati, še najmanj pa rangirati kako je zaželjena med moškimi, ker so sporočila na takšnih portalih generična.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Dec. 2012 9:15

LZ, jaz se s tabo strinjam, samo ženske pa ne vem če se bodo. Poglej, svet je poln žensk, ki trdijo, da ne morejo najt primernega tipa zase.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 27. Dec. 2012 11:20

LZ, problem je, če imajo tipi v okolici črve v glavi, ne nujno ona :D Se pravi, da ji pač nihče ni všeč / ni ustrezen, da bi hotela kaj več... samskih povprečnežev je itak vedno na pretek okoli :) Je pa res, da si tudi jaz ne predstavljam, da bi na kakšni taki strani potem bilo več uspeha (razen če gre za kakšno tematsko / strokovno stran, kjer se zbirajo ljudje z enakimi interesi, in ne načrtno 'zmenkarije' zadevo).
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Dec. 2012 11:34

Kot da je 90% žensk ful nadpovprečnih bitij, da bi morale imeti neke ful nadpovprečneže.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]