Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dreamerka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamerka » 28. Sep. 2009 10:29

Verjetno je ta tema že bila, ker sem "nova" še nisem uspela prebrati vsega. Zanimajo me vaše izkušnje in tudi mnenje o datih s tipi, ki jih spoznaš prek neta. Že nekaj časa sem članica Spoznaj.si, kjer se moram reči lepo zabavam... no, končno sem se opogumila in bi se srečala z nekaj dopisovalci: Bojim se razočaranja ob srečanju in še nekateri dvomi se mi porajajo. Hvala za mnenje in nasvet. :angel:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 28. Sep. 2009 11:07

je zabavno ljudi spoznavat prek spleta, nimam nič proti tem, sam k nikol ne veš kakšn človk je realnem življenju..eni so isti kot se opisujejo na netu in to je kul, drugi so pa pol čist kontra..kšni psihoti itd..
jz sm drgač spoznala svojega bivšega prek neta in sem bla prov presenečena ker je biu u real lifu enak kot se mi je virtualno predstavljal..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 28. Sep. 2009 11:15

Ja zna se zgodir,da spoznaš usojeno ljubezen prek neta kar sm slišala,da se velikokrat to zgodi,velik kolgic je že tko spoznale svoje tipe in jst tud.Sicer je zdaj bivši ampak ok hehehe....Nevm sicer probat ni greh,ampak se tud velik tipov najde k so psihoti :? res moraš zbrat pogum in se dobit s kakšnim,jst sm mela srečo :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Sep. 2009 12:16

Spoznala sem ga prek neta pred kakimi šestimi leti, ne z namenom iskanja fanta ali prijateljstva, chat je bil takrat noro popularen pa irc tudi hehe :) tako da sva postala "prijatelja" preko interneta, po kakšnem letu, letu in pol sva se odločila za srečanje in začela hodit..zveza še traja. :) Pač je treba pazit na te reči, če imaš to samo za neko brezskrbno dopisovanje ali dejansko sklepanje prijateljstva, sj je okej, samo za srečanja je treba poskrbet, da so javna..Tko sm jaz tud po enem in pol letu dopisovanja hotela, da se dobiva na kakem bolj javnem prostoru in sva se..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 28. Sep. 2009 13:29

Se strinjam, da je zeloo razburljivo in zanimivo spoznavat nov folk in itq če maš srečo lahko spoznaš kakšnga simpatičnega tipčka;)). Sam useen je pa dober bit previdn pa prvič rajš uzem s seboj prjatlco al pa se dobta v kakšnmu lokalčku, kjer nista sama! :)
Drugač pa poznam velik primerov, ko so kolegici spoznale res nice tipa in so še vedno z njim, tko kot je pa blo rečeno, pa je na teh straneh tut veliko psihotov s katerimi vrjetno nočeš met opravka :D
Pa velikoo sreče pri spoznavanju novih prijateljiev, kakšnga tipčka, itd...
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 28. Sep. 2009 14:51

Jaz sem svojega fanta spoznala prek neta - po 1 mesecu dopisovanja sva se dobila na kavi, se zaštekala in sedaj sva skupaj.

Je pa res, da najdeš pacientov prek neta malo morje - ob obupancev, psihičev, ženitnih/sex ponudb; pa do prav prijetnih ljudi.

Pojdi na pijačko (nekje na javno mesto, valda), domeni se prek maila (ne dajaj telefonske, da ne boš postala predmet obsedenca), in če ti oseba ne bo všeč, jo skenslaš - as easy as that.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 28. Sep. 2009 14:56

en moj znanc je najdu svojo na netu in po recimo dveh treh letih sta se porocila in se mata se kr rada :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Sep. 2009 15:27

inaa napisal/-a: ... in se mata se kr rada :wink:

:D
Sway
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sway » 28. Sep. 2009 16:17

no sam psiho je lahko tud un ,ki si ga zunaj spoznala, ki je pristopil do tebe a ne, sej tud unga nis poznala! rizik se mi zdi je tko al drgač ,da dobiš psihopata/psihopatko! :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Sep. 2009 19:49

puma napisal/-a:
inaa napisal/-a: ... in se mata se kr rada :wink:

:D
Luštno, hehe.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 28. Sep. 2009 21:57

Kot povsod drugod tudi na netu lahko spoznaš dobre in slabe ljudi.
Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 28. Sep. 2009 23:47

malo previdnosti nikol ni odveč, majo punce prav.. predvsem dobro je pa izbrat en nevtraln prostor, kje se bosta dobila, ker nikoli ne veš.. za eno znanko vem, da se je prvič dobila z enim tipom pri njemu doma.. in ga še nikol prej ni vidla.. HALOOO, le kje je mela glavo :D
jst sm tut spoznala že veliko dobrih ljudi na netu.. in pač z enim tipčkom je pol tut trajal kr neki cajta, kr sva se že ujela na msnju in na še enem spletnem portalu.. je blo pa tk, da je bil on kr oddaljen od mene.. jst iz koroške, on iz maribora.. in nikoli se nisva mogla zmenit, kako bi se dobila, ker jst takrat še nism mela izpita.. sam pri nama je že na začetku malo predaleč šlo prek smsov, oba sva ful pričakovala ker pač tko po slikah sma si bla ušeč :)
potem je pa mene enkrat razjezlo in sm se eno nedeljo usedla na bus, odpeljala u maribor.. ampak joj kera trema, ko nekoga tako spoznaš ko ne veš, a mu boš u real lifu tut ušeč pol alpa ne.. :) drugo je ko nekoga zunaj spoznaš in stopi do tebe, ker ga vizualno privlačiš.. nnoooo potem sma šla mal naokol po mariboru, mi razkazal tam njihove kotičke, kjer se družijo ob vikendih.. in sva se kr malo zagledala :)
drugače pa sm še pol po tem par ljudi tako spoznala.. dodali so me gor kot spletno prijateljico, videli smo se zuni, se prepoznali.. in pač.. seveda je možno, da spoznaš svojo ljubezen prek neta.. poznam tud dost primerov, ko so zdej srečni skupaj..

sam še vedno, ni dobro preveliko pričakovat od nekoga, ki ga še ne poznaš u real lifu dobro.. če preveč pričakuješ, si lahk pol dost razočaran nad nekom..

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 29. Sep. 2009 9:50

tudi jaz sem spoznala kar nekaj ljudi preko neta. žensk in moških, s katerimi smo sedaj fajn kolegi,klepetamo, kofetkamo, s tistimi, ki so malo bolj oddaljeni se pač mogoče 1x letno dobimo skupaj...
sicer pa sem tudi mojega spoznala preko neta..in še traja in je še sladko
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 29. Sep. 2009 14:41

js sm jih že kr par prek interneta spoznala.pač poznala sem jih preko slik in tako, ampak skoraj vsakega je kdo od mojih prijateljev poznal..in bili so v okolici mojega mesta.tako sem sklenila tudi par dobrih prijateljstev ki še zmeraj držijo.pa tudi s sedanjim partnerjem sva se našla na internetu, čeprav sva se že prej parkrat kar tako videla na cesti in sem videla da mi je simpatičen.
drugače pa se mi to ne zdi nič narobe..vendar pa še zmeraj se je veliko bolje spoznavati v živo za to je normalno da se bojiš razočaranja ob srečanju in podobno.vendar iz mojih izkušenj ...pač če ti ni všeč se vidita enX in nikoli več. :wink:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 29. Sep. 2009 14:54

Tudi midva sva se spoznala na net, pa nisem iskala fanta.
Je pa res da se najde toliko čudakov, da kar ne moreš verjet.
Potrebno je biti previden in ne vsakemu zaupat svojih podatkov in telefonske.
(s)mej se

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov