Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Feb. 2010 18:32

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Feb. 2010 18:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
ebony
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ebony » 21. Feb. 2010 18:40

LEEL00:

Ne igraj preveč na eno karto (s tem ne mislim na tipa, ampak na termin). Že sedaj imaš preveč "če-jev" v svojem spisu - če mu bom všeč, če se bo hotel dobit s tabo, če bo samski, če ne bo preveč ljudi okrog njega...

Se namreč vidim v tvojem spisu, ker imam tudi dokaj veliko poznanstev preko interneta in tudi me pogosto klikne kakšna punca, s katero se razumeva in debatirava in ta krog se ponavlja iz dneva v dan iz meseca v mesec, itd. Vendar niti koraka dlje. Zakaj?

Zato, ker sem tudi sam izbirčen in ne povabim vsake ven, pa čeprav bi se mogoče kaj konkretnega razvilo, ko bi se v živo srečala. Razlog je pa v tem, da ene pač klikate in se rade menite, niti približno pa ne date vedet, da bi tudi v realnem življenju hotele kaj več. ALi obratno, da če se že fant dela nedostopnega, se še potem punca spusti na njegov "visoki" nivo.

Tako, da kot tip, ti lahko povem, da noben ekstrem ni dober - če ne daješ vtisa, da hočeš kaj več; ali pa da daješ preveliki vtis - to je vtis obupanosti.

In mislim, da vsaj to, da ugotoviš, če je vsaj malo zainteresiran za en navaden kafe, ne rabiš ne vem kakšnega poguma. V bistvu je to samo ena vrstica, ki jo napišeš magari preko MSN!

Vem, da zveni kruto, vendar več mesecev izgubljat čas za tipa, ki ga še v živo vredu ne poznaš in še tega ne več, če si mu vsaj malo všeč, je too much! Sploh glede na to, da ti morda na koncu še pove, da si mu pač kul, ker si je vredu dopisovat s tabo in to je to. Ali še hujše, da sta si všeč, ampak ker noben ne naredi prvega koraka, bosta oba prej ko slej obupala. Ali si pa on najde prej punco in obratno.

Če bi jaz bil na tvojem mestu, bi čimprej vprašal, če je kdaj za kakšno kavo.. (niti ni potrebno, da se že dogovorita za konkretni termin, že samo razmišljanje bo vaju postavilo na malo bolj realna tla).

No toliko od mene ;)
lp
ebony
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ebony » 21. Feb. 2010 18:41

Horus napisal/-a:Tipi ne zbiramo samozavesti ampak videz :P NIC NE VES! :P

ti tudi ne
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Feb. 2010 18:46

ebony
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ebony » 21. Feb. 2010 18:49

tvoj sarkazem je čist primitiven; če že
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Feb. 2010 18:53

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Feb. 2010 18:53

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
ebony
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ebony » 21. Feb. 2010 18:56

Horus napisal/-a:Ok, se bom... dvignu... na tvoj nivo:

"Well, you're... ugly!"

No to je že boljš.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 22. Feb. 2010 14:20

OT Ma js mislim, da ta toliko opevana samozavest ni tolko pomembna, kot se zdi. Js poznam toliko samozavestnih žensk in se mi zdi, da imajo v vezah še večje probleme kot nesamozavestne in prav tako pri pridobivanju tipov...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Feb. 2010 14:23

Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 22. Feb. 2010 14:33

:lol: Samozavest je nekaj, kar večina žensk, ki meni da so samozavestne sploh nima. Te pa imajo tečnobo, trmo, vztrajnost, vedno prav,... Na take je letel moj komentar in ne na resnično samozavestne, slednjih je bolj malo... Ja Horus v bistvu imaš prav.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 22. Feb. 2010 15:43

nixie napisal/-a:OT Ma js mislim, da ta toliko opevana samozavest ni tolko pomembna, kot se zdi. Js poznam toliko samozavestnih žensk in se mi zdi, da imajo v vezah še večje probleme kot nesamozavestne in prav tako pri pridobivanju tipov...

Če ima probleme v zvezi in pri pridobivanju tipov, je daleč od samozavestne ženske. Ker samozavestna ženska ne bo za vsako stvar trmarila, pa tečnarila, pa se delala "glavno". Poznam dosti takšnih primerkov žensk, ki so tečne, trmaste, predvsem v odnosu do partnerja, ampak zame je to primerek, daleč od samozavestne ženske, ampak me takšna oseba bolj spomninja, na osebo, ki išče neko samopotrjevanje in skuša svoje nezadovoljstvo opravičiti, s tem, da probleme išče pri partnerju in v zvezi.
Nesamozavestna ženska, pa tudi ne bo daleč prišla.
Samozavestna ženska je tista, ki ve kaj hoče v življenju doseči, ki ni odvisna od moškega, ampak od same sebe,ki ne sitnari za vsako stvar, za vsak problem, in se ob tem, hkrati naslaja na partnerja, in od njega pričakuje kakršnokoli pomoč (ker drugače si že razlaga,da jo nima rad :roll: ), ter zna živeti in uživati trenutke, ko je sama in ko je s partnerjem. Hkrati pa to zna tudi pokazati, na prijazen, energičen način in dobro voljo. Opažam pa, da je takšnih žensk oziroma punc, ful malo. Vsaka stvar jih vrže iz tira, partnerja nadzirajo in se "piz****" nanj, za vsako malenkost. In ne razumem, ter nikoli ne bom razumela, kaj takšne ženske razmišljajo, pričakujejo, si mislijo..Verjetno bolj malo, ali skoraj nič :D
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lol_iika » 22. Feb. 2010 17:40

ja js tut ja sem bla na raznih klepetalnicah itd.. nisem pa
se z nobenim dobivala... ker ne zaupam temu preveč... no kaj vse delamo za ljubezen :razz: hehe no zdj tega nerabim ker mam tapravga dedca hehe. stay in love :wink:
How to spell ignorance... Y-O-U
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 22. Feb. 2010 18:44

ebony napisal/-a:Zato, ker sem tudi sam izbirčen in ne povabim vsake ven, pa čeprav bi se mogoče kaj konkretnega razvilo, ko bi se v živo srečala. Razlog je pa v tem, da ene pač klikate in se rade menite, niti približno pa ne date vedet, da bi tudi v realnem življenju hotele kaj več. ALi obratno, da če se že fant dela nedostopnega, se še potem punca spusti na njegov "visoki" nivo.
Žal obstajajo pacientke in pacienti, ki si zdravijo komplekse na tak način.

ebony napisal/-a:In mislim, da vsaj to, da ugotoviš, če je vsaj malo zainteresiran za en navaden kafe, ne rabiš ne vem kakšnega poguma. V bistvu je to samo ena vrstica, ki jo napišeš magari preko MSN!
Tudi jaz sem se nasmehnil, ko sem prebral, koliko komplikacij okoli tega; vidi ga na vsakem koncertu, ima ga možnost vprašat za msn, telefonsko številko ipd, ampak ne, raje sprašuje na forumu, kako pa kaj. :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]