Spoznavanje prek neta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Dec. 2012 10:12

alek napisal/-a:NUK? Haha. Se pobiram izpod mize. :D

Zakaj že? Tam lahko ženska vsaj spozna tipa, ki ima dejansko kaj v glavi.
alek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a alek » 28. Dec. 2012 10:16

Zakaj že? Tam lahko ženska vsaj spozna tipa, ki ima dejansko kaj v glavi.

Sem dopolnil svoj odgovor. V tisti tišini (no vsaj kolkor sem bil jaz v NUK-u) se mi ni zdelo nekako primerno pogovarjati. Nimam pa nič proti ostalim knjižnicam, da ne bo pomote (npr. CTK).
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 28. Dec. 2012 12:20

Ko sem jaz hodila v NUK, je bilo tudi ogromno parčkanja in ne vem, če sem še kdaj kasneje spoznala toliko zanimivih tipov v tako kratkem času. Ne v čitalnici, ampak v kavarni, na klopcah pred NUK-om itd. To je za študentke super ideja.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Dec. 2012 12:30

maniac napisal/-a:Ko sem jaz hodila v NUK, je bilo tudi ogromno parčkanja in ne vem, če sem še kdaj kasneje spoznala toliko zanimivih tipov v tako kratkem času. Ne v čitalnici, ampak v kavarni, na klopcah pred NUK-om itd. To je za študentke super ideja.

Ja, tudi jaz sem mislila v tej smeri. :) Sicer ne vem iz izkušenj, ampak krožijo govorice o NUKu kot pravem ''parčkališču''. Plus, če bi našla tipa tam nekje, bi vedela, da očitno študira in celo nekaj počne za svoj študij, kar je pa vsaj zame, ogromen plus.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Dec. 2012 15:09

js sm bla parkrat v NUKu in se mi je zdelo prav grozno kako se folk v čitalnici čekira med pregledovanjem zapiskov.
pa nisem se mogla znebit občutka, da je polovica ljudi tam zaradi vtisa: o lej kako smo študiozni, sedimo v nuku, se grebemo za zice in ful študiramo.

internet se mi tudi ne zdi neka ful fajn stvar za spoznavanje ljudi, mogoče kak forum, kjer se družijo ljudje s podobnimi interesi, tele spletne pecarije vsekakor ne.
tudi varjante: o sem te vidu na eni fotki na FB, ful si huda, bi šla na pivo, here, have some friend reqests. mislim, what? a zdej ker sem na neki fotki, bi ti kr šel z mano na pivo. in kaj če sem neopisljivo tečna in dolgočasna?

v resnici sploh ne vem kje bi spoznala tipa, če bi bla zdej samska. ampak nekje ziher že. v to ne dvomim :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Dec. 2012 15:55

Najboljši plac za spoznavanje folka je na zadevah, ki jih rad počneš. Ker ko počneš nekaj, kar rad počneš, si dobre volje, pristen, sproščen. Pa ne smeš bit tam z namenom spoznat partnerja, nujno.

Zato spletne smenkarije slabo funkcionirajo. Ker je tam folk z namenom spoznat partenrja in vse zvodeni v neko posiljeno samooglaševanje.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Dec. 2012 15:57

In če najrajši berem in pišem? In za lastno veselje igram klavir? :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Dec. 2012 16:05

No, koristno je, da je to, kar rad delaš, nekaj v zvezi z aktivnostmi, kjer so možni socialni stiki.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Dec. 2012 10:49

najlažje je na prijateljskih druženjih. pa ne mislim zdaj jakih žurk, ampak privat druženje. praznovanje ker je nekdo naredil pdi, dobil službo, diplomiral, na pikniku, gre v tujino ipd. to običano niso masovke.
sama sem še največkrat končala s prijatelji/znanci prijateljev. na faksu pa z raznimi znanci/ prijatelji sošolcev. ko se skupaj učiš, kofetkaš, kosilaš.

je pa res, da za spoznat koga je treba bit socialen, se družit in spoznavat. če spoznate 1 novega tipa na mesec bo trajalo veliko dlje kot če pa npr. 3 na teden.

ampak folk se druži nonstop: na faksu po predavanjih, med pavzami... v službi med malico, na pijači po službi.. in vsak sodelavec ima neke svoje znance. tak da jaz bi se na take načine spoznavanja fokusirala, kot pa npr. zvečer žuranje v cirkusu ali pa internet.
Vsak raj ima svojo kačo.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 29. Dec. 2012 11:20

sončkica, vse lepo in prav, toda težava nastopi če nekdo nima nekega družabnega življenja, se na faksu druži le z eno ali dvema osebama, gre po službi direkt domov, navsezadnje tudi težave pri navezovanju intimnih stikov itd.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Dec. 2012 11:38

ja pol mu/ji pa itak ni pomoči.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Dec. 2012 11:02

Fantin napisal/-a:sončkica, vse lepo in prav, toda težava nastopi če nekdo nima nekega družabnega življenja, se na faksu druži le z eno ali dvema osebama, gre po službi direkt domov, navsezadnje tudi težave pri navezovanju intimnih stikov itd.

potem pa je čas da ta nekdo stopi izven svoje cone udobja in poskusi kaj novega. težave pri navezovanju intimnih stikov so pa rešljive, ampak je pa tudi treba delat na tem. od nič ni nič.
Vsak raj ima svojo kačo.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Dec. 2012 11:21

Seveda je treba delat na tem, toda do želenih rezultatov lahko mine veliko časa. Pri meni je trajalo več let. Sicer še ni povsem tako kot bi si želel, je pa daleč bolje kot pred leti.

Ko sem omenjal navezovanje intimnih stikov, sem mislil ko tip spozna punco (in obratno), da ne ostane le pri pogovarjanju in prijateljevanju. Poznam folk, ki ima težave prav s tem.
Uporabniški avatar
Next.road
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Next.road » 10. Jan. 2013 12:38

Po mojem mnenju so te internetne strani dobre s tega vidika, če nekdo težje naveže tisti prvi stik v živo. Ker je pač lažje nekaj napisat, zraven pretuhtat in pol odgovorit.
Sem bla nekaj časa nazaj na ona-on in ja ... kot je že prej bilo napisano - ... takoj ko se prijavi punca navalijo kot mravlje na sladkor, s tem da sploh ni važno, če imaš sliko in opis ali ne + to, da so res večinoma samo namigovanja in povabila na sex. Skratka, meni ne ustreza. :D
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]