Spoznavanje prek neta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz tudi nekaj podobnega. Svojega sem spoznala na enem tematsko obarvanem forumu, torej tudi ne z namenom, da bi spoznala partnerja. To se mi v bistvu sploh ne zdi slaba ideja, ker tako veš, da imaš že v štartu kak hobi skupen. Pri nama je eden, ki je obema zelo pomemben
Enga tipa sem enkrat spoznala tudi preko FB-ja (edinkrat, da sem sprejela za prijatelja nekoga, ki ga nisem poznala, sam je mel najbolj kjut sliko ever ), ampak to je blo bolj tko, nič resnega ni izšlo iz tega.
Enga tipa sem enkrat spoznala tudi preko FB-ja (edinkrat, da sem sprejela za prijatelja nekoga, ki ga nisem poznala, sam je mel najbolj kjut sliko ever ), ampak to je blo bolj tko, nič resnega ni izšlo iz tega.
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
In med katerimi si bila ti, glede na to da si oddala oglas?Tamala_mrha napisal/-a:Sem vedela, da se bo kdo (še bolj verjetno kakšen Džeki) vtaknil v to. Sem napisala, da je velika verjetnost, se pa najdejo tudi taki, ki se prijavijo bolj iz radovednosti in ne takoj najti nekoga za zvezo ter po možnosti z njo pozabit na bivšo ipd.
Izmed vseh sporočil, ki sem jih tam prejela, je bilo toliko obupanih, da groza.
Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, kje si pobral ta izraz, ker ko se pogovarjamo o videzu, govorimo o vizualnem vtisu.
To sem pobral od profesorice na faksu, ki je med drugim tudi strokovnjakinja na tem področju. Je med videzom in vizualnostjo velika razlika.
Tamala_mrha napisal/-a:Pa ne vem, kje si zasledil, da sem pisala o tem, kako so zunaj vsi super. Govorila sem o bolj pristnem okolju in da takoj vidiš, kdo je šel ven lovit punce in komu se j*be, ker se mu nikamor ne mudi ter oddaja temu primerne sproščene vibracije.
S tipom z neta, s katerim si dopisuješ, se pa tega ne da ugotovit?
Tamala_mrha napisal/-a:ker sem potem kasneje toliko bolj prepričana o tem, da nisem njegova punca zato, ker sva se spoznala ob pravem času
Pa ti veš, da v življenju vedno ob pravem trenutku srečamo takšnega človeka, ki ga v tistem trenutku potrebujemo za našo osebno rast in razvoj? In ti pišeš "sva se spoznala ob pravem času".
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Proti spoznavanju preko neta naceloma nimam nic, poznam par, ki se je spoznal na ircu pred skoraj desetimi leti in sta se vedno skupaj. Je pa res, da nikoli nisem pomislila na to, da bi namensko iskala partnerja na netu. Ce se zgodi, se zgodi. Kretena lahko spoznas v zivo ali na internetu.
Ko smo ze pri videznem... Na katerem podrocju je ta profesorica strokovnjakinja? SSKJ namrec "videzen" obravnava kot arhaizem, ki nikakor ne more biti uporabljen v tem kontekstu.
Ko smo ze pri videznem... Na katerem podrocju je ta profesorica strokovnjakinja? SSKJ namrec "videzen" obravnava kot arhaizem, ki nikakor ne more biti uporabljen v tem kontekstu.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Logitech napisal/-a:Pa ti veš, da v življenju vedno ob pravem trenutku srečamo takšnega človeka, ki ga v tistem trenutku potrebujemo za našo osebno rast in razvoj?
Torej si ti mnenja, da v življenju glede na sezono življenja (po tvojem dozorevanja in v kasnejših obdobjih) rabimo vedno drugega partnerja? Ne ga srat.
Kar se tiče spoznavanja preko interneta ... Kakor komu paše. Ne vem, zakaj nekateri čutite potrebo po prepričevanju drugih in uveljavljanju svojega prepričanja, ker se izkušnje oz. mnenja razlikujejo.
V pogovornem smislu se reče vizualno in ne videzno. Mislim, da se na tem forumu lahko obesimo prej na kaj drugega kot na ta izraz, ki je čisto pravilen, glede na slovnične napake nekaterih.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Logitech napisal/-a:In med katerimi si bila ti, glede na to da si oddala oglas?Tamala_mrha napisal/-a:Izmed vseh sporočil, ki sem jih tam prejela, je bilo toliko obupanih, da groza.
Mislim, da je jasno, da sem bila med tistimi, ki so vse skupaj vzeli bolj kot nek nov izziv ter iz radovednosti, skratka, vse skupaj sem vzela za rezervo in ohranila delček upanja, da se pa mogoče najde kakšen zanimiv dečko tam gor. Po štirih ponesrečenih primerih sem pač obupala, ker so bila prevelika odstopanja v napisanem ter sliki in realnosti. V živo se mi s tem ni treba ukvarjati, ker že ob prvem stiku začutim če mi je nekdo vsaj malo privlačen in kako se ujameva karakterno. Po pisanju sem se pa z vsakim ujela, ker so se mi zdeli zanimivi sogovorniki, v živo je šlo pa za klavrno pomoto in sem cel čas razmišljala samo o tem, da sem na napačnem kraju. Waste of time.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:Mislim, da je jasno, da sem bila med tistimi, ki so vse skupaj vzeli bolj kot nek nov izziv ter iz radovednosti, skratka, vse skupaj sem vzela za rezervo in ohranila delček upanja, da se pa mogoče najde kakšen zanimiv dečko tam gor.
Ja, itak, itak, ženske boste vedno našle racionalizacijo za nekaj, da ve izpadete normalne, tipi pa luzerji.
Pa ne da si dejansko pričakovala, da boš preko oglasa spoznala tipa svojega življenja???
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ker ti pa še nikoli nisi obrnil situacije vprid sebi in v posmeh ženskam, kajne?
Ma ste smešni. Tudi to se dogaja, da (celo!) najdeš bodočega fanta preko spleta. Ona pač ni našla niti enega, s katerim bi se res ujela in je s tem pač zaključila.
Jaz pa mislim, da je (vsaj na forumu) kdo drug tisti, ki vedno najde način, da moške povzdigne, ženske pa prikaže kot nekaj, kar bere kot odprto knjigo.
In če kdaj katera deli ne najbolj posrečeno izkušnjo s spoznavanjem moških, ne rabite takoj skočiti v bran svojemu spolu, kot da je kdorkoli govoril o vas, razen če ste se poistovetili s katerim izmed primerov.
Ma ste smešni. Tudi to se dogaja, da (celo!) najdeš bodočega fanta preko spleta. Ona pač ni našla niti enega, s katerim bi se res ujela in je s tem pač zaključila.
Jaz pa mislim, da je (vsaj na forumu) kdo drug tisti, ki vedno najde način, da moške povzdigne, ženske pa prikaže kot nekaj, kar bere kot odprto knjigo.
In če kdaj katera deli ne najbolj posrečeno izkušnjo s spoznavanjem moških, ne rabite takoj skočiti v bran svojemu spolu, kot da je kdorkoli govoril o vas, razen če ste se poistovetili s katerim izmed primerov.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- Džeki
- Cosmofrik
Znaš brat?
Ženska napiše, da je dala oglas, da išče tipa. Javilo se je več tipov. Potem te tipe označi za luzerje in obupance.
Ko jo nekdo vpraša, če ni ( bila) ona sama obupana, glede na vse, kar piše, saj je nenazadnje ona dala oglas, pa odgovori nekaj v stilu: mislim, da je jasno, da nisem bila obupana, ampak sem vse vzela z rezervo..
Če takšna argumentacija ni smešna, potem pa res ne vem..
Ženska napiše, da je dala oglas, da išče tipa. Javilo se je več tipov. Potem te tipe označi za luzerje in obupance.
Ko jo nekdo vpraša, če ni ( bila) ona sama obupana, glede na vse, kar piše, saj je nenazadnje ona dala oglas, pa odgovori nekaj v stilu: mislim, da je jasno, da nisem bila obupana, ampak sem vse vzela z rezervo..
Če takšna argumentacija ni smešna, potem pa res ne vem..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Džeki napisal/-a:
V prvem postu sem napisala večina. Ti si seveda razumel tako kot si želel in me zdaj loviš okoli tega, da sem morala očitno biti tudi jaz strašno obupana, ker sem dala oglas. Resnica je pa taka, da nisem našla tistega, kar sem iskala - torej nekoga, s katerim se bova morda (celo) ujela in sem pač nehala iskati dalje, pa tudi že na začetku nisem imela prevelikih pričakovanj ali da bi imela silo nekoga hitro spoznat in se obesit nanj. Gnala me je radovednost, ker še tovrstnega načina spoznavanja nisem dala skozi, medtem, ko so vsi ti fantje (no, moški, a v glavi ne prav daleč od razmišljanja 20 letnika) prav silili v nek odnos in se je videlo, da prvi trije niso že dalj časa imeli ženske in jih preganja potreba ter predvsem leta, četrti je pa itak iskal kakšno za "zraven", ker je že imel punco.
Upam, da boš zdaj lahko spal, ker se toliko ukvarjaš z analizo tega oglasa.
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Tamala_mrha napisal/-a:V živo se mi s tem ni treba ukvarjati, ker že ob prvem stiku začutim če mi je nekdo vsaj malo privlačen in kako se ujameva karakterno. Po pisanju sem se pa z vsakim ujela, ker so se mi zdeli zanimivi sogovorniki, v živo je šlo pa za klavrno pomoto in sem cel čas razmišljala samo o tem, da sem na napačnem kraju. Waste of time.
Oglasi se ko se boš opekla pri nekom, ki si ga oz. ga boš spoznala v živo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se strinjam z džekijem. ne moreš za vsakega rečt da je obupan.
imaš tipe, ki pošlejo prijazno sporočilo, pač nakažejo da bi radi nekoga spoznal. imaš pa tipe, ki ti bojo v prvem sporočilu napisali kero noč so sami doma pa ob keri uri pridi k njemu.. je razlika no.
je pa itak na vsaki taki strani 1 punca na 100 tipov, tko da se ne čudi temu, da te bojo hitr kontaktiral. mene bo pobralo od sreče če bi na vsak account dobil 10 sporočil od punc na dan..
imaš tipe, ki pošlejo prijazno sporočilo, pač nakažejo da bi radi nekoga spoznal. imaš pa tipe, ki ti bojo v prvem sporočilu napisali kero noč so sami doma pa ob keri uri pridi k njemu.. je razlika no.
je pa itak na vsaki taki strani 1 punca na 100 tipov, tko da se ne čudi temu, da te bojo hitr kontaktiral. mene bo pobralo od sreče če bi na vsak account dobil 10 sporočil od punc na dan..
hej norci
- Džeki
- Cosmofrik
Dopuščam možnost, da je spoznavanje preko neta smiselno, če se dva "srečata" na nekem forumu ali whatever in ugotovita, da bi si mogoče bila zanimiva in potem nadaljujeta spoznavanje.
Oglase pa po moje daje folk, ki drugače ne more dobit. Nesamozavestni, nezanimivi, neprivlačni, prestari..
Zakaj bi privlačna lušna 20-30 letnica daala oglas, da hoče nekoga spoznat, wtf, take ženske imajo v živo ponudbe prek glave.
Oglase pa po moje daje folk, ki drugače ne more dobit. Nesamozavestni, nezanimivi, neprivlačni, prestari..
Zakaj bi privlačna lušna 20-30 letnica daala oglas, da hoče nekoga spoznat, wtf, take ženske imajo v živo ponudbe prek glave.
-
pika.poka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2012
Džeki napisal/-a:Dopuščam možnost, da je spoznavanje preko neta smiselno, če se dva "srečata" na nekem forumu ali whatever in ugotovita, da bi si mogoče bila zanimiva in potem nadaljujeta spoznavanje.
good point
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^ se strinjam z Džekijem.
Drgač pa poznam bejbo ki je prek oglasa dobila čist preveč kul tipa. Seveda je takoj zanosila da ne bi tip pravočasno ugotovil kakšna debilna posesivna in nesamozavestna baba je to. No sedaj sta še vedno skupaj, ampak je verjetn samo vprašanje časa., ker dejansko je z njo samo zato ker je tip preveč ok in imata sedaj sinčka, ki ga verjeteno zaradi te kraste ne bi več videl če bi jo pustil..
Drgač pa poznam bejbo ki je prek oglasa dobila čist preveč kul tipa. Seveda je takoj zanosila da ne bi tip pravočasno ugotovil kakšna debilna posesivna in nesamozavestna baba je to. No sedaj sta še vedno skupaj, ampak je verjetn samo vprašanje časa., ker dejansko je z njo samo zato ker je tip preveč ok in imata sedaj sinčka, ki ga verjeteno zaradi te kraste ne bi več videl če bi jo pustil..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]