spoznavanje - mnenje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Nov. 2012 18:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 18:42

In kako to, da te ne zanimajo več, če so ti pa všeč in vidiš v njih potencialne punce? A potem za prijateljice niso dovolj dobre, za punco bi pa bile?

In kaj pričakuješ od punce, ko jo spoznavaš? Da bo tvoja prijateljica? Ali jo res samo testiraš? A tvoji poskusni zajčki si ne zaslužijo spoštovanja, prijaznosti, pozornosti ...?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Nov. 2012 19:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 20:02

^^ Jaz samo trdim, da če hoče punco spoznavat kot njen potencialni (ne nujni) fant, potem mora pač delat nekaj na odnosu, ki ga ima do nje ... ne more se do punce obnašat kot do kolega s katerim hodi na pivo ... in to pomeni, da časti tortico, jo kam pelje (ne samo na kavo), ji da kakšen kompliment (na račun česa drugega kot njenega videza kajpak) ... skratka, da pokaže primeren odnos.

Ne boš rekla, da bi bila navdušena nad tem, da te nekdo vodi na pijačke in se do tebe vede kot do povsem neseksualnega bitja, kot do enega svojega znanca s faksa in se začne do tebe obnašat kot do ženske šele, ko bi on mislil, da si dovolj dobra zanj ... ti bi mu pa že prej kazala interes, kot očitno počnejo punce v tem primeru ...

Ampak povsem mogoče je tudi, da je samo tako preklemansko dolgočasen, da se vse odvrnejo od njega takoj ko vidijo, da je samo lep in nič drugega.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 20:57

Zdele sem volitve gledal, ja tole pa ni slabo!

Pa no pa če te začne potem ena zanimat, ko se ona že ohladi, jo pač spet osvoji, tamal problem.

Ni res... takrat je pa vrag odnesu šalo. To sem samo 1x probal, je ne spraviš več v prejšnje stanje. Pol pa nisem nikoli niti probal, ampak pomoje se jih ne da več rekonstruirati nazaj. Pa vprašanje če ima smisel...

Ampak povsem mogoče je tudi, da je samo tako preklemansko dolgočasen, da se vse odvrnejo od njega takoj ko vidijo, da je samo lep in nič drugega.

da se mogoče njemu samo zdi, da so zagrete zanj, ker navsezadnje sej pa mi tudi hočemo nekoga spoznat in smo tiste, ki se zaljubimo v karakter.

Ma ne seveda ni tako, najbolj se zagrejejo ko te spoznavajo in se pogovarjaš z njimi. Samo če ni nekega nadaljevanja dosti hitro potem, se znajo ohladiti. Če ni hitro tistega odločilnega koraka. Prisežem, da je res tako. :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 11. Nov. 2012 21:10

^^ stating the obvious. :roll: torej, je tebi jasno, kaj delaš narobe, obenem bi se pa še vedno predolg časovni interval samo pogovarjal, da bi punco spoznal in kaj? ocenil, če je vredna, da postane tvoja punca ali kaj? da bi dokazal, da 'nisi tako kot ostali tipi'? pa saj spoznavaš in odkrivaš partnerja tudi, ko je odnos že vzpostavljen, a ni tko? al gre pri tebi, ko enkrat imaš punco, vse samo še v ravni črti?
pa te formulacije, da bi ti koga 'rekonstruiral', so čisti fail, btw.
As your lover describes you, so you are.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 22:07

^^ stating the obvious. roll torej, je tebi jasno, kaj delaš narobe, obenem bi se pa še vedno predolg časovni interval samo pogovarjal, da bi punco spoznal in kaj? ocenil, če je vredna, da postane tvoja punca ali kaj? da bi dokazal, da 'nisi tako kot ostali tipi'? pa saj spoznavaš in odkrivaš partnerja tudi, ko je odnos že vzpostavljen, a ni tko? al gre pri tebi, ko enkrat imaš punco, vse samo še v ravni črti?
pa te formulacije, da bi ti koga 'rekonstruiral', so čisti fail, btw.

A bi moral uporabiti bolj romantično formulacijo... da bi se čustva vrnila nazaj? :)

Sej to jaz nekako vem, da jih zmoti predolg interval, sem hotel tukaj potrditev, če je to v resnici tak problem. Ker dejstvo je pa, da čisto nobena noče priznati kaj je dejanski razlog, da bi bila kar naenkrat samo prijateljica.

A zakaj je to tako... jah vse je nekam avtomatično pri meni, ne razmišljam in nekaj posebej načrtujem pri njih in potem lahko pač nekaj cajta mine. In kje je problem, če se dobro imaš... ne pa da imaš stalno v glavi, da sedaj pa moraš nekaj nujno narest, ker je vsa navdušena, jutri pa mogoče že ne bo več toliko.
:lol:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 12. Nov. 2012 0:07

^^ Ves čas moraš imet drugačen odnos. Tudi one tebe ''preizkušajo'' in ti očitno dajejo signele, da si jim všeč. Če te signale spregledaš si pač oplel. Nisi samo ti pomemben, ženska pa nek tvoj sluga, ki čaka na tvojo blago in milo pozornost. :roll:

Če ti da signal in je ne jebeš 5%, ker ''si prijateljski'', potem te bo pač odjebala ...

Sicer pa: če vse veš in nič ne delaš narobe, potem itak nimaš problema in je bila tale tema povsem brezveze odprta.

Pa veliko prijateljskih začetkov odnosov, ki jih nikoli ne bo ti želim!
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DangerRoss » 12. Nov. 2012 0:43

če prav razumem jih vabiš na pijače in se kasneje odločiš, če so ti všeč in bi se šele takrat začel trudit? ne vem zakaj je meni bolj logično, da povabiš ven nakoga, ki ti je ŽE všeč in se pač zato trudiš.. a ni to zapravljanje časa in denarja za nekoga, ki ti že v štartu ni všeč.. sicer boš pa za spremembe moral ubrati drug (Abbyjin) pristop.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 12. Nov. 2012 2:46

mah meni to hitro naskakovanje ni všeč. preden sva s fantom karkoli imela sva se družla 4 mesce. je pa bilo jasno kam vse pelje. tako da lahko si naletel na drugače razmišljujoče punce, lahko je tvoj karaker nevšečen, lahko nekaj narobe počneš... pojma nimam :D zdi se mi čisto kul da želiš punco prej spoznat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Nov. 2012 8:09

Zdaj pa da ti po 4-ih mesecih nekdo ne odgovarja-se npr ne zna poljubljati, je levi v postelji, ali pa odkriješ neko karakterno napako, preko katere ne moreš-karikiram in pol grejo ti meseci hitro mimo :)
Čeprav ne bom preveč glasna, glede na to, da sva se midva prej spoznavala ene dva, tri mesece :D
Zadnjič spremenil emanuela, dne 12. Nov. 2012 10:24, skupaj popravljeno 2 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Nov. 2012 10:20

tudi pri nama je bilo tako kot pri rollin#3, najprej par mesecev druženja potem razmerje, s tem da se je od začetka vedelo kam pelje.

sem pa tudi imela priliko spoznat fanta kot je nekoime. razlika je ogromna.

ko sem spoznala mojega, je že relativno zgodaj pokazal zanimanje zame, na popolnoma nevsiljiv način. zanimalo ga je, kakšne načrte imam sama s sabo v življenju, moj prosti čas, hobiji, familja, prijatelji, moje mnenje o random stvareh (npr. izbiri počitnic..), povabil me je na svoj rd, ki ga je imel v času spoznavanja, da spoznam njegovo družbo; ter dodal tu in tam kakšen dotik. je pa res, da sma bila oba v tistih mesecih precej zaposlena in sma se relativno malo videla.

ko sem spoznala nekoime alike tipa je bilo popolnoma drugače. me je povabil na kosilo, pozdravil kot kolega in je tudi cel pogovor tekel tako. debatirala sma o vsem mogočem, ampak na splošno. ni izrazil želje me predstavit komurkoli, niti spoznat mojih prijateljev. vse je bilo bolj podobno prijateljskemu druženju. ob njemu nisem imela občutka, da ga zanimam. in vedno manj mi je bilo jasno, zakaj me vabi na pijače/kosila ter napiše kak sms, ki je sicer kazal zanimanje, a v živo pa je deloval samo kolegialno zainteresiran zame. po enem mesecu druženja zanj nisem več našla časa, ker sem mislila, da se model norca dela, oz da neve kaj bi rad od mene.

največja ironija pa je, da mi je bil ta drugi, prvič ko sem ga spoznala celo bolj simpatičen kot moj.
Vsak raj ima svojo kačo.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 12. Nov. 2012 13:25

če prav razumem jih vabiš na pijače in se kasneje odločiš, če so ti všeč in bi se šele takrat začel trudit? ne vem zakaj je meni bolj logično, da povabiš ven nakoga, ki ti je ŽE všeč in se pač zato trudiš.. a ni to zapravljanje časa in denarja za nekoga, ki ti že v štartu ni všeč.. sicer boš pa za spremembe moral ubrati drug (Abbyjin) pristop.

Pa sej jz nič ne zapravljam, ker mi gremo bolj na kakšen sprehod, ali kaj v tem stilu. Ja zdej odvisno, če nekoga že poznaš en čas pa se potem naenkrat zagreješ zanj, imaš prav. Se pravi če gre za neko znanko oz. kolegico, potem drži. Ampak tle jz govorim, ko spoznaš nekoga novega.

Tko da ko kakšno novo spoznam, je problem da najprej hoče biti pač več kot kolegica oz. znanka, potem pa še kolegica seveda ni. Jaz bi pa najprej imel novo kolegico oziroma znanko, ki bi se jo potem lotil. :D
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 12. Nov. 2012 13:35

Takšno podobno temo sem že tudi jaz odprl, ko sem nevede pristal v friendzone-u, dokler mi punce na cosmotu niso poplnoma razjasnale stvari, ah ja ( da se ne pozabim zahvaliti štručki :D).

Sicer, pa ja popolnoma poznam to situacijo. Sam sem se parkrat dobil z eno punco na zmenku in je bil popoln polom, ampak krivda je bila predvsem na moji strani. Niti malo ni zgledal kot zmenek, ampak kot nek drink s kolegom, katerega nisem videl že celo večnost. Dobila sva še parkrat in prav kmalu sem videl, da to seme ne bo obrodilo sadov. Zdaj vem, kje sem ga najbolj polomil in kaj še moram popraviti, do naslednjič.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 12. Nov. 2012 14:20

Takšno podobno temo sem že tudi jaz odprl, ko sem nevede pristal v friendzone-u, dokler mi punce na cosmotu niso poplnoma razjasnale stvari, ah ja ( da se ne pozabim zahvaliti štručki biggrin).

Ja samo razlika je, da jaz ubistvu to vem, ampak mi vseeno paše, večini žensk pa žal ne paše tak način. Jaz sem bolj spraševal kaj je razlog, da jim ne paše.

:)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]