spoznavanje - mnenje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 12. Nov. 2012 15:49

Zakaj to ženskam ne paše? Za klepetat in zganjat prijateljstvo mamo frendice. Ven it s tipom ma pa ponavad kot osnoven namen iskanje potencialnega partnerja. In če tip ne kaže nobenga interesa, bang, konc zanimanja. Škoda časa bi se temu reklo na grob način. Nisem še srečala bejbe, ki bi hotla tipa spoznavat pol leta, potem pa šele šla z njim v zvezo (pač, da bi ga načrtno najprej hotla spoznat, pol se pa za zvezo odločila). Ko se tip in bejba enkat začneta sama dobivat- iskrica preskoč al pa ne. In večinoma se mi zdi, da se tista kemija ustvari na začetku. Če bo tip neki mencal, pa se obnašal z bejbo na pijači k da je šel s svojim kolegom na pivo, je po vsej verjetnosti že zgubu vse pike.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 12. Nov. 2012 16:04

^^ Se povsem podpišem pod tole.

In nekoime: če nisi pripravljen nič naredit drugače, potem pač bodi samski in se pritožuj nad čudno biologijo, ki je ženske naredila tako prekleto čudne.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 12. Nov. 2012 22:15

In nekoime: če nisi pripravljen nič naredit drugače, potem pač bodi samski in se pritožuj nad čudno biologijo, ki je ženske naredila tako prekleto čudne.

Veš kaj bom probal najprej.

Zdej pri naslednji k jo spoznam, pa če bo začela takoj kazat neke znake, ji bom rekel, če bi se mi mal prijateljsko družili najprej. Tko k rabim mal podlage, pol bomo pa vidli... Tle pa ne izgubim skoraj nič časa. :D

In večinoma se mi zdi, da se tista kemija ustvari na začetku. Če bo tip neki mencal, pa se obnašal z bejbo na pijači k da je šel s svojim kolegom na pivo, je po vsej verjetnosti že zgubu vse pike.

Ja meni se očitno ne ustvari dovolj kemije kar na začetku. Na začetku mi je najbolj da je pač druženje kar tako, zabavno in smešno. Se pravi da ni takoj nekih scen iz njene strani.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 12. Nov. 2012 22:28

^^ Če ji boš rekel, da se bi družil z njo kot prijatelj, te bo odpikala, ker si bo mislila, da je ne dojemaš kot seksualno privlačno.

Če se na začetku med teboj in punco ne ustvari dovolj kemije, potem ti očitno ni dovolj všeč. Četudi se bi šele kasneje zaljubil, moraš že na začetku čutit seksualno privlačnost kot tako. In kaj so zate ''scene'' z njene strani? A to, da ti reče, če ji poljubčka pa ne daš?!

Sicer pa: kaj je pa narobe s tem, da ji daš kakšen kompliment, pošlješ sms za lep dan, jo predstaviš kakemu prijatelju (mimogrede, če je slučajo pač priložnost), da ji zaželiš lahko noč, da jo pelješ kam, kjer še ni bila???

Ti si samo bedast in trmast. To je vse. In kot tak tako ali tako nisi dober material za zvezo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Nov. 2012 22:32

zdaj razumem ta nesmisel.. punce takoj ko jim je nekdo všeč da hočejo zalizat, brez spoznavanja. "spontanost je tok lepa, metulčki so itd..", pol pa "ne čutim tok isto, ne vem kaj si želim" pogovarjat se in ga spoznat? wtf, to je za prijateljice.
pol ni čudno da je tok varanja, če je pa tok opevana ta spontanost..

resen človek pač najprej spozna človeka, da ve s kom ima opravka in da ne gre prehitro predaleč. ziher je ziher. pač smo še samski, ampak ko bo ratalo, bo ratalo dobro in močno.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Nov. 2012 23:14

^ ja sej jo lahko prej spozna. ampak naj se ve, čemu je spoznavanje namenjeno, ne pa da je punca tretirana isto kot katerikol kolega. sej če ti je nekdo všeč še ne pomeni, da pa morata začet hodit čez 2 dni in seksat čez 3 dni.

poleg tega ne moreš spoznat nekoga v nekem sterilnem/izoliranem okolju. če simpatije ne spustiš v svoj lajf in sam ne stopiš v njenega ne moreš vedet, kako se bo razumela s tvojo družbo, kako bo reagirala na tvoj način žuranja, kako se obnaša do svojih prijateljev, kakšen odnos ima do otrok/starejših/kelnarjev.. spoznavanje osebe ni samo intervju ampak ima tudi praktičen del: kako se obnaša v real lajfu. in ker se razmerja v odrasli dobi ne začnejo več z vprašanjem: "a bi hodla z mano?" je običajno meja med prijateljevanjem in začetkom razmerja običajno tanka oz zabrisana.

meni se dozdeva, da tale nekoime bolj kot punco hoče samo pozornost punc. pol je pa slabe volje, ker se punce nočejo it te njegove igrice: kaži mi interes jaz ga pa tebi ne bom :D
Vsak raj ima svojo kačo.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 13. Nov. 2012 13:48

Če se na začetku med teboj in punco ne ustvari dovolj kemije, potem ti očitno ni dovolj všeč. Četudi se bi šele kasneje zaljubil, moraš že na začetku čutit seksualno privlačnost kot tako. In kaj so zate ''scene'' z njene strani? A to, da ti reče, če ji poljubčka pa ne daš?!

Ja no mogoče je to res glede privlačnosti, čeprov lepe so mi, drugač se ne ukvarjam z njimi. Ko se mi družimo jaz nisem čisto nič potreben ali kaj v tem smislu. Samo si ne bi znal odgovorit, v čem je razlog.

poleg tega ne moreš spoznat nekoga v nekem sterilnem/izoliranem okolju. če simpatije ne spustiš v svoj lajf in sam ne stopiš v njenega ne moreš vedet, kako se bo razumela s tvojo družbo, kako bo reagirala na tvoj način žuranja, kako se obnaša do svojih prijateljev, kakšen odnos ima do otrok/starejših/kelnarjev.. spoznavanje osebe ni samo intervju ampak ima tudi praktičen del: kako se obnaša v real lajfu. in ker se razmerja v odrasli dobi ne začnejo več z vprašanjem: "a bi hodla z mano?" je običajno meja med prijateljevanjem in začetkom razmerja običajno tanka oz zabrisana.

Sej je meja zabrisana, samo se one dosti hitro dokočno odločijo za prijateljstvo, še preden bi šli res čez vse te faze. Ubistvu se ravno tu nekje nehajo zadeve, v času teh faz, ki si jih naštela.
Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 13. Nov. 2012 14:40

nekoime napisal/-a:Veš kaj bom probal najprej.

Zdej pri naslednji k jo spoznam, pa če bo začela takoj kazat neke znake, ji bom rekel, če bi se mi mal prijateljsko družili najprej. Tko k rabim mal podlage, pol bomo pa vidli... Tle pa ne izgubim skoraj nič časa. :D

[

hahaha, way to go, man :D optimist.

če jo tretiraš kot kolegico, boš ti ostal kolegica, oz. po tvojih izkušnjah še to ne. ostale pametne nasvete so pa ti že punce dale.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 13. Nov. 2012 15:34

nekoime napisal/-a:Ja no mogoče je to res glede privlačnosti, čeprov lepe so mi, drugač se ne ukvarjam z njimi. Ko se mi družimo jaz nisem čisto nič potreben ali kaj v tem smislu. Samo si ne bi znal odgovorit, v čem je razlog.

A veš ker del je tle problematičen: "drgač se ne ukvarjam z njimi". Milijon nasvetov si že dobu v to smer: poslat kšn sms, spoznat s kšnim frendom, skupno izvajanje kšnga hobija, take majhne, pa vendar osebne stvari. S puncami se moraš ukvarjat! Ni to tko kt s kolegi, ki jim je vseeno, če se ne slišite en mesec, pol greste pa celi veseli kr naenkrat nekam skupi ven. Ženske pač rabmo mal več pozornosti (to seveda ne pomeni, da bi ji vsak dan pošiljal šopke rož itd). Kakšen klic, pa sms, povabilo na sprehod...vse take stvari, za katere ne porabiš gore energije, kažejo pa na to, da si pozoren.

In ne, ni ti treba po prvih 10 minutah skočit v bejbo in se ji prisesat na žnable. Srečen zdj, Slovenc? he he

Bodi mal kavalirja, boš vidu, da se ti bo obrestovalo. Jokat, pa puške metat v koruzo ni treba.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 13. Nov. 2012 16:23

A veš ker del je tle problematičen: "drgač se ne ukvarjam z njimi". Milijon nasvetov si že dobu v to smer: poslat kšn sms, spoznat s kšnim frendom, skupno izvajanje kšnga hobija, take majhne, pa vendar osebne stvari. S puncami se moraš ukvarjat! Ni to tko kt s kolegi, ki jim je vseeno, če se ne slišite en mesec, pol greste pa celi veseli kr naenkrat nekam skupi ven. Ženske pač rabmo mal več pozornosti (to seveda ne pomeni, da bi ji vsak dan pošiljal šopke rož itd). Kakšen klic, pa sms, povabilo na sprehod...vse take stvari, za katere ne porabiš gore energije, kažejo pa na to, da si pozoren.

To si ti mal narobe razumela. Morajo mi biti lepe, da se sploh ukvarjam z njimi. Sej delam točno to kar praviš da naj... ponavadi jih glihk enkrat takrat mine stvar. Ubistvu sploh niso kaj posebej navdušene, da bi jim predstavljal kake prijatelje ali pa ko ji rečem, da bi spoznal kakšne njene kolege. Tle gre potem navzdol...

če jo tretiraš kot kolegico, boš ti ostal kolegica, oz. po tvojih izkušnjah še to ne. ostale pametne nasvete so pa ti že punce dale.

Pa sej jo ne čisto tako. Štos je samo to, da če se ne odzivaš takoj in dovolj na tiste njene znake in signale, ji hmalu vse ostalo postane samo še distrakcija.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 13. Nov. 2012 16:34

Okej. Hm, če pa že iz štarta ne pali..pol pa ne vem. Si bl tak tih in umirjen?
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 13. Nov. 2012 18:18

Anjeske napisal/-a:Okej. Hm, če pa že iz štarta ne pali..pol pa ne vem. Si bl tak tih in umirjen?

Ma ne... fora je samo to, da se jim dosti hitro kar ne ljubi nič več, če precej na začetku ne delaš nekih korakov v smislu osvajanja.

Mal sem se naveličal debate. :P
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 13. Nov. 2012 18:36

Aja... pa vidim, da imate še oddelek čustva, mejbi tema bolj tja sodi in je za premaknit. :cool:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 13. Nov. 2012 19:20

Naveličal debate, ne nakladaj :D Naši odgovori ti niso povšeči oziroma iščeš vse izgovore za težave pri ženskem spolu, ko bi jih morda moral pri sebi...
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 14. Nov. 2012 0:15

Anjeske napisal/-a:Naveličal debate, ne nakladaj :D Naši odgovori ti niso povšeči oziroma iščeš vse izgovore za težave pri ženskem spolu, ko bi jih morda moral pri sebi...

To je mal filozofsko vprašanje, če imam jaz kakšne težave.

Dejstvo je, da se ženske najbolj ponujajo precej na začetku spoznavanja, potem se sčasoma manj ponujajo, dokler se na neki točki ne ponujajo več. Pa ne zato, ker bi delal neke napake, ampak zato ker jih pač nisem vzel. Razen če šteješ to za napako.

Tko da... sej drugega ni, kot da se prilagodim temu vašemu urniku. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]