spoznavanje - mnenje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2012 12:20

nekoime napisal/-a:
Verjetno ve, da mi dobro zgleda ter me zanima ane, ker drugače se verjetno ne bi dobival. Pa saj sploh ne gre za neko kofektanje.

Čeprav potem pa ne vem kaj je sploh smisel tega dobivanja, če je to predolgo, ker greš itak lahko tudi v disco eno na hitro najt mar ne?

To, da ona ve, da tebi dobro zgleda, je čist irelevantno. Kot je tudi irelevantno, da ti njej dobro zgledaš, če ti nič ne narediš v smeri osvajanja te ženske. V bistvu niti nisi nič konkretno napisal, kaj ti počneš s temi ženskami. Napisal pa si, da ne "zagrabiš".

Nekaj tednov sestankovanja z žensko, brez vsakih osvajalskih aktivnosti, poljubov...ni "dobivanje", vsaj ne dobivanje v smislu, kot ga razumejo ženske. To lahko razbereš tudi iz njihovih postov na tem forumu.

To bo moja zadnja replika v tej temi, torej, naslednjič bodi hitrejši, sam v bistvu že ugotavljaš, da si prepočasen, zmenkarjenje mora imeti dinamiko, to je, vsak naslednji zmenek mora biti korak naprej v smislu zbližanja na intimni ravni in ne na ravni prijateljskega odnosa.

Iti z žensko petkrat na pijačo ne pomeni nič v smislu osvajanja te ženske, če se na petih pijačah ne zgodi niti en pošten poljub. To je to, če boš razumel, dobro zate in boš spremenil način, če ne boš razumel, pač ne boš.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 12:20

nekoime: Jaz imam iz tvojega pisanja občutek, da si naduvan bedak, ki misli, da je najlepši, je pa hkrati še copata, ki ne naredi koraka naprej. Mogoče si izvrsten poznavalec kakšne posebne tematike, ki ženske pritegne, ampak si upam stavit, da gre pri tebi in ženskah nekako tako:

Ona misli, da si hud, gre na kavo, vidi da si ves zaljubljen vase, se ji zdiš bedast, potem ji ne pokažeš, da hočeš kaj od nje in jo še povsem do konca mine.

Nope, jaz že iz stvari ki si jih tu napisal ne bi nikoli mislila, da si privlačen.

P.S.: Zdaj sem prebrala to, kako so ženske po tvojem en teden zaljubljene, drug teden pa kar ne več ... o kakšna bedarija! Samo všeč si jim. Dokler te ne spoznajo malo bolje.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 11. Nov. 2012 12:49

No, copata ne more biti, če še ženske nima (da bi ga ta lahko komandirala in iz njega delala pohlevno copato), kvečjemu reva bi to mogoče lahko imenovali :D Čeprav ne vem, no, moram reči, da pri meni je pa ravno obratno, me bolj odbije kakšno zagreto delanje korakov naprej po par srečanjih.. sem bolj za daljše debatiranje in spoznavanje. Res pa je, da nekoime ni razložil, kako približno potekajo ta njegova spoznavanja, da bi skušali ugotovit, kje se zalomi (če pravi, da kofetkanje ni, očitno nekam drugam hodijo). :nixweiss:
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 12:51

*Abby**

Lej no štos je, da bi jih rad malo bolje spoznal, preden bi jih začel osvajati. Ja, tudi kakšno čisto prijateljsko druženje mi je všeč.

Ostalo pa udarjaš mimo... sorry.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 11. Nov. 2012 13:03

^^ To te čisto razumem, ja, pri meni je podobno oz. kakšen primitivec, ki bi skušal parklje stegovat okoli kmalu po prvem srečanju, bi odpadel kot zrela hruška; sploh ne vem, v čem je point česa takega (na srečo se s takimi niti ne družim) :) . Samo če res predolgo to traja oz. niti majčkeno ne namigneš med temi srečanji, da ti je dekle všeč (razen tega impliciranega, kar povezuješ s samim povabilom na zmenek), mogoče pomislijo, da ti sploh niso všeč na tak način in se nazaj potegnejo. Tudi zase vem, da bi mi malo samozavest padla ob takem dogajanju oz. bi pomislila 'ojej, kakšna tepka, sem mislila najprej, da sem mu všeč' in imela tako osebo pač za kolega, če bi se drugače ujela :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 13:23

nekoime napisal/-a:*Abby**

Lej no štos je, da bi jih rad malo bolje spoznal, preden bi jih začel osvajati. Ja, tudi kakšno čisto prijateljsko druženje mi je všeč.

Ostalo pa udarjaš mimo... sorry.

Če ti je všeč prijateljsko druženje, potem si si pa sam odgovoril. Punce te jemljejo za prijatelja, ker ti je pač všeč čisto prijateljsko druženje. :D

Oprosti, v prvem postu si napisal da zelo dobro izgledaš, potem si pa ves čas pisal, kako se palijo na tebe, so čisto preč takoj v parih dneh ... tebi je pa v tem času do prijateljskega druženja ... itak! One to dojamejo kot da ti niso všeč, kot da si pač zagledan vase kot še tisoč drugih ...

In to je to. Če hočeš prijateljice nadaljuj kot počneš zdaj, če ne, pa punci pokaži da ti je všeč kot ženska.

Dot: Kaj - a če ti bi tip plačal pijačko, se ti večkrat nasmehnil, ti dal kakšen fin kompliment (npr. da mu je všeč kako o neki stvari razmišljaš, da se je s tabo zelo prijetno pogovarjat, da si mu zanimiva ...), če ti bi odpiral vrata, odmikal stole, če bi te peljal na izletek, ti dal cmoček na lička preden se poslovi mogoče ...a to bi te odbijalo??

Itak da odbija tip, ki navali na žensko in jo celo oslini preden ve, kako se piše in preden ona sploh naroči pijačo, ampak tip, ki ves čas nežno kaže, da mu je punca všeč kot ženska pač ne more zgrešit!

Drugače pa ja; pristane v prijateljski coni. ;)

Sicer pa to, kar je v zadnjem stavku napisala dot: punca, če ji ne pokažeš, da ti je všeč, se hitro počuti malo trapasto in ji ''vse dol pade'' ... itak.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 11. Nov. 2012 13:42

^^ Seveda ne, nisem mislila tega, ampak dejansko 'stegovanje parkljev' v smislu na hard fizičnih stikov in vsiljivega obnašanja, kot da je baba že njegova itd. :D (čeprav me ne moti na splošno, vem, da enim je pa super, če se že prvi zmenek konča tako.. jaz pač nimam nikakršnega interesa za kaj takega in me ne veseli). Te naštete stvari so pa seveda prav kul in koristne za nadaljnji razvoj dogodkov, saj zato pa pravim nekemuimenu:D, da bi moral kaj takšnega vmes postorit, da bi jim vsaj namignil smer :)
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 14:47

Dot: Kaj - a če ti bi tip plačal pijačko, se ti večkrat nasmehnil, ti dal kakšen fin kompliment (npr. da mu je všeč kako o neki stvari razmišljaš, da se je s tabo zelo prijetno pogovarjat, da si mu zanimiva ...), če ti bi odpiral vrata, odmikal stole, če bi te peljal na izletek, ti dal cmoček na lička preden se poslovi mogoče ...a to bi te odbijalo??

Ja jaz ne delam tako, prej obratno. Pogovarjam se ker je neka tema zanimiva, ne pa da dajem komplimente. Izlet je pa uredu iz tega spiska. Enkrat se mi je pa zgodilo, z eno ki sem jo ravno pred kratkim spoznal, da je vprašala kaj pa poljubček, preden sva se poslovila. Hehe... sem hotu pač kr it domov. :)

Oprosti, v prvem postu si napisal da zelo dobro izgledaš, potem si pa ves čas pisal, kako se palijo na tebe, so čisto preč takoj v parih dneh ... tebi je pa v tem času do prijateljskega druženja ... itak! One to dojamejo kot da ti niso všeč, kot da si pač zagledan vase kot še tisoč drugih ...

Ja no mogoče res, čeprav se mi zdi to nemogoče, da ne bi nič vedele. Sej to se vidi v pogledih. Ampak vseeno, potem ko se odloči samo za prijateljstvo, nič dosti ne pomaga če ti njej rečeš, da si kar malo presenečen, pa tudi če ji direktno rečeš da ti je všeč itd... Tako da očitno res ne marajo... da je najprej malo prijatejsko spoznavanje, potem pa morda kaj naprej. :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 15:21

nekoime napisal/-a:

Ja jaz ne delam tako, prej obratno. Pogovarjam se ker je neka tema zanimiva, ne pa da dajem komplimente. Izlet je pa uredu iz tega spiska. Enkrat se mi je pa zgodilo, z eno ki sem jo ravno pred kratkim spoznal, da je vprašala kaj pa poljubček, preden sva se poslovila. Hehe... sem hotu pač kr it domov. :)

No, lahko si srečen, da hočejo biti vsaj tvoje prijateljice! Pismo, kako ti ne znaš z ženskami, pa še ponosen si na to! Dot je tudi napisala, da so ji take stvari všeč ... in to je všeč tudi vsem ostalim ženskam, vsaj vsem, ki sem jih kdajkoli srečala. Taki komplimenti pomenijo, da jo poslušaš, da ti je všeč kar govori, da te je pritegnila s svojo osebnostjo/znanjem/humorjem ... in to ženske pričakujejo od tipa, ki bi mogoče enkrat v prihodnosti kaj hotel od njih! Ti se z žensko očitno pogovarjaš enako kot s kolegom na pivu.

In kaj je to s tem poljubčkom? To vsaka punca pričakuje, drugače razume kot da ti ni všeč. Itak - objemček, poljubček na lička ali na usta, ampak samo poljubček, ne jezik v žrelu.

Žensko se zapeljuje in sicer se jo zapeljuje od začetka, ne potem enkrat čez nekaj tednov, ko se tebi zdi vredno in ko se ti zaljubiš v njo/ko ti postane všeč. Zapeljuješ jo počasi, ves čas, to je igra, to je ves smisel, ne pa da začneš s tem, ko si že misli da ti ni všeč, da si lesen, da ne znaš z ženskami in da ji sploh ni jasno, kaj je videla na tebi!

Pa itak, da ne ''pomaga'', če ji rečeš potem enkrat kasneje, da zdaj ti je pa končno všeč! Punca se na tej točki že počuti, kot da si jo samo preizkušal, če je dovolj dobra zate ali ne. In to ni všeč nobeni ženski.

Ti enostavno nimaš pojma o ženskah in niti nočeš imet pojma - že tudle nas ne poslušaš sploh! Koliko si star? Upam, da si še najstnik ...
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 16:21

Žensko se zapeljuje in sicer se jo zapeljuje od začetka, ne potem enkrat čez nekaj tednov, ko se tebi zdi vredno in ko se ti zaljubiš v njo/ko ti postane všeč. Zapeljuješ jo počasi, ves čas, to je igra, to je ves smisel, ne pa da začneš s tem, ko si že misli da ti ni všeč, da si lesen, da ne znaš z ženskami in da ji sploh ni jasno, kaj je videla na tebi!

In zakaj jo zapeljuješ od začetka, če šele preverjaš koliko ti je zares všeč? Ko meni recimo res všeč rata, pa njo lahko že ravno mine. Tisto zapeljevanje kar takoj recimo paše, če greš nekam zvečer ven pa si potem tam eno omisliš za tarčo. Če se pa z eno tko spoznavam, mi po glavi ne gre takoj zapeljevanje.

Pa prosim, to je zdej resna debata... pomoje ženske malo biologija drži za vrat, ker je pri njih prisotna sprememba obnašanja v zelo podobnem obdobju. :razz:
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 11. Nov. 2012 17:02

^^Pol se pa sprijazni, da boš imel veliko prijateljic. Simpl.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 17:34

Nekoime: Mater, moraš biti pa res lep, da hoče katera s teboj preživljat svoj čas, pa tudi če samo kot prijateljica!

Zapeljevanje ne pomeni tega, da žensko primeš za joške in ji rečeš ''Waw, kako imaš lepe oči!" in ni stvar, ki te vodi do tega, da ga boš lahko malo namočil, je vstopnica za to, da si punca sploh želi, da jo bi ti ''spoznaval''! Pomeni izkazovanje pozornosti, nežnosti, zanimanja ... in če hočeš punco spoznavat brez tega, potem si pač bebec, ki si zasluži, da je sam.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 17:34

HuDoBa napisal/-a:^^Pol se pa sprijazni, da boš imel veliko prijateljic. Simpl.

Ja no... sej prijateljic imaš lahko veliko, punco imaš pač eno. Čeprav tudi tisto prijateljstvo, potem se nobenemu kaj dosti ne da. Tko da jih nimam posebej veliko.... :D

Ne sej je blo kar zanimivo tole slišat, da sploh ne marate spoznavanja brez zapeljevanja od začetka. Samo tudi to ne drži 100%, glede na izkušnje pač. Moram naslednjo tko mimogrede na začetku vprašat, kaj misli glede tega. :P
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 11. Nov. 2012 17:53

^^ Očitno (kar bi vedel, če bi kaj vedel o ženskah) ti punce s frazo ''bodiva samo prijatelja'' povejo, da jih ne zanimaš. Ne tako, ne drugače.

Pa tudi tega še vedno ne dojameš, kaj pomeni zapeljevat žensko. Očtino. (Seveda bo ženska, ki jo vprašaš, če ji je všeč, da jo moški od začetka poznanstva zapeljuje (nauči se, kaj to pomeni) mislila, da si totalen bedak in te črtala že prej kot vse ostale do zdaj.)
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 11. Nov. 2012 18:24

^^ Očitno (kar bi vedel, če bi kaj vedel o ženskah) ti punce s frazo ''bodiva samo prijatelja'' povejo, da jih ne zanimaš. Ne tako, ne drugače.

Saj mene potem tudi ne zanimajo kaj posebej. Mislim potem me zanimajo toliko, kot pač kakšen bežen kolega ane, tle ni diskriminacije. To mi je bolj ena stopnička, da se najprej na tej ravni poštekaš.

Zapeljevanje ne pomeni tega, da žensko primeš za joške in ji rečeš ''Waw, kako imaš lepe oči!" in ni stvar, ki te vodi do tega, da ga boš lahko malo namočil, je vstopnica za to, da si punca sploh želi, da jo bi ti ''spoznaval''! Pomeni izkazovanje pozornosti, nežnosti, zanimanja ... in če hočeš punco spoznavat brez tega, potem si pač bebec, ki si zasluži, da je sam

Ja no lej, sej sem ti povedal. Od začetka me bolj zanima način razmišljanja, kako se obnaša čisto naravno. Te stvari ki jih ti naštevaš so prisotne, niso pa zelo eksplicitne, tako da po tej definiciji zapeljevanje je prisotno, ni pa prisotno osvajanje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov