spoznavanje - mnenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nekoime
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2012
Eto... prijavljen na ženski forum.
Gre se pa za situacijo pri spoznavanju žensk, ki se kar rada zgodi. Torej komunikacija poteka odlično, izgledam tudi zelo dobro( jao sem moral napisat, da je slika jasna). Po parih dneh so ponavadi že čisto iz sebe, je pa zanimivo, da po parih tednih so pa za prijateljstvo, še preden sem jaz kaj poizkusil.
No kaj mislite o tem, en tak zanimiv obrat pri njih? Kaj potem to pomeni... da je treba takoj navalit na njih ali kaj?
lp.
Gre se pa za situacijo pri spoznavanju žensk, ki se kar rada zgodi. Torej komunikacija poteka odlično, izgledam tudi zelo dobro( jao sem moral napisat, da je slika jasna). Po parih dneh so ponavadi že čisto iz sebe, je pa zanimivo, da po parih tednih so pa za prijateljstvo, še preden sem jaz kaj poizkusil.
No kaj mislite o tem, en tak zanimiv obrat pri njih? Kaj potem to pomeni... da je treba takoj navalit na njih ali kaj?
lp.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Razmisli, v kakšni smeri poteka tvoja komunikacija z ženskami, ki jo sicer sam označuješ za odlično. Se z njimi pogovarjaš tako in takšne teme, kot da bi se z mano pogovarjal ob pivu?
Obnašaj se kot moški in kot osvajalec, ne pa kot prijatelj in ne boš vedno znova le prijatelj. Boljšega nasveta ti ne znam dati, ker si premalo napisal. Ženska mora čutiti, da se zanjo zanimaš kot za žensko.
Obnašaj se kot moški in kot osvajalec, ne pa kot prijatelj in ne boš vedno znova le prijatelj. Boljšega nasveta ti ne znam dati, ker si premalo napisal. Ženska mora čutiti, da se zanjo zanimaš kot za žensko.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
nekoime napisal/-a: Po parih dneh so ponavadi že čisto iz sebe, je pa zanimivo, da po parih tednih so pa za prijateljstvo, še preden sem jaz kaj poizkusil.
lp.
zato... jz se že na prvem zmenku odločim a bo tip prijatelj ali kaj več. Če na prvem ne začutim kemije je prijatelj ali pa še to ne. Če mi je tip res všeč, pa se bo date končal tako da bo tip definitivno nekaj poskušal, ker bo itak od mene imel vse znake da lahko. Potem se pa začne igra flirta. Aja pa na začetku ga seveda zavračam, ampak tako, da ve da se mu splača malo bolj potrudit.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ob tem sem se spomnila kolegice, ki je hodila s tipom, ki je na prvi pogled res imel vse: zelo lep fant, postaven, inteligenten, s podobnimi področji zanimanja kot jih je imela sama, izjemno prijazen ...
Pustila ga je zaradi res prav obupno grdega tipa, ki jo je čustveno izkoriščal, imel samo za seks in ni od njega dobila nič.
Zakaj? Zato, ker prvi tip (se, ga spoznala, jamčim da je res tako) ob svoji lepoti in prijaznosti ni imel v sebi nič seksualnega. Tudi meni je bil precej bolj všeč njegov kolega - ko zdaj pomislim malo čuden tip z mozolji in krompirjasto glavo.
To da ti nekaj tednov nekaj poskušaš, se družiš z žensko, si prijazen z njo, greš po možnosti z njo po trgovinah in gledat romantično komedijo v kino (karikiram), enostavno ni seksi.
Lep tip ni nujno seksualno privlačen, na drugi strani poznam mali milijon res grdih tipov, ki jim ni noben problem dobit punce.
Ne znam ti pa povedat, kaj točno je ''ključ'', definitivno ne nesramnost, zoprnost ... mogoče malo zadržanosti, malo ''skrivnostnosti'', da ima ženska občutek, da te še mora odkrit, ne da stalno izgledaš kot kuža za katerega bo morala samo skrbet in skrbet ... seksi je odločnost, da je tip samosvoj, samozavesten, meni osebno je blazno seksi malo črn humor, ampak da na drugi strani še vedno daje občutek, da je vedno tam za njo, da je ob njem varna ...
Po Freudu itak vse iščemo svoje očete. In da nas dobite ne smete v nas iskat svoje mamice.
Pustila ga je zaradi res prav obupno grdega tipa, ki jo je čustveno izkoriščal, imel samo za seks in ni od njega dobila nič.
Zakaj? Zato, ker prvi tip (se, ga spoznala, jamčim da je res tako) ob svoji lepoti in prijaznosti ni imel v sebi nič seksualnega. Tudi meni je bil precej bolj všeč njegov kolega - ko zdaj pomislim malo čuden tip z mozolji in krompirjasto glavo.
To da ti nekaj tednov nekaj poskušaš, se družiš z žensko, si prijazen z njo, greš po možnosti z njo po trgovinah in gledat romantično komedijo v kino (karikiram), enostavno ni seksi.
Lep tip ni nujno seksualno privlačen, na drugi strani poznam mali milijon res grdih tipov, ki jim ni noben problem dobit punce.
Ne znam ti pa povedat, kaj točno je ''ključ'', definitivno ne nesramnost, zoprnost ... mogoče malo zadržanosti, malo ''skrivnostnosti'', da ima ženska občutek, da te še mora odkrit, ne da stalno izgledaš kot kuža za katerega bo morala samo skrbet in skrbet ... seksi je odločnost, da je tip samosvoj, samozavesten, meni osebno je blazno seksi malo črn humor, ampak da na drugi strani še vedno daje občutek, da je vedno tam za njo, da je ob njem varna ...
Po Freudu itak vse iščemo svoje očete. In da nas dobite ne smete v nas iskat svoje mamice.
- Džeki
- Cosmofrik
Ključ je po moje, da je prepočasen. Ženske itak tipu zelo hitro pokažete, da vam je všeč. In potem je naša naloga, da na te znake ustrezno reagiramo.
Greš na zmenek. Če nisi ravno več mlečnozob, takoj vidiš, si ji ali nisi. In če si ji, ni razloga, zakaj prvega zmenka ne bi zaključil s poljubom. Če ji nisi, pa tudi razloga za drugi zmenek ni, ker vsako nadalnje druženje vodi le v prijateljstvo.
Greš na zmenek. Če nisi ravno več mlečnozob, takoj vidiš, si ji ali nisi. In če si ji, ni razloga, zakaj prvega zmenka ne bi zaključil s poljubom. Če ji nisi, pa tudi razloga za drugi zmenek ni, ker vsako nadalnje druženje vodi le v prijateljstvo.
- nekoime
- Sramežljivka
Džeki napisal/-a:Razmisli, v kakšni smeri poteka tvoja komunikacija z ženskami, ki jo sicer sam označuješ za odlično. Se z njimi pogovarjaš tako in takšne teme, kot da bi se z mano pogovarjal ob pivu?
Ma ne... ni kot da bi se s tabo pogovarjal ob pivu. Štos je v tem, da ko padem v kakšno debato, potem pač malo pozabim na tisti vidik osvajalca.
zato... jz se že na prvem zmenku odločim a bo tip prijatelj ali kaj več. Če na prvem ne začutim kemije je prijatelj ali pa še to ne. Če mi je tip res všeč, pa se bo date končal tako da bo tip definitivno nekaj poskušal, ker bo itak od mene imel vse znake da lahko. Potem se pa začne igra flirta. Aja pa na začetku ga seveda zavračam, ampak tako, da ve da se mu splača malo bolj potrudit.
No fajn, žensko mnenje.
One začutije kemijo in tudi dajejo zelo jasne znake. Samo se pač dostikrat zgodi, da jaz še naprej nekaj debatiram z njimi, potem pa čez čas ni več te kemije iz njihove strani.
Ali to pomeni, da ko daje znake moraš nujno začeti nekaj poizkušati, ker če ne se pa kar ohladijo? No povej mi, kako bi ti reagirala, če ne bi nekaj poizkušal, kljub tvojim znakom?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- nekoime
- Sramežljivka
ti nekoime (že to, da si se s takim češ "kar nekdo" nickom prijavil ni kul, ker nihče se ne bi smel imeti za kar nekoga), sicer pa ženske hočemo pač deca. V filmih bodte malo pozorni na obnašanje glavnega akterja. V tist karakter se potem na tisoče oboževalk zaljubi. Kak film v katerem Cary Grant igra si poglej tongue ko je tok mmmmmmmm Embarassed Pa ne gre za to, da bi moral igrat, ampak, da dobiš občutek, kako pokazat deca v seb. Lahko si lep in zgovoren kuk češ, ampak nobena ne bi nekega juhuhuja, ki se ji ponuja na dlani.
Tisto glede znakov pa, sej si menda na zmenku z jasnim namenom - dobit tisto punco. In se tudi obnašaj tako, kot da jo hočeš dobit, ne pa kot da hočeš bit njen prijatelj.
Če je pa to kar nek forum, prvi ki sem se ga spomnil. Saj imam ime na kakem drugem forumu no, kjer sem gor že 10let.
Kdo pa je rekel, da se jim jaz nekaj ponujam? Ubistvu je ravno obratno in se one takoj ponujajo. Zanimivo je to, da če ne zagrabiš, ampak se še spoznavaš in še kaj debatiraš, potem bi bile pa nenadoma kar prijateljice. Čeprav en kratek čas jih to še bolj rajca, ampak samo kratek čas.
- Džeki
- Cosmofrik
Nekaj tednov kofetkanja in debatiranja brez vsakih romantičnih aktivnosti je občutno preveč. Glej, to si vsaka reče sama pri sebi: "tega tipa verjetno sploh ne zanimam kot ženska, če samo nekaj debatira z mano in nič ne poskuša". In zato te dokončno uvrstijo med prijatelje. Meni je to čist logično.
- nekoime
- Sramežljivka
Džeki napisal/-a:Nekaj tednov kofetkanja in debatiranja brez vsakih romantičnih aktivnosti je občutno preveč. Glej, to si vsaka reče sama pri sebi: "tega tipa verjetno sploh ne zanimam kot ženska, če samo nekaj debatira z mano in nič ne poskuša". In zato te dokončno uvrstijo med prijatelje. Meni je to čist logično.
Verjetno ve, da mi dobro zgleda ter me zanima ane, ker drugače se verjetno ne bi dobival. Pa saj sploh ne gre za neko kofektanje.
Čeprav potem pa ne vem kaj je sploh smisel tega dobivanja, če je to predolgo, ker greš itak lahko tudi v disco eno na hitro najt mar ne?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ženske se ne dobivamo s tipi samo zato, ker bi nam bili všeč. Jaz sem včasih šla s kom na pijačo samo zaradi istih tem pogovora, ne pa ker bi tu bila neka privlačnost itd. in domnevam, da zna biti pri tipih isto. In če nekdo vleče več tednov neko pogovarjanje itd, normalno da izpade iz "igre". Katera pa hoče tipa, ki mučka in nima nasplošno dovolj poguma? Bi rekla, da ženske hitro popredalčkamo in če bi jaz npr šla z nekom 5x na pijačo/kakorkoli, bi bil avtomatsko kot drugi pač nekdo, s kom se lahko pogovarjam, imam skupne teme itd.
The world is as you are.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
nekoime, a ti misliš, da po tem, ko žensko poseksaš, pa ne moreš več z njo debatirati na enaki ravni kot prej? zato tok časa 'mečkaš' - da najprej vse pomembne reči predebatirata?
lej, sej ni treba takoj, ko si ona začne lase okoli prsta navijat , pustit debato pa laufat nekam se poseksat, ampak zaključi večer na ta način, da končata skup v pojstli, če vama je to v interesu.
podpis pod emanuelo, ravno včeraj sva se o tem pogovarjala s fantom in je rekel, da bi se z žensko nehal ukvarjat, če ne bi 'seksualno reagirala' (vkolikor bi bilo jasno, da sta oba zainteresirana) najkasneje na 3. dejtu. pa ti dejti ne bi bli v razmaku tedna, ampak parih dni. no, js sem že na najinem prvem , se strinjam z Nesanico o odločitvi o tem, ali nam je tip zanimiv ali ne.
lej, sej ni treba takoj, ko si ona začne lase okoli prsta navijat , pustit debato pa laufat nekam se poseksat, ampak zaključi večer na ta način, da končata skup v pojstli, če vama je to v interesu.
podpis pod emanuelo, ravno včeraj sva se o tem pogovarjala s fantom in je rekel, da bi se z žensko nehal ukvarjat, če ne bi 'seksualno reagirala' (vkolikor bi bilo jasno, da sta oba zainteresirana) najkasneje na 3. dejtu. pa ti dejti ne bi bli v razmaku tedna, ampak parih dni. no, js sem že na najinem prvem , se strinjam z Nesanico o odločitvi o tem, ali nam je tip zanimiv ali ne.
Zadnjič spremenil Veerle, dne 11. Nov. 2012 12:18, skupaj popravljeno 2 krat.
As your lover describes you, so you are.
- nekoime
- Sramežljivka
emanuela
A tko je potem... mislijo ta pa nima poguma? No sej lepo da tukaj napišete, ker v živo nimate poguma tega rečt.
Kot imam jaz izkušnje z ženskami ubistvu ni nikoli prezgodaj, je lahko samo prepozno. Bolj me je zanimalo kako naredijo tak hiter preskok, so zaljubljene, naslednji teden pa kar ne več.
A tko je potem... mislijo ta pa nima poguma? No sej lepo da tukaj napišete, ker v živo nimate poguma tega rečt.
Kot imam jaz izkušnje z ženskami ubistvu ni nikoli prezgodaj, je lahko samo prepozno. Bolj me je zanimalo kako naredijo tak hiter preskok, so zaljubljene, naslednji teden pa kar ne več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]