Spoznala sem ga preko interneta, sledi zmenek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Če bi bla na tvojem mestu, bi najprej predlagala kakšno kavico nekje v Ljubljani, da se spoznata še v živo pa poklepetata. Saj gresta lahko na grad na izlet. In če se ujameta in če vidiš da je normalen in nič kaj podoben psihopatu, ga na koncu zmenka povabi da gresta naslednji teden na Bled.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men se je enkrat zgodila pomoje ena največjih bruk v življenju........s enim tipom k sva si ful pisala na ircu sem se zmenila....in je biu luškan pa to, sam mi ni povedu kaj počne za hobi........pri sosedu služi dodatne dinarce in za hobi predeluje/ukisava zelje al neki tazga.......in pride model na kavo.........smrdel po zelju...jooooj...še zdej voham ta smrad........in kukr mi je biu luškan me je vse v tistm trenutku minil........
-
monroeGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubjana
evo se moja izkusnja: tut sm ircala najprej z enim tipom. to je tko trajal ksn mesec. pol sva si msn izmenjala in bla v stiku ksn let (res celotno spzavanje je ful trjal). vsakic k se je hotu dobit z mano jz nism hotla in sm najdla ksn izgovor. sploh pa sm bla jz takrt z enim (zdej bivsi) in nekak nism hotla. enkrat pa me je kolegica prepricala naj pac grem z njim vn na pijaco in sm popustila. sla sm jz, pa moja sestra in kolegica sli smo na sladoled v meka zdej k se tega spomnem mi je blo prov hecno. on je biu čist tih, bogi, me smo govorile tko no zanimiva izkusnja res. neki cajta sva pol se ful prijateljevala, zdej pa ne vec. ocitno je pac to da je blo njemu velik vec do mene, kokr men do njega izkazalo da tut nimam pravice do prjatljstva.
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
pejd,...jas bi sla,.. po moje bo zabavno,...
pa sporoči nam kako je blo, če boš šla
smo firbični
pa sporoči nam kako je blo, če boš šla
smo firbični
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
zakaj se najprej ne dobita enkrat npr. v ljubljani?? šele potem pa greta nekam skupi?? mislim tk, da se kam odpeljeta in to?? tako se boš rešla vprašanj in dvomov....
PA VELIKO SREČE!!
PA VELIKO SREČE!!
My dreams are my reality...
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Takole sem js s svojmu lubiju začela. Spoznala sma se na strani zmenkarije in si začela pisati po MSN. Ful doug sma se pogovarjala, preden sma se u živo vidla. Še preden sma se sploh vidla, sma začela hodit
Zdej sma pa že skup 16mescov pa razmišljama tut že o poroki in otrocih.
Drgač sm pa že kr neki fantov na tak način spoznala in se mi ne zdi to nič narobe.
Zdej sma pa že skup 16mescov pa razmišljama tut že o poroki in otrocih.
Drgač sm pa že kr neki fantov na tak način spoznala in se mi ne zdi to nič narobe.
-
ashanty - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2007
- Kraj: Šempeter
Iz mojih izkušenj je tako...js sem že res zlo velik fantov spoznala preko neta in nato v živo, itak spoznaš debile, kretene, dobre, fenomenalne, sramežljive, predrzne....ni da ni...
No js sem tud svojega zdajšnega fanta spoznala prav na netu (simpatije) in sva skupaj že skoraj 2 leti...tako da...bilo je pa res prvič malo tko, ne veš kaj bi pričakovala, ampak steče potem samo od sebe
velik sreče
No js sem tud svojega zdajšnega fanta spoznala prav na netu (simpatije) in sva skupaj že skoraj 2 leti...tako da...bilo je pa res prvič malo tko, ne veš kaj bi pričakovala, ampak steče potem samo od sebe
velik sreče
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
jst sm pa dobila čudovitga prjatla preko neta...dopisovala sva si redno (ma prov vsak dan) 4 leta, tud zalubla bi se (on se je), če bi se htela dobit z njim. Pol pa sva se dobila enx (točno danes,pred enim letom) in blo je čudovito. Ampak sm jst že začenjala z enim tipom tko d ni pršlo v upoštev. Če pa bi se dobivala naprej bi bla velika vrjetnost d bi končala skupej, tako d sm lepo razumsko in po pameti potem odklanjala njegova povabila. Še zdej sva prjatla, on srečno zaljubljen, jst pa tud... Rada ga bom mela pa zmeri prov na en posebn način.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]