Spoznala sem ga preko interneta, sledi zmenek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
reimi napisal/-a:Moj nasvet: pijačka ob Ljubljanici in pol boš videla...Pa preden se v kaj spistiš naj bo več zmenkov, probaj izvedet čimveč o njemu...previdnost je pametna vrlina!
se podpišem še jst.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Odvisno koliko sta oba stara... ce je tipo starejsi, potem ima verjetno ze nastudirano rutino kako bejbo najhitreje "zapeljat". Poleg tebe verjetno napada se vsaj nekaj drugih in odvisno kaj bi on rad in kaj bi ti, je samo vprasanje casa kdaj ga bo ena speljala s trga
Torej, ce imas dober obcutek, potem nimas kaj zgubiti, ce se dobita lokalno-aktualno na pijacki... ce si pa za avanturo, je Bled prav fajn
Osebno ne bi punce za prvi zmenek peljal tako dalec... sej se v bistvu se ne bi poznala in bi lahko vse skupaj precej nerodno izpadlo!
Pa ne pozabi uzivat!
LP
Torej, ce imas dober obcutek, potem nimas kaj zgubiti, ce se dobita lokalno-aktualno na pijacki... ce si pa za avanturo, je Bled prav fajn
Osebno ne bi punce za prvi zmenek peljal tako dalec... sej se v bistvu se ne bi poznala in bi lahko vse skupaj precej nerodno izpadlo!
Pa ne pozabi uzivat!
LP
-
gorenjka - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2005
- Kraj: vasica na gorenjskem
Tud jst mislim, da gres z njim lohk na kako pijaco, pa ni nujn, da glih ne Bled. Sej je v LJ dost lokalov al pa kak sprehod po Tivoliju (pa potem colnarna-sej ne vem, ce je se)-se zmer pa bos na svojem terenu...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
Mah,a mislite da je res toliko psihotov?
Mislim jaz sem tip,pa se mi zdi malo smešno,ker se taka panika dela?!
Itak si mu všeč,pa tebi tudi on...samo predlagal je Bled,da te očara kao,pa to...
Pojdi z njim na pijačo,pa če ti še v živo potegne je toliko bolje,a ne
Če se pa bojiš,pa obuj petke s špičaki na koncu,pa če bo kaj preveč težil,itak veš kje so fantje najbolj občutljivi...ker da ti pa bo slučajno všeč,pa boš hotela mobi ven iz torbice vzeti,pa da vidi noter solzivec, pištolo,nož,pa ne vem kaj še vse...bo po moje on malo podvomil vate,he,he...ne vem če bo hotel naslednjič na Bled s tabo?
Lep pozdrav!
Mah,a mislite da je res toliko psihotov?
Mislim jaz sem tip,pa se mi zdi malo smešno,ker se taka panika dela?!
Itak si mu všeč,pa tebi tudi on...samo predlagal je Bled,da te očara kao,pa to...
Pojdi z njim na pijačo,pa če ti še v živo potegne je toliko bolje,a ne
Če se pa bojiš,pa obuj petke s špičaki na koncu,pa če bo kaj preveč težil,itak veš kje so fantje najbolj občutljivi...ker da ti pa bo slučajno všeč,pa boš hotela mobi ven iz torbice vzeti,pa da vidi noter solzivec, pištolo,nož,pa ne vem kaj še vse...bo po moje on malo podvomil vate,he,he...ne vem če bo hotel naslednjič na Bled s tabo?
Lep pozdrav!
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz sem si tut z enim fantom več kot leto pisala po ircu. Pol sma se enkrat dobla pa je blo kar fajn. Čez nekaj časa pa sma dobivala na pijači in prišla tudi skupaj. Kar nekaj časa sma hodila, vendar sedaj več nisma skupaj.
Preko pisem pa vsega lahko kar dobro spoznaš človeka ... je pa res lahko tudi nevarno
Za vse, ki prakticirate to ... vso srečo
Preko pisem pa vsega lahko kar dobro spoznaš človeka ... je pa res lahko tudi nevarno
Za vse, ki prakticirate to ... vso srečo
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No ja, jaz sem svojga sedanjega spoznala tako (no ne čisto tako, chatala sva na ICQ-ju) in sem se srečala z njim, čeprav je ful starejši in nisem vedla, kako zgleda. Čeprav moram priznat, da je blo to mogoče mal naivno za moja takratna leta.
Vedno je lahko kakšen psihopat, ampak lahko je pa ljubezen tvojga življenja.
Vedno je lahko kakšen psihopat, ampak lahko je pa ljubezen tvojga življenja.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
dobita se rajši parkrat na kavi v ljubljani in potem ita kam na samo. jaz ne bi zaupala.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
Mihaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
Jest ti pa tko svetujem, sej najbrš je tip normaln pa use sam ankol neveš, sam enkat se ti bo zgodl da greš s psihopatam nekam pa ankol več. Tko da predlagam če si tipu res ušeč, bot prepričana da bosta komot šla na pjačo u lj. ne bo nč težiu. Pol pa ko ga boš spoznala te bo pa lahko brez problema prevažov po celmu svetu.
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov