Spoznala sem ga preko interneta, sledi zmenek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Pa bodta bolj v javnosti, tako da mas druge ljudi na oceh ... samo ne skrbi prevec pa uzivaj ... da se ne bos zdej prevec z nasveti obremenjevala, na koncu bo pa tipek mislu, da si ti tista k je psihicna
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
za prvič se dobita kje na javnem mestu.....lepo mu povej, da se najprej lahko spoznata sredi ljubljane v kakšnem lokalu npr. ali pa tudi samo na sprehodu....potem, ko boš pa videla kaj in kako, gresta pa lahko za naslednji zmenek tudi na bled ali pa kam drugam....
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Se strinjam z ostalimi puncami, k so ti svetovale že prej ... sej nimaš kej zgubit, pejt na zmenek mogiče pa res spoznaš nekoga ki ti je namenjen ...
Samo ti pa tut jst svetujem, da se najprej dobita na kkšnem javne mestu ... gresta na pijačko na kkšno tortico, na sprehod ... tko da ga res spoznaš ... za naslednje zmenke pa bo še velik časa če se bosta ujela in bosta lahko šla tut še na Bled ...
Pa velik sreče na zmenku ...
Samo ti pa tut jst svetujem, da se najprej dobita na kkšnem javne mestu ... gresta na pijačko na kkšno tortico, na sprehod ... tko da ga res spoznaš ... za naslednje zmenke pa bo še velik časa če se bosta ujela in bosta lahko šla tut še na Bled ...
Pa velik sreče na zmenku ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Za prvi zmenek pa res ni nujno da gresta na Bled. Raje se kje drugje zmenta, nekje bolj na javnem mestu, da se najprej mal bolj spoznata. kakšna kavica, sprehod in to je to. Če se bosta ujela, bo pa za Bled še dovolj časa.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Pojdi, da ti ne bo kdaj žal da nisi šla. Za zgubit nimaš ničesar.
Vendar za prvič se zmenita za pijačko, potem boša pa videla kako naprej.
Vendar za prvič se zmenita za pijačko, potem boša pa videla kako naprej.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz bi šla in kakšni kolegici rekla naj vsako uro preveri če je ql. Jaz bi se zazihrala,ker sem pač ziherač-ka
Mislim da ni panike da bi bil kakšen psiho ampak nikoi ne veš. Pamet v roke in brez neumnosti. Pa javi nam kako je bilo.
Mislim da ni panike da bi bil kakšen psiho ampak nikoi ne veš. Pamet v roke in brez neumnosti. Pa javi nam kako je bilo.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Ja pojdi z njim na zmenek, sam prej ga malo spoznej.
Preko pisem se tut da marsikaj zvedet, no ne vse sam neki pa že.
Jaz bi tudi probala.
Preko pisem se tut da marsikaj zvedet, no ne vse sam neki pa že.
Jaz bi tudi probala.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
LARIKA napisal/-a:Jaz bi šla in kakšni kolegici rekla naj vsako uro preveri če je ql. Jaz bi se zazihrala,ker sem pač ziherač-ka
Točno tako!
Pa zmenta se za solidno uro in na solidnem mestu ... kjer je veliko ljuid.
Bled pa lahko počaka za nadaljne romantične zmenke.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]